Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
redalert19882000
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2007 21:39

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από redalert19882000 » 06 Δεκ 2008 20:01

Κριμα :P οκ ευχαριστώ πάντως
123

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 07 Δεκ 2008 12:42

Γράφτο με fork() :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από tix-3- » 07 Δεκ 2008 21:15

redalert19882000 έγραψε:χεχ fafos :D ναι μάλλον έτσι είναι. Απλά θα μπορούσες να μου δείξεις ένα tut σχετικά με το πως γίνεται να ανοίγω 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ(και το τονίζω γτ αν βάλω ένα απλό while περιμένω μέχρι να τελειώσει το 1ο και μετά πάνε όλα τα όλα. Ας το πούμε πως το while μεταχειρίζεται αυτά που θες διαδοχικά) connections; Νταξει 10 που είπα ίσως είναι πολλά. Αλλα 2 μπορούν να γίνουν εύκολα...
Αν με το διαφορετικα ενοεις διαφορετικα thread μιλας για multithreading programming πραγμα που η php δεν εχει την δυνατοτητα να κανει.
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 07 Δεκ 2008 21:33

Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από tix-3- » 09 Δεκ 2008 13:26

Rapid ως συνηθως με αφησες μλκ
Respect :clap:
Ιδεα δεν ειχα οτι εχει fork η php
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

redalert19882000
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2007 21:39

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από redalert19882000 » 28 Δεκ 2008 12:21

Ένα παραδειγματάκι στην fork() ρε παιδιά; Έψαξα Google κτλ αλλά δε βρήκα δυστυχώς κάτι σχετικό

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Έλεγχος αν υπάρχει απομακρυσμένος φάκελος

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 28 Δεκ 2008 13:16

Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης