C .είναι σωστό το πρόγραμμα μου;

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nif
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 27 Δεκ 2008 19:28

C .είναι σωστό το πρόγραμμα μου;

Δημοσίευση από nif » 15 Ιαν 2009 02:28

αποτέλεσμα μου βγάζει αλλά πιστεύω κάπου τα χαλάω με την realloc.
βασικα θέλω τη δημιουργία νέου πίνακα(δυναμικά) που δεν θα περιέχει τα '0';
μήπως πρέπει να βάλω το σχόλιο και να αφαιρέσω την επόμενη γραμμή;

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>

main&#40;&#41;
&#123;
    int pinp&#91;5&#93;=&#123;2,0,5,9,6&#125;;
    int* pin;
    int j=0,i;
    pin=NULL;

 for&#40;i=0;i<5;i++&#41;
    &#123;
        if&#40;pinp&#91;i&#93;!=0&#41;
        &#123;
        //pin =&#40;int *&#41; realloc&#40;pin, &#40;sizeof&#40;pin&#41;+sizeof&#40;int&#41;&#41;&#41;;
        pin =&#40;int *&#41; realloc&#40;pin, sizeof&#40;int&#41;&#41;;
        pin&#91;j++&#93;=pinp&#91;i&#93;;
        &#125;
    &#125;
 for&#40;i=0;i<j;i++&#41;
    printf&#40;"&#58;%d",pin&#91;i&#93;&#41;;
&#125;

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

C .είναι σωστό το πρόγραμμα μου;

Δημοσίευση από virxen75 » 28 Μαρ 2009 00:09

Δες τις αλλαγές
Συνημμένα
TEST3.rar
(363 Ψηφιολέξεις) Μεταφορτώθηκε 153 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες