Πρόβλημα με το internet μου

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν σχέση με το Internet και την καθημερινή του χρήση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το internet μου

Δημοσίευση από Zizo » 02 Δεκ 2008 20:58

Γεια σας
Έχω πρόβλημα με το internet μου :-/
Φορτώνει όποτε θυμηθεί… :-/ Ούτε εγώ ξέρω τι συμβαίνει
Λοιπόν έχω conn-x στα 1024 με ένα τζάμπα στο χαρίζουν δηλαδή router τις Philips μοντέλο cga5720n/te που είναι και wireless. Και τέλος χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox.

Όπως θα δείτε και στα screenshot που ανέβασα το πρόβλημα το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε στα τέλη του καλοκαιριού φέτος 2008, είναι ότι παγώνει το internet σαν να μην έχω καν, πχ:
Πρώτο ScreenShot: Το γνωστό youtube στον Internet Explorer δεν λέει να το ανοίξει σωστά, αυτά είναι τα αποτελέσματα μετά από 1 λεπτό περιμένοντας, μέχρι εκεί φτάνει, όσο ακόμα και αν περιμένεις δεν πρόκειται να φορτώσει.

Δεύτερο ScreenShot: Το γνωστό youtube στον Mozilla Firefox, φτάνει μέχρι εκεί πάντα, λείπουν ένα σορό αρχεία, ο σκελετός τις σελίδας βγαίνει πάντα σωστά αλλά τα thumbnail των βίντεο πάντα λείπουν με μια εξαίρεση, μια φορά την ημέρα ανοίγει κατευθείαν άμα το παλέψεις και μπεις για 43η φορά (που λέει ο λόγος).

Τρίτο ScreenShot: Το καλό μας freestuff που δουλεύει μια χαρά εγγυημένα κάποιες φορές το router παγώνει και δεν ανοίγει μέχρι τα λαμπάκια του router αναβοσβήσουν πάλι δείχνοντας ότι δουλεύει και τότε αρχίζει την εμφάνιση τις σελίδας normal.
(Τα λαμπάκια ποτέ δεν δείχνουν πως δεν έχω internet απλά δεν αναβοσβήνουν ώστε να δήξουν πως στέλνει ή παίρνει πληροφορίες)

ΥΓ: Το youtube, είτε παγώσει είτε όχι είναι 7% οι πιθανότητες να το φορτώσει, ακόμα και όταν οι άλλες σελίδες δουλεύουν μια χαρά.
Δηλαδή η σύνδεση μου παγώνει που και που και αν δεν παγώνει το youtube συγκεκριμένα δεν λέει να δουλέψει σωστά πάνω από 5 φορές την ημέρα φυσικά αν το παλέψεις.

Πήρα τηλέφωνο στο helpdesk του conn-x, μου είπαν και πάτησα στην γραμμή εντολών: ping www.youtube.com και ping www.youtube.com –l
Τα αποτελέσματα ήταν οκ, δεν υπήρχε πρόβλημα.
Τους ρώτησα για αναβάθμιση του router μήπως και… και μου είπε αυτοί δεν διαθέτουν κάποιο update για το firmware, η Philips είδα πως σταμάτησε να υποστηρίζει αυτό το router χωρίς να έχουν βγάλει κάποιο update.

Τι άλλο μπορώ να κάνω? Please!!!

Ο ξάδερφος μου στον κάτω όροφο με conn-x που είχε πριν μια βδομάδα πήγαιναν όλα μια χαρά, έβαλε hol πρόσφατα πάλη όλα μια χαρά.

Ο καθηγητής στην πληροφορική μου είπε πως έχει επίσης πρόβλημα με το youtube στο φόρτωμα, έχει conn-x επίσης.

Έκανα reset από πίσω στο router έβαλα username και password όλα καλά αλλά το πρόβλημα το ίδιο.

Please παιδιά δεν παλεύετε καθόλου, τι μου προτείνετε? Λέτε να είναι ιός? Firewall?
Θα προσπαθήσω να μπω σε ασφαλή λειτουργία με μόνο internet και να δω μήπως φταίει κάτι από τα παραπάνω…

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πάρα πολύ.
Συνημμένα
utube 1.jpg
utube 3.jpg
utube 2.jpg
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το internet μου

Δημοσίευση από Zizo » 02 Δεκ 2008 21:04

Σε γενικές γραμμές δεν πάει ασχιμά, αλλά όταν το πιάνει αυτό σπάζεσαι.
Επίσεις μπορώ να παίξω online παιχνίδια μια χαρά, και η ταχύτητα που πιάνει από κατέβασμα αρχείου από ιστοσελίδα φτάναει τα 100 ανάλογα με τον host.

Και όμως έχω αυτά τα προβλήματα που είπα παραπάνω…
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το internet μου

Δημοσίευση από Zizo » 05 Δεκ 2008 18:50

pfff kaneis... :(
den borw na katalavw giati i sindesi mou kanei etsi... kai den einai monadiko to provlima, poloi to pathenoun sixna pikna...

sou erxete na vareseis bounia to router
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το internet μου

Δημοσίευση από EneMe » 05 Δεκ 2008 20:21

Απλά συμβαίνει.

Στο γραφείο που το παθαίνω μερικές φορές, απλά κάνω reboot στο modem...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet Help”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες