Boitheia gia flash button menu

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sometimes
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 21 Μάιος 2003 15:36
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από sometimes » 21 Μάιος 2003 15:48

Exo ena koubi me flash to opoio to patas kai sou bgazei kapoies alles epiloges apo kato.Mexri edo kala .
Pos omos tha boreso na balo kapoio url se kathe mia apo aytes tis epiloges?Apo oti epsaksa den einai opos sta apla koubia...

Euxaristo ek ' ton proteron.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από cdhyper » 21 Μάιος 2003 19:40

μάλλον το κουμπί που έχεις δεν το έχεις φτιάξει εσύ, γιατί αν το είχες φτιάξει σίγουρα θα ήξερες και τον τρόπο.

φυσικό επόμενο του παραπάνω μπορεί να είναι το ότι δεν έχεις το fla αρχείο αλλά το swf.

Αν πάλι έχεις το fla σημαίνει ότι δεν ξέρεις από flash, οπότε ή ανοίγεις το help ή περιμένεις πχ από τον Lightforce εδώ μέσα κάποια βοήθεια.

Γιατί όμως ντε και καλά θες το menu σε flash? Το ξέρεις ότι αυτό που ζητάς γίνεται ωραιότατα με javascript και θα είναι και περισσότερο συμβατό με όλους τους browsers?
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

sometimes
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 21 Μάιος 2003 15:36
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από sometimes » 21 Μάιος 2003 20:51

Ola sosta ta fantastikes ,to flash ayto to katebasa se morfh swf kai fla apo kapou , ekana tis allages , alla to mono pou leipei einai na balo to url.Mexri tora exo ftiaksei mono apla koubia sto flash.

Tora sxetika me to javascript exo ftiaksei mia selida kai me ayto , alla eipa na kano mia ananeosh apo aisthitikhs apopshs me kati poio entiposiako.

kai kati allo ...

Thelo na ftiakso thn selida me frames .Kserei mibos kapoios pos ginete na ftiakso ena koubi kai h selida pou thelo na emfanizete se ena allo frame?To onoma tou frame pou tha to doso ?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από cdhyper » 21 Μάιος 2003 21:44

κουμπάκια flash (χωρίς λόγο)... τώρα frames.

Αυτά τα 2 είναι βασικά στοιχεία που πρέπει να αποφεύγονται όταν αρχίζεις webdesign.

Ο εντυπωσιασμός, μολονότι δεν πρέπει να είναι το ζητούμενο, δεν είναι προνόμιο του flash. Ειδικά για αυτό το λόγο που θες εσύ.

Για άνοιξε ένα photoshop να δεις τι δυνατότητες έχει. To imageready που είναι μέσα στο photoshop το ξέρεις;

Φαίνεται πάντως ότι είσαι στην αρχή ακόμα αφού ζητάς τον εντυπωσιασμό... Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω δηλαδή :wink:
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Μάιος 2003 22:58

sometimes to onoma tou frame tha to baleis sto target tou link.

px:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="link.html" target="mainFrame">LINK</a>
Apo flash den xero min me rotas :P

TIP: Min xrisimopoieis frames... kalitera Tables...

Des merika TIPS gia webesign edo>

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=3535&f=4

Άβαταρ μέλους
YTC
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 12 Μάιος 2003 19:33
Τοποθεσία: Brussels / Athens
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από YTC » 23 Μάιος 2003 10:38

an pantos de kai kala thes flash dokimase kai to swish, to gnosto pia programataki pou einai san flash, alla poli pio aploustevmeno me etima effe kai tetia.
kalitera pantos gia arhi koita gia kati pio aplo apo flash :wink:

Άβαταρ μέλους
Drizzt
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 993
Εγγραφή: 20 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: Kallithea
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από Drizzt » 24 Μάιος 2003 22:13

Cha0s έγραψε:sometimes to onoma tou frame tha to baleis sto target tou link.

px:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="link.html" target="mainFrame">LINK</a>
Apo flash den xero min me rotas :P

TIP: Min xrisimopoieis frames... kalitera Tables...

Des merika TIPS gia webesign edo>

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=3535&f=4

Συνεχίζεις να με εκπλήσεις :wink:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από Cha0s » 25 Μάιος 2003 02:47

Se ekpliso arnitika i thetika ? :D

Ti periergo eipa basika? Den katalava ? Eipa blakeia ? :P

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Boitheia gia flash button menu

Δημοσίευση από cordis » 25 Μάιος 2003 03:27

Μη του δίνεις σημασία..
απλά προσπαθεί να με φτάσει σε αριθμό μηνυμάτων.. :wink: :hammer: :pint:
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες