Access+Visual Basic

Συζητήσεις για την τοπική βάση δεδομένων Access της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 08 Δεκ 2008 15:31

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ACCESS.
ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗ VISUAL ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ!! :(
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝ! :oops:

Άβαταρ μέλους
kon73
Script Master
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 13 Απρ 2008 23:47
Επικοινωνία:

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από kon73 » 08 Δεκ 2008 21:51

Καλησπέρα,

Αν μπορείς να μας στείλεις την βάση και πες μας πιο αναλυτικά τι προβλήματα αντιμετωπίζεις.


Φιλικά

Ηλιάδης Κωνσταντίνος
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εικόνα

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 09 Δεκ 2008 21:09

Καλησπέρα!
Σας Ευχαριστώ καταρχήν για την ανταπόκριση!

:P
Σας στέλνω τη βάση η οποία είναι μισή δηλαδή σκοπός είναι π.χ: Δάνεια- Στεγαστικό- Extra1, Extra2. Να μπορεί ο χρήστης να επιλέγει μέσα απο το Στεγαστικό πακέτα δανείων Extra1 όπου θα του εμφανίζεται τελικά η φόρμα υπολογισμού δανείου.
Έχω δημιουργήσει Πίνακα Επιλογών, όπου το ενα κουμπί(α) ανοίγει άλλο πίνακα επιλογών(β) (ως εκεί έφτασα) δεν ξέρω αν η Access δίνει τη δυνατότητα για περεταίρω πίνακα επιλογών(γ) η οποία τελικά θα εμφανίζει τη φόρμα υπολογισμού.
Και φυσικά ο κώδικας δεν έχει ακόμη γραφτεί (ένα-ένα!) :wink:

Στέλνω και τον ΠΙΝΑΚΑ αυτός έχει τα στοιχεία που θα μπούν στάνταρ στα πεδία της φόρμας.
σε ευχαριστώ ξανά! :)

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 09 Δεκ 2008 21:20

Με συγχωρείται πως στέλνουμε αρχεία??? :roll:

Άβαταρ μέλους
kon73
Script Master
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 13 Απρ 2008 23:47
Επικοινωνία:

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από kon73 » 11 Δεκ 2008 12:49

Φίλη Αγγελική,

Για αποστολή Αρχείου :

Πηγαίνεις στο Απάντηση : Κάτω κάτω θα δεις Add an Attachment και στο Filename θα πατήσεις αναζήτηση . επιλέγεις το αρχείο από τον Η/Υ και πατάς το κουμπί Add attachment και μετά Αποστολή.

Φιλικά

kon73
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εικόνα

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 11 Δεκ 2008 19:55

Καλησπερα!

Το προυγούμενο μηνυμα που έστοιλα αφορούσε την πρώτη βάση αλλα στη πορεία δημιούργησα μια δευτερη η οποία μαλλον θα ειναι και η τελικη. Θα στοιλω λοιπον και τα δυο για να τα δειτε, επισεις και εναν πινακα ο οποιος εχει στοιχεια για τα πακετα δενειων τα οποία θα ειναι σταθερα στης φορμες.

:wink: Με λενε Αγγελίνα, οχι Αγγελική!!

Καλο βραδυ

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 11 Δεκ 2008 20:00

Τα αρχεια

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 11 Δεκ 2008 20:02

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΔΔ1

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 11 Δεκ 2008 20:03

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΓΡ.ΔΙΑΧ.ΔΑΝΕΙΩΝ

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 13 Δεκ 2008 19:24

Πολύ Καλησπερα!

Αναρωτιέμαι αν τελικά καταφερα να στοιλω τα αρχεια μου, αφου η φορτωση τους δεν φαίνεται πουθενα. Θελω να πιστευω οτι ετσι προστατευονται τα προσωπικα αρχεια του καθενος.
Ανυπομονώ να μαθω την αποψη σας για της βασεις μου και το βασικοτερο θα εκτιμουσα πολυ τη συμβολη σας στην εγγραφη του κωδικα VB Applic.

Να πω οτι εχω ασχληθει λιγακι με της γλωσσες προγραμματισμου Visual Basic 2005 και τη Visual Basic6 αλλα δεν εχουν και πολυ σχεση με αυτον που γραφεται στην Access (πίσω απο της φορμες). Με την Access ασχολουμαι πρωτη φορα.

Με εκτιμηση Αγγελινα!

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 13 Δεκ 2008 19:27

καλο βραδυ!!!! :P

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από dva_dev » 14 Δεκ 2008 01:44

Εχω την εντύπωση πως παρότι πάτησες το κουμπί [Browse] για να επιλέξεις τα αρχεία, το ακριβώς από κάτω [Add Attachment] δεν το πάτησες, για να τα στείλεις.

Άβαταρ μέλους
kon73
Script Master
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 13 Απρ 2008 23:47
Επικοινωνία:

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από kon73 » 14 Δεκ 2008 10:22

Αγαπητή Φίλη Αντζελίνα

Σου έχω στείλει PM όπου και σου αναφέρω το e-mail μου αν θέλεις να το στείλεις εκεί για να μην έχεις το πρόβλημα της δημοσιοποίησης της βάσης σου.

Φιλικά

Kon73
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εικόνα

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 31 Δεκ 2008 19:37

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :kaloe:

aggelina
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Δεκ 2008 16:59

Access+Visual Basic

Δημοσίευση από aggelina » 03 Ιαν 2009 13:25

Φίλε Κ.Ηλιάδη!

Σου γράφω το κώδικα στο VB.NET πως υπολογίζεται η μηνιαία δόση το βασικό προβλημά μου είναι οι ρυθμίσεις της ACCESS (αφού δεν ξέρω access, τωρα μαθαίνω απο ανάγκη!) ο κωδικας εχει γραφτεί για την επιλογή φόρμα στη φόρμα μου με άλλες μεταβλητές.Αν μπορείς να με κατατοπίσεις...Ευχαριστώ!!

Private Sub bttn ShowPayment_Click(ByVal senderAs System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles bttnShowPayment.Click
Dim Payment As Single
Dim payEarly As DueDate
if chkPayEarly.Checked Then
payEarly= DueDate. BegOfPeriod
Else
payEarly= DueDate.EndOfPeriod
End if
Payment= Pmt(0.01*txtRate/12, txtDuration.Text, -txtAmount.Text, 0, payEarly)
txtPayment.Text= Payment.ToString("#.00")
End Sub


Φιλικά
Aggelina

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS Access”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες