βοηθεια με τον κωδικα

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 14 Ιαν 2009 00:24

εχω αυτον τον κωδικα

<?php
$myserver = "localhost";
$myuser = "root";
$mypass = "";
$mydb = "php";
//Connection To The Database
$dbhandle = mysql_connect($myserver, $myuser, $mypass)
or die("Couldn't Connect To SQL Server On $myServer");
//Select a Database To Work With
$selected = mysql_select_db($mydb, $dbhandle)
or die("Couldn't Open Database $mydb");
?>
</head>

<body>
<?php
//execute the SQL query and return records
$result = mysql_query("SELECT MAKE, MODEL,DESCRIPTION, PRICE FROM card");
//fetch tha data from the database
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
echo "MAKE:".$row{'MAKE'}."MODEL:".$row{'MODEL'}."DESCRIPTION:".$row{'DESCRIPTION'}."PRICE:".$row{'PRICE'}."<br>";
}
//close the connection
mysql_close($dbhandle);
?>


ο οποιος λειτουργει κανονικα.

μπορω τα στοιχεια που μου εμφανιζει να τα βαλω σε πινακα και να μην μου τα εμφανιζει με τον τροπο που τα εμφανιζει?

ευχαριστω εκ των προτερων.
blackrazor

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από fafos » 14 Ιαν 2009 00:28

dhladh? pos thes na sta emfanizei? ena paradeigma tha vohthouse..

blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 14 Ιαν 2009 10:50

ναι βεβαιως..

θελω για παραδειγμα να σχεδιασω ενα πινακα στο dreamweaver x columns y rows

αλλα οποιοδηποτε πληροφορια να την τραβαει απο την Mysql

π.χ

ΜΑΚΕ MODEL PRICE
SONY PLAYSTATION &#8364;300
CISCO 7940 SERIES &#8364;600


να μου τα εμφανισει ετσι, και οχι το ενα διπλα απο το αλλο.

ευχαριστω[/wiki]
blackrazor

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από fafos » 14 Ιαν 2009 13:59

kalo einai na mathenoume prota thn html prin proxorhsoume se dynamikes glosses:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="100%" cellpadding="5" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td align="center" valign="top">ΜΑΚΕ</td>
      <td align="center" valign="top">MODEL</td>
      <td align="center" valign="top">DESCRIPTION</td>
      <td align="center" valign="top">PRICE</td>
    </tr>
<?php
$myserver = "localhost";
$myuser = "root";
$mypass = "";
$mydb = "php";
//Connection To The Database
$dbhandle = mysql_connect&#40;$myserver, $myuser, $mypass&#41;
or die&#40;"Couldn't Connect To SQL Server On $myServer"&#41;;
//Select a Database To Work With
$selected = mysql_select_db&#40;$mydb, $dbhandle&#41;
or die&#40;"Couldn't Open Database $mydb"&#41;;

//execute the SQL query and return records
$result = mysql_query&#40;"SELECT MAKE, MODEL,DESCRIPTION, PRICE FROM card"&#41;;
//fetch tha data from the database
while &#40;$row = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
echo '    <tr>
      <td align="center" valign="top">'.$row&#123;'MAKE'&#125;.'</td>
      <td align="center" valign="top">'.$row&#123;'MODEL'&#125;.'</td>
      <td align="center" valign="top">'.$row&#123;'DESCRIPTION'&#125;.'</td>
      <td align="center" valign="top">'.$row&#123;'PRICE'&#125;.'</td>
    </tr>';
&#125;
//close the connection
mysql_close&#40;$dbhandle&#41;;
?> 

  </tbody>
</table>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 14 Ιαν 2009 19:42

πολυ ωραια σε ευχαριστω.

html γνωριζω αρκετα καλα. δοξα το θεο.

με την sql και κατι συναρτησεις της php δεν βγαζω ακρη.

παω να το δοκιμασω....

ευχαριστω πολυ
(να εισαι σε αναμονη γιατι εχω και αλλη απορια, την ξερω ειδη δηλαδη απο τωρα:P)
blackrazor

blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 14 Ιαν 2009 21:44

λοιπον σε συνεχεια το προηγουμενου εχω τον πινακα που φτιαξαμε δηλαδη καπως ετσι

(φανταστειτε οτι αυτος ειναι ενας πινακας και δεν εμφανιζεται ετσι ακριβως)

MAKE MODEL DESCRIPTION PRICE QUANTITY PROD.COST
SONY MPLAMPLA MPLAMPLA 150e
CISCO 7650 SERIES MPLAMPLA 500e



TOTAL QUANTITY:

TOTAL COST:


θελω τωρα να βαλω διπλα απο το sony και για καθε row ενα checkbox(ωραια αυτο το βαζω σχεδιαστικα πες) και κατω απο το quantity ενα textfield (και αυτο σχεδιαστικα), οπου αν κανω click στο checkbox και επιλεξω 3 τεμαχια quantity(για το πρωτο προιον για παραδειγμα) να μου εμφανιζει στο product cost την τιμη(δηλαδη το 150ε * quantity), αλλα και εαν επιλεξω για αγορα 2 προιοντων μαζι δηλαδη sony kai cisco 3 τεμαχια και 5 αντιστοιχα να μου εμφανισει και το total quantity συνολο 8 τεμαχια αλλα και το total cost.

ελπιζω να εγινα κατανοητος..

σας ευχαριστω πολυ
η βοηθεια σας ειναι χρησιμη και την χρειαζομαι..
:)[/list]
blackrazor

blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 15 Ιαν 2009 12:42

καποια εξυπηρετηση? βοηθεια?

το εχω το μαθημα για εργασια για να παρω πτυχιο και χρειαζομαι βοηθεια....

ευχαριστω
blackrazor

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από korgr » 15 Ιαν 2009 15:08

Από απορία και μόνο:
Πες πως κάποιος σου λύνει και αυτή την απορία και τελειώνεις την εργασία και παίρνεις και το πτυχίο!
Μετά πας με το ωραίο σου το πτυχίο και αναζητάς δουλειά!
Βλέπει την πτυχιάρα σου ο επιχειρηματίας και σου λέει "Που ήσουν εσυ βρε άρχοντα και σε χρειαζόμουν? Αύριο πιάνεις δουλειά, σε περιμένουν 3 ηλεκτρονικά καταστήματα που πρέπει να παραδώσω"

Στο freestuff θα κρεμαστείς για την δουλειά που ο άλλος θα πληρώνει?
Απλά απορία
να με συμπαθάς, βλέπεις εγώ δεν μπόρεσα να πάρω πτυχίο και δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά τα πράγματα...

blackrazor
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 07 Σεπ 2006 00:40

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από blackrazor » 16 Ιαν 2009 01:15

ναι ειναι μια απλη εργασια..........δεν ειναι ολοκληρο online shop καμια σχεση το ενα με το αλλο

και ετσι και αλλιως δεν ειμαι προγραμματιστης.
και δεν γεννηθηκα να τα ξερω ολα αν δεν με βοηθησει καποιος για να τα μαθω και εγω να τα λεω στους επομενους.(το θεωρω πολυ χρονοβορο να αγορασω ενα βιβλιο και να καθομαι να ψαχνω με τις ωρες απο το να μου πει καποιος που ξερει)
blackrazor

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

βοηθεια με τον κωδικα

Δημοσίευση από korgr » 16 Ιαν 2009 21:47

Τελικά άλλη μια μέρα πέρασε και κανείς μεσσίας δεν εμφανίστηκε ε;
Κακούργα Κοινωνία! :roll:
Μήπως να ξανασκεφτείς την χρονοβόρα λύση?

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες