How MySQl statement

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Manin
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Μαρ 2006 20:42

How MySQl statement

Δημοσίευση από Manin » 17 Δεκ 2008 23:24

Ρε παιδιά εμφανίζει ένα πίνακα κενό. Τι κάνω λάθος;;;

Private Sub cmdRefresh_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdRefresh.Click
Dim conn As New MySqlConnection
Dim myCommand As New MySqlCommand
Dim myAdapter As New MySqlDataAdapter
Dim myData As New DataTable
Dim SQL As String


SQL = "SELECT * FROM event WHERE status='In'"

conn.ConnectionString = myConnString

Try
conn.Open()
Try
myCommand.Connection = conn
myCommand.CommandText = SQL

myAdapter.SelectCommand = myCommand
myAdapter.Fill(myData)

dgvStatus.DataSource = myData
dgvStatus.AutoSizeRowsMode = DataGridViewAutoSizeRowsMode.AllCells

Catch myerror As MySqlException
MsgBox("Error Reading From Database : " & myerror.Message)
End Try

Catch myerror As MySqlException
MessageBox.Show("Error connecting to Database :" & myerror.Message)
Finally
If conn.State <> ConnectionState.Closed Then conn.Close()
End Try


Edit : Άσχετο αλλά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, πως μπορώ να βάλω σε project 2-3 φόρμες να φαίνονται σαν tabs;;;
πχ http://multizilla.mozdev.org/screenshot ... tyling.png
Ευχαριστώ
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.

Manin
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Μαρ 2006 20:42

How MySQl statement

Δημοσίευση από Manin » 18 Δεκ 2008 19:27

μμμ, πάλι μλκία έκανα.
Άνοιγα άδειο πίνακα
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.

Άβαταρ μέλους
Sheena
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3654
Εγγραφή: 07 Σεπ 2005 00:00

How MySQl statement

Δημοσίευση από Sheena » 19 Δεκ 2008 11:42

Και φαντάζομαι τα δύο catch είναι εκ παραδρομής γραμμένα εδώ. Ειδάλλως δεν έχουν νόημα......


Όσο για το tab που λες, χρησιμοποιείς το tab control και βάζεις στο κάθε tab τα περιεχόμενα της καθεμιάς από τις 3 φόρμες σου.

Εκτός αν εννοείς κάθε φορά που ανοίγεις μια φόρμα να φορτώνεται σε ένα tabcontrol μέσα στο project σου.....
Εικόνα

id12856 Οι άγγελοι πάνε κοντά με τους αγγέλους...

Manin
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Μαρ 2006 20:42

How MySQl statement

Δημοσίευση από Manin » 24 Δεκ 2008 17:08

Sheena έγραψε:Και φαντάζομαι τα δύο catch είναι εκ παραδρομής γραμμένα εδώ. Ειδάλλως δεν έχουν νόημα......
Μου βγάζει τυχόν λάθη σύνταξης
Sheena έγραψε: Όσο για το tab που λες, χρησιμοποιείς το tab control και βάζεις στο κάθε tab τα περιεχόμενα της καθεμιάς από τις 3 φόρμες σου.

Εκτός αν εννοείς κάθε φορά που ανοίγεις μια φόρμα να φορτώνεται σε ένα tabcontrol μέσα στο project σου.....
Βασικά θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα διαχείρησης για μια βάση.
Σκεφτόμουνα το tabpage να φοτώνεται μέσα σε μια form.
Αν και νομίζω ότι το πρώτο που είπες είναι καλύτερο στο γραφικό.
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.

Manin
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Μαρ 2006 20:42

How MySQl statement

Δημοσίευση από Manin » 26 Δεκ 2008 18:18

Γίνεται σε ένα combobox να πέρνω σα τιμές τα ονόματα των πινάκων;
Ότι και να έχω δοκιμάσει δεν...

Έχω 10 textboxes. Από TextBox1 - 10
Τα έχω όλα visible = false. Aπό μια τιμή i θέλω να εμφανίζονται τα αντίστοιχα.
Αν δηλ i = 5 να εμφανίζοντα τα ΤextBox1-5.
Yπάρχει αυτή η δυνατότητα;;

Edit : Εννοείται χωρίς συνεχόμενα if - else if. Αν υπάρχει τρόπος
TextBox(i).Visible ......
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες