Θα έπρεπε να ανησυχω;

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από Stathis » 15 Ιαν 2009 20:18

Ιδεες ; Αλλιως να πρηξω τον Διονυση στο msn :P

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από deninho » 16 Ιαν 2009 14:11

έχεις crc errors ακόμη και με άλλο δίσκο; :-?

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από Stathis » 16 Ιαν 2009 15:43

Ακριβωωωωωωωωωωωως.
Φταιει οτι ειχα κατεβασει τα δεδομενα στον ηδη μαπα , τα μετεφερε στην "αποθηκη" και απο εκει πηγα να τα ανοιξω με αλλο σκληρο;

εν τω μεταξυ καποια θεωρια;


Άβαταρ μέλους
michael00007
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 27 Αύγ 2008 00:33
Τοποθεσία: GREVENA

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από michael00007 » 22 Ιαν 2009 17:53

μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ και εγώ? δεν μπορώ να καταλάβω ποιο όργανο είναι με τόση μεγάλη ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!!!!!! :o :o :o :o
Συνημμένα
Image2.jpg

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από Stathis » 22 Ιαν 2009 18:19

αφησε ενα αυγο μεσα στο case και δες που ψηνεται :P

Άβαταρ μέλους
michael00007
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 27 Αύγ 2008 00:33
Τοποθεσία: GREVENA

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από michael00007 » 23 Ιαν 2009 12:09

ένας μέσος χρήστης είμαι δεν τα ξέρω τόσο καλά δεν κολλάω και τσιπάκια στα κεντρικά της A.M.D. αυτά που μου λες είναι πολύ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ...
:lol:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από deninho » 23 Ιαν 2009 17:46

Stathis έγραψε:Ακριβωωωωωωωωωωωως.
Φταιει οτι ειχα κατεβασει τα δεδομενα στον ηδη μαπα , τα μετεφερε στην "αποθηκη" και απο εκει πηγα να τα ανοιξω με αλλο σκληρο;

εν τω μεταξυ καποια θεωρια;
δε νομίζω να φταινε τα δεδομένα. Αν ήταν θα στα έβγαζε corrupted. Κάτι στον κοντρόλερ μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος (δε μου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο)

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα έπρεπε να ανησυχω;

Δημοσίευση από Stathis » 23 Ιαν 2009 19:29

controller ; αμα ηταν και ο πρωτος δισκος δε θα ειχε προβλημα;
ο ide γιατι να εχει;
και εμ...μονο σκληρο μου αλλαξανε τοτε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες