Διορθώσεις php κώδικα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 05 Ιαν 2009 17:25

Καλησπέρα όταν πατάς στην σελίδα 2 βγάζει της κατηγορίες του μενού αντί να δείχνει της σελίδες με τοις υπόλοιπες συνταγές. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος φίλος με τον κώδικα που είναι λάθος;
Εικόνα

Κώδικας: Επιλογή όλων

$totals = mysql_query("SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST[recipe_title]%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_1]%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_2]%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_3]%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_4]%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST[description]%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST[recipe_id]%' ".$recommended_show." AND recipe_active = 'yes'");
  if(!$totals) die(mysql_error());
   
$total_entries                  = mysql_fetch_object($totals);
$total_items      = mysql_num_rows($totals);
$limit            = $_GET['limit'];
$type             = $_GET['type'];
$page             = $_GET['page'];


if&#40;&#40;!$limit&#41;  || &#40;is_numeric&#40;$limit&#41; == false&#41; || &#40;$limit <10&#41; || &#40;$limit >50&#41;&#41; &#123;
     $limit = 5; //default
&#125;

if&#40;&#40;!$page&#41; || &#40;is_numeric&#40;$page&#41; == false&#41; || &#40;$page >5&#41; || &#40;$page > $total_items&#41;&#41; &#123;
      $page = 1; //default
&#125;

$total_pages     = ceil&#40;$total_items / $limit&#41;;
$set_limit          = $page * $limit - &#40;$limit&#41;;

 
$result = mysql_query&#40;"SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_title&#93;%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_1&#93;%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_2&#93;%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_3&#93;%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_4&#93;%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST&#91;description&#93;%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_id&#93;%' AND recipe_active = 'yes' order by recipe_id LIMIT $set_limit, $limit"&#41;;
  if&#40;!$result&#41; die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
 $total_number = mysql_num_rows&#40;$totals&#41;;        
 if &#40;$total_number == 0&#41;
  &#123;
   echo "<br /><br /><center>$lang_no_search_results<br /><br /><a href=\"javascript&#58;history.back&#40;1&#41;\">$lang_back</a></center>";
  &#125;else
  &#123;
   echo " <center>$lang_results $total_number $lang_results_2</center><br />";
  &#125;
while&#40;$recipe = mysql_fetch_object&#40;$result&#41;&#41; &#123;  
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 06 Ιαν 2009 16:39

Κανείς; :(

Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 06 Ιαν 2009 17:33

Όποιος φίλος γνωρίζει php και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μέσω freestuff ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
c0d3punk
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1076
Εγγραφή: 15 Σεπ 2008 22:32
Τοποθεσία: Puerto pollo
Επικοινωνία:

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από c0d3punk » 06 Ιαν 2009 19:15

μήπως έχεις δώσει την ίδια ονομασία και στα δύο στοιχεία? κάποια λεπτομέρεια θα σου ξεφεύγει.. μόνο με το recipe_category_2 στο κάνει αυτό ή και με τις άλλες?

εκ πρώτης όψεως καταλαβαίνω ότι ο κώδικας δεν είναι δικός σου πάντως και αυτό σε βάζει σε τέτοιους μπελάδες :-/
like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr

Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 06 Ιαν 2009 19:33

Καλά κατάλαβες δεν είναι δικός ο κώδικας σε όλες της κατηγορίες το ίδιο κάνει.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διορθώσεις php κώδικα

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 07 Ιαν 2009 11:05

Nektarios333 έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;&#40;!$page&#41; || &#40;is_numeric&#40;$page&#41; == false&#41; || &#40;$page >5&#41; || &#40;$page > $total_items&#41;&#41; &#123;
      $page = 1; //default
&#125;
Αν κατάλαβα καλά τον κώδικα, εδώ ορίζεται η πρώτη σελίδα του query.
Ο κώδικας που "μαζεύει" τίς εγγραφές της 2ης, 3ης κ.λ.π. σελίδας που είναι;
Θα πρέπει να έχεις κάτι σαν

Κώδικας: Επιλογή όλων

$page+1.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης