Δυναμική Φόρμα Εγγραφής

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
andonegr
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Δεκ 2008 15:12

Δυναμική Φόρμα Εγγραφής

Δημοσίευση από andonegr » 18 Δεκ 2008 15:26

Καλησπέρα σε όλους

Προσπαθώ να προσθέσω σε μια ιστοσελίδα μια δυναμική φόρμα εγγραφής. Θέλω τα πεδία που συμπληρώνει ο χρήστης να αλλάζουν (enabled/disabled) ανάλογα με κάποιες επιλογές του. Με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα κάποια πράγματα και έχω φτιάξει κάτι, σας το παραθέτω εδώ. Θα ήθελα κάποια σχόλια και συμβουλές όμως:

1. Αν ο τρόπος που το έφτιαξα είναι σωστός ή αν πρέπει να κανω αλλαγές στην σύνταξη, tags κτλ

2. Ακόμα καλύτερα θα ήθελα εκτός από enabled/disabled τα πεδία να παίζουν και visible/invisible στο ίδιο div. Γίνεται κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ!
Συνημμένα
EnableDisable.rar
(792 Ψηφιολέξεις) Μεταφορτώθηκε 166 φορές

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Δυναμική Φόρμα Εγγραφής

Δημοσίευση από fafos » 18 Δεκ 2008 16:05

O kalyteros tropos (kateme) einai me to click sto checkbox na emfanizei ta pedia allios na ta kryvei:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" language="javascript">
function toggle&#40;what,targetId&#41; &#123;
target = document.getElementById&#40;targetId&#41;;
target.style.display = &#40;what.checked&#41;?''&#58;'none';
&#125;</script>
<input type="checkbox" name="vehicle" value="N"
onClick="toggle&#40;this,'divtochange'&#41;;"/>

<div id="divtochange" style="display&#58;none;">
<input type="text" name="color" value="test" />
<input type="text" name="shape" value="test" />
</div>

andonegr
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Δεκ 2008 15:12

Δυναμική Φόρμα Εγγραφής

Δημοσίευση από andonegr » 20 Δεκ 2008 17:19

Καλύτερο νομίζω...

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες