not accessible

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

not accessible

Δημοσίευση από thrs30 » 29 Δεκ 2008 10:36

Καλημέρα κ χρόνια πολλά!!!!
Θέλω να προστατεύσω τις σελίδες του admin αλλά δεν γνωρίζω πως ακριβώς μπορώ να ορίσω 'page is not accessible';
Ευχαριστώ.
Relax!!! Take it easy.....

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

not accessible

Δημοσίευση από cherouvim » 29 Δεκ 2008 11:44

Βάλε στην αρχή της σελίδας που θέλεις να προστατεύσεις αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if ($hasAccess) die("Page is not accessible!");
Το όλο θέμα είναι τι σημαίνει $hasAccess και πως έχει οριστεί αυτό σε true ή false.

Είναι με βάση το IP; Με βάση μία μεταβλητή του http session που έχεις ορίσει πιο πριν από τη συμπλήρωση κάποιας φόρμας; κτλ

Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

not accessible

Δημοσίευση από thrs30 » 29 Δεκ 2008 12:29

Θέλω να γίνεται με βάση το ΙΡ. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω isset;
Δεν γνωρίζω κ πολύ καλά...
Ευχαριστώ κ πάλι!!!
Relax!!! Take it easy.....

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

not accessible

Δημοσίευση από cherouvim » 29 Δεκ 2008 12:33

Σε ενδιαφέρει να το κάνεις αυτό στην PHP ή στο επίπεδο το apache; Μπορεί να θες να το κάνεις για όλα τα αρχεία κάτω από ένα folder; Δηλαδή μαζί και στατικά αρχεία όπως html, css, jpg, pdf;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

not accessible

Δημοσίευση από dva_dev » 29 Δεκ 2008 13:08

Να υποθέσουμε ότι έχεις στατική ip για να προσπελαύνεις τις admin σελίδες έτσι; Γιατί διαφορετικά αν κάνεις έλεγχο με ip και έχεις δυναμική ip μπορεί να κλειδωθείς έξω, οποιαδήποτε στιγμή.

Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

not accessible

Δημοσίευση από thrs30 » 29 Δεκ 2008 14:45

Μάλλον με βλέπω να κλειδώνομαι έξω(?!)
Αλλά έχω προσπαθήσει και με ΗΤΤΡ session και παλι κλείνομαι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

 if (($_POST["Login"])) die("Page is not accessible!");
Σίγουρα κάνω λάθος, που;;;!!!!
( όλα σε επίπεδο ΡΗΡ)
Relax!!! Take it easy.....

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες