Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 28 Δεκ 2008 17:44

Γεια χαρά.
Πειραματίζομαι με το wordpress εδώ www.plomaricity.gr/wordpress
Σήμερα κατάφερα να βάλω τα παιδία που κάποιο μέλος κάνει Log in ή ένα νέο μέλος register. Βασικά το πρόβλημα εμφανίζεται σε firefox και όταν πάω να συνδεθώ στη συνέχεια αφού πατήσω connect μετά με βγάζει στην σελίδα αλλά χωρίς να φορτώνει όλα τα χρώματα. Τα είπα ίσως λίγο μπερδεμένα αλλά μπείτε στο blog με τα παρακάτω στοιχεία να δείτε το πρόβλημα με firefox.
Ευχαριστώ.

Username : dimitris
Password: BSi%kW%YYN37

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 28 Δεκ 2008 17:50

Είδα μόλις πριν λίγο ότι το πρόβλημα εμφανίζεται και σε Google Chrome.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από dva_dev » 28 Δεκ 2008 22:38

Κάτι έχεις χαλάσει γιατί ο κώδικας της ιστοσελίδας μένει στη μέση.

Οταν δεν έχεις κάνει login η σελίδα σου καταλήγει κλείνοντας τα πάντα σωστά με αυτόν τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="http&#58;//www.plomaricity.gr/wordpress/wp-register.php">Register</a>
<a href="http&#58;//www.plomaricity.gr/wordpress/wp-login.php?action=lostpassword">Recover password</a>
       
</div>	
<div id="footer">...
</div>
</div>
</body>
</html>
Eνώ όταν έχεις κάνει login η σελίδα σου μένει στη μέση!!! Δεν τελειώνει ποτέ, δεν κλείνει τα tags, δεν βάζει τον footer, κ.λπ. (να υποθέσω πως έχεις βάλει κάποιο exit() στην php ? ) οπότε και οι browsers αγνοούν φαντάζομαι ότι τα tags είχαν κάποτε ανοίξει. Αντίθετα ο IE τα κλείνει από μόνος του για να μην σπάσει την εμφάνιση της σελίδας.

Κώδικας: Επιλογή όλων

  <a href="http&#58;//www.plomaricity.gr/wordpress/wp-login.php?action=logout&amp;redirect_to=%2Fwordpress%2F%3Fp%3D20">Logout</a><br />
Το λάθος είναι κάπου στον php κώδικα και κατά πάσα πιθανότητα σε λάθος exit();

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 29 Δεκ 2008 20:33

Κάποια έξτρα βοήθεια; Δεν έχω ιδέα απο php.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από dva_dev » 29 Δεκ 2008 21:05

Τα πεδία για το login πως τα έβαλες;

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 30 Δεκ 2008 01:08

Ο κώδικας του login είναι ο παρακάτω και βασικά μου τον είχε δώσει κάποιος φίλος σε παλεώτερο τοπικ εδώ http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... highlight=

<?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
<?php if ( $user_ID ) : ?>

Identified as <strong><?php echo $user_identity ?></strong>.

<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">Dashboard</a>

<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">Write an article</a>
<?php endif // $user_level >= 1 ?>

<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">Μπορείτε να δείτε το Profile σας</a><br /> ή να
<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=logout&amp;redirect_to=<?php echo urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']) ?>">Αποσύνδεθείτε</a><br />
<?php last_login(null); ?>
<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
<p>
<label for="log"><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" /> User</label><br />
<label for="pwd"><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /> Password</label><br />
<input type="submit" name="submit" value="Send" class="button" />
<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> Remember me</label><br />
</p>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
</form>


<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-register.php">Register</a>
<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">Recover password</a>


<?php endif // get_option('users_can_register') ?>

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από dva_dev » 30 Δεκ 2008 05:39

<?php last_login(null); ?>
Η function last_login που έχει οριστεί; Δεν την βλέπω να υπάρχει στο wordpress.

timex
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 20 Δεκ 2006 01:24

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από timex » 30 Δεκ 2008 16:12

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο wordpress.
Τελικά από πληροφοριές που βρήκα στο φόρουμ του wordpress άλλαξα το user name από τον server και κατάφερα να μπω.
Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πριν το username που είχα ,είχαν μπει 123_
Αυτά.

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 02 Ιαν 2009 17:00

Κάποιος ειδικός στην Php;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από fafos » 02 Ιαν 2009 17:18

takis1985 έγραψε:Κάποιος ειδικός στην Php;
to <?php endif prepei na exei ena erothmatiko sto telos: <?php endif;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Ιαν 2009 18:06

Ημμμ ο κώδικας είναι δικός μου και θα σου ορίσει το πρόβλημα

το last_login(null); δεν είναι class του wordpress αλλα κάποιο plugin λογικά απο όπου έχεις αντιγράψει τον κώδικα, έχει αλάξει κατα πολύ. Ρίξε μία ματιά στο βοήθημα που έχω γράψει εδώ:

http://www.webdesignblog.gr/wordpress-login-form/

για να δείς τι ακριβώς παίζει. Εκεί ο κώδικας είναι σωστός και χωρίς να μου έχει ξεφύγει κάτι (πές μου απο που τον αντέγραψες για να το διορθώσω κιόλας σε παρακαλώ)

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από dva_dev » 02 Ιαν 2009 18:09

Επίσης έχεις και την επιλογή να σφάξεις εντελώς τον κώδικα που έβαλες και να χρησιμοποιήσεις το plugin που υπάρχει έτοιμο.
http://wordpress.org/extend/plugins/sidebar-login/

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από takis1985 » 02 Ιαν 2009 19:07

Basilakis έγραψε:Ημμμ ο κώδικας είναι δικός μου και θα σου ορίσει το πρόβλημα

το last_login(null); δεν είναι class του wordpress αλλα κάποιο plugin λογικά απο όπου έχεις αντιγράψει τον κώδικα, έχει αλάξει κατα πολύ. Ρίξε μία ματιά στο βοήθημα που έχω γράψει εδώ:

http://www.webdesignblog.gr/wordpress-login-form/

για να δείς τι ακριβώς παίζει. Εκεί ο κώδικας είναι σωστός και χωρίς να μου έχει ξεφύγει κάτι (πές μου απο που τον αντέγραψες για να το διορθώσω κιόλας σε παρακαλώ)
Μου το είχες δώσει εσύ εδώ http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... highlight=

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από fafos » 02 Ιαν 2009 19:28

vale auto sthn koryfh ths selidas kai pes mas an sou vgazei kapoio error:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? error_reporting&#40;E_ALL&#41;;?>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με login user στο wordpress.

Δημοσίευση από Basilakis » 03 Ιαν 2009 03:29

Just δες αυτό που σου έδωσα τώρα :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες