Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Δημοσίευση από zekia » 09 Ιαν 2009 12:22

Γειά σας,

Σε μια σελίδα έχω κάποια links, με καθένα απο αυτά να φορτώνει ένα .swf αρχείο σε ένα iframe. O σχετικός κώδικας είναι ο παρακάτω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div class="elink"><a href="flash/cafe_bar1.swf" target="flash_load">Cafebar 1</a></div>
<div class="elink"><a href="flash/cafe_bar2.swf" target="flash_load">Cafebar 2</a></div>
<div class="elink"><a href="flash/cafe_bar3.swf" target="flash_load">Cafebar 3</a></div>

<iframe id="flash_load" name="flash_load" src="" height="656" width="774" style="float&#58;left;" frameborder="0"></iframe>
Ο κώδικας λειτουργεί κανονικά σε Firefox και IE7 αλλά στον IE6 απλά δε γίνεται τίποτα και δε φορτώνεται κανένα flash μέσα στο iframe.

Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό; Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Δημοσίευση από greekbytes » 09 Ιαν 2009 12:53

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει.. το style="float:left;" είναι απαραίτητο για τη δομή της σελίδας; Δηλαδή θες το frame να "κάθεται" αριστερά από κάτι; Αν όχι, δοκίμασε να το βγάλεις ..

Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Δημοσίευση από zekia » 09 Ιαν 2009 13:05

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση γιατί πρέπει να το λύσω άμεσα αυτό το θέμα! Το δοκίμασα και χωρίς float:left αλλα εξακολουθεί να μη δουλεύει. Ακόμα και αν ορίσω απευθείας στο iframe ποιο αρχείο να φορτώσει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<iframe id="flash_load" name="flash_load" &#91;color=red&#93;src="flash/cafe_bar1.swf"&#91;/color&#93; height="656" width="774" style="float&#58;left;" frameborder="0"></iframe>
δε δουλεύει...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Δημοσίευση από korgr » 09 Ιαν 2009 17:31

δοκίμασες να καλείς html files που να περιέχουν τα φλασάκια σου?

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Πρόβλημα με IFRAME σε IExplorer 6

Δημοσίευση από patriot » 10 Ιαν 2009 16:45

Η κάτω παύλα (id="flash_load") δεν είναι επιθυμιτή από όλους τους browsers. (Δεν θυμάμαι ειδικά για i.e) Για βάλε κανονική παύλα να δούμε....
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης