Σωστό link γλώσσας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ksamole
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 08 Οκτ 2006 04:43

Σωστό link γλώσσας

Δημοσίευση από ksamole » 29 Δεκ 2008 01:58

Τα link για την επιλογη γλωσσας που εχω ειναι της μορφης:

index.php?langID=1
index.php?langID=2

Πως ομως οταν καποιος ειναι στο:
index.php?langID=1&categoryID=8&option=gallery&page=2

οταν παταει στην αλλη γλωσσα να πηγαινει στο
index.php?langID=2&categoryID=8&option=gallery&page=2

και οχι στο index.php?langID=2

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Σωστό link γλώσσας

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 29 Δεκ 2008 02:01

den piano to prob ....
afto einai kalo ... thimate kai ta ypolipa ...
sinithos epitides to kanoume afto ...

ksamole
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 08 Οκτ 2006 04:43

Σωστό link γλώσσας

Δημοσίευση από ksamole » 29 Δεκ 2008 02:26

το προβλημα ειναι πως θα φτιαχνω δυναμικα τα links σωστα για την επιλογη της γλωσσας..

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Σωστό link γλώσσας

Δημοσίευση από fafos » 29 Δεκ 2008 02:54

mallon ennoeis na ginete to translate automata xoris na xreiazete na metafertheis sthn arxikh afou tha xasei ta variables??

an nai psakse gia na deis pos pairnoume to url ths selidas pou vriskomaste: $_SERVER[QUERY_STRING]

pairneis to url kai antikathistas mono to langID=1 me to neo id... p.x.:

Κώδικας: Επιλογή όλων


<?php
$url =  $_SERVER&#91;QUERY_STRING&#93;;
if&#40;$url !=''&#41; &#123;
$la = explode&#40;"&", $url&#41;;
$newlang = eregi_replace&#40; "$la&#91;0&#93;", "", $url &#41;;
&#125;
?>
<a href="http&#58;//www.mysite.gr<? echo $_SERVER&#91;PHP_SELF&#93;.'?langid=1'.$newlang;?>">English</a><br>
<a href="http&#58;//www.mysite.gr<? echo $_SERVER&#91;PHP_SELF&#93;.'?langid=2'.$newlang;?>">Greek</a><br>
<a href="http&#58;//www.mysite.gr<? echo $_SERVER&#91;PHP_SELF&#93;.'?langid=3'.$newlang;?>">French</a>






autos einai enas aplos tropos.. yparxoun kai poio synthetoi pou theloun kai kapoies alles synthikes..

ksamole
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 08 Οκτ 2006 04:43

Σωστό link γλώσσας

Δημοσίευση από ksamole » 29 Δεκ 2008 07:06

αυτο ηθελα !!! σε ευχαριστω πολυ.

Το ειχα σκευτει να το κανω ετσι αλλα μου φαινοτανε οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος
αλλα οκ αφου ετσι γινετε ετσι θα το κανω

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες