Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από tix-3- » 13 Δεκ 2008 14:52

Δες και αν σου δουλευει με το ftp layer.
Δηλαδη βαζεις ftp username και password
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από EneMe » 14 Δεκ 2008 13:40

Αρχικά έκανα όλους τους προαναφερόμενους φακέλους εγγράψιμους (777)

Με την εγκατάσταση από url παίρνω αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/site.gr/www/libraries/joomla/filesystem/archive/zip.php on line 320
Όταν πάω να ανεβάσω εγώ το zip αρχείο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/site.gr/www/libraries/joomla/filesystem/archive/zip.php on line 313
Tι θέλει να πει ο ποιητής;

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3194
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από CyberCr33p » 14 Δεκ 2008 13:54

Λόγο κάποιου bug ή υπερφορτωμένου server, η εκτέλεση του zip.php διαρκεί πάνω από 30 δευτερόλεπτα που είναι το προκαθορισμένο και σταματάει η εκτέλεσή του.


Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από fafos » 14 Δεκ 2008 15:47

sto php.ini arxeio prepei na exeis authn thn timh: max_execution_time = 30.. allakse ths se 300.. an den exeis prosvash ston server h to hosting den dexete na sthn allaksei dokimase auto mesa sto .htaccess arxeio:

Κώδικας: Επιλογή όλων

php_value max_execution_time 300
php_value memory_limit 16M 
auto tha doulepsei server thelontos :D

geo87
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 16 Ιουν 2008 05:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από geo87 » 14 Δεκ 2008 18:32

Πάντως μου έβαλες την ιδέα και έκανα εγκατάσταση της rsgallery2 χθες καθώς ήθελα μια gallery που δεν είχα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα άρα αυτό που θα σε σώσει είναι οι πληροφορίες που σου έδωσαν οι CyberCr33p και fafos!:)

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από EneMe » 14 Δεκ 2008 19:08

Nαι, μόνο που δεν έχω πρόσβαση στο php.ini οπότε περιμένω να ξημερώσει εργάσιμη... :(

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από fafos » 14 Δεκ 2008 20:05

EneMe έγραψε:Nαι, μόνο που δεν έχω πρόσβαση στο php.ini οπότε περιμένω να ξημερώσει εργάσιμη... :(
dokimases me to .htaccess?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από korgr » 14 Δεκ 2008 20:10

Δεν δοκιμάζεις στο php file που σου κάνει time out να προσθέσεις στην αρχή και το

Κώδικας: Επιλογή όλων

set_time_limit(1000)
μπας και δεν έχουν αφήσει την PHP να τρέχει σε safe mode και δεις φως πριν ξημερώσει; :wink:

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από EneMe » 14 Δεκ 2008 20:27

Παιδιά, δεν έχω ξανασχοληθεί ποτέ με τετοια και φοβάμαι να κάνω το οτιδήποτε!

Έστειλα mail στην εταιρία και ελπίζω αύριο να δω φως...

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από vassilism » 14 Δεκ 2008 22:13

Δοκίμασες αν μπορείς να το ανεβάσεις με ftp?
Ξεζιπάρισε τον φάκελο και ανέβασέ τον στο _root/components.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό τα παρακάτω να είναι έτσι:
safe mode = off
magic_quotes_gpc = on
register_globals = off

Αυτά μπορείς να τα δεις μπαίνοντας σαν administrator και επιλέγεις System, System info.

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από EneMe » 14 Δεκ 2008 23:59

Από πού προκύπτουν αυτά;

Κάτι έχω αναφέρει στην προηγούμενη σελίδα...

Αλλά από που τα ξέρεις, αυτό εννοώ...

Δεν μπορώ να καταλάβω, πρέπει να είσαι επιστήμονας για να στήσεις ένα απλό joomla 5 σελίδων; :( :-?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από vassilism » 15 Δεκ 2008 11:10

EneMe έγραψε:Από πού προκύπτουν αυτά;
Αυτά μπορείς να τα δεις μπαίνοντας σαν administrator και επιλέγεις System, System info.

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από EneMe » 15 Δεκ 2008 11:47

Όχι, δεν κατάλαβες...

Γιατί πρέπει να είναι έτσι οι ρυθμίσεις;

Ποιός το λέει; Υπάρχει κάποιο manual ας πούμε;

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εγκατάστασης προσθετων στο joomla 1.5.8

Δημοσίευση από tix-3- » 15 Δεκ 2008 11:55

Το joomla ειναι σχετικα απλο σαν CMS αλλα δυστυχως "κλωτσαει" αν ο provider σου εχει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις στον server.
Για τις ρυθμισεις και τα λοιπα το joomla εχει το http://help.joomla.org/ που νομιζω οτι ειναι πληρες.
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες