Κρεμαλα

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από tasos_art » 16 Ιαν 2009 17:01

Καλησπέρα... Έχω να κάνω μια εργασία που πρέπει να φτιάξω την κρεμάλα σε JAVA... Δεν έχουμε προχωρήσει πολύ.. Οπότε πρέπει να είναι σε απλή μορφή.. Δηλαδή πίνακες, κλάσεις και τέτοια σε έχουμε κάνει Private και τέτοια ακόμα...

Ακούστε το θέμα : Να δίνουμε την λέξη... στην συνέχεια να την εμφανίζει με παύλες ανάλογα με το πόσα είναι τα γράμματα. Μετά να ζητάει ένα ένα γράμματα από τον χρήστη και αν υπαρχούν να αντικαθιστά την παύλα με το αντίστοιχο γραμμά... ενώ αν δεν υπάρχει να ελλατώνει τις προσπάθειες που θα πρέπει να είναι 10 και να τισ εμφανίζει... αν βρεθεί η λέξη να εμφανίσει ΚΕΡΔΙΣΕΣ αλλιώς αν τελειώσουν οι προσπάθειες να εμφανίσει ΕΧΑΣΕΣ....

Εγώ το έχω φτασεί μέχρι ένα σημείο δλδ να μετατρέπει την λέξη σε παύλες αλλά μετά δεν την παλέβω... PLEASE αν μπορεί κάποιος ασ βοηθήσει σύντομα να πάρω μία ιδέα....
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 18 Ιαν 2009 07:26

import java.util.Arrays;
import java.util.Scanner;


public class Hangar {
private char[] array;

public Hangar(){
Loop();
}

private void Loop(){
while(true){
GiveWord();
GiveLetter();
}}

private void GiveWord(){
String word = null;
Scanner sc = new Scanner(System.in) ;
System.out.println("Give Word:");
word = sc.next(); //gets the value of the input word , no validation considered, diy..
array = new char[word.length()];
for (int i=0; i<word.length(); i++){
System.out.print("_");
array = word.charAt(i);
}
}

private void GiveLetter(){
char[] arrayB= new char[array.length];
for (int i=0; i<arrayB.length;i++)
arrayB = '_';
int counter = 0;
Scanner sc= new Scanner(System.in) ;
char c;
int x =0;

System.out.println("");

while(counter<10){
System.out.println("Attempts = "+(10-counter));
System.out.println("");
System.out.println("Give Letter:");
c = sc.next().charAt(0);
//gets the input character, no validation considered, diy..

for (int i=0; i<array.length; i++){
if (array==c){
arrayB = array;
x++;
}
}
if(x==0){ counter++;}
x=0;
System.out.print(arrayB);
System.out.println("");
System.out.println("");

if(Arrays.equals(arrayB, array)) {
System.out.println("Well Done");
System.out.println("");
break;
}
}
if(!Arrays.equals(arrayB, array)) {
System.out.println("Game Over Bitch, Play Again");
System.out.println("");
}
}

public static void main(String[] args){
new Hangar();
}
}


Loipon, auto ekana edw kai mia writsa yiati me piasan kati aipnies...den exw kanei input validation, den epsaxa pithana exception pou mporei na petaxei, kai pithanotata na xei kana bug...thelei strwsimo pantws na xereis..bale kai kana pliktro yia kleisimo tou programmatos...elpizw na boithisa kai na mou peis oti telika to theles se GUI ...kalo bradi
:D
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 18 Ιαν 2009 18:29

πως μπορω να το βαλω σε ενα παραθυρο την κρεμαλα αυτη?

:roll: ε αγαπημενε thekliar? :roll:

Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 18 Ιαν 2009 18:31

ti parathiro ????se consola i se GUI to thes to application???? auto pou sou steila einai enas skeletos yia consola...
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 18 Ιαν 2009 20:55

se GUI to thelw...

to etreksa kiolas file. kai euxaristw poli...

Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 18 Ιαν 2009 21:06

Gui eee???? xmmmmmm tha dw ti mporw na kanw...alla min pontareis panw mou....to thes MVC i opws na nai????
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 18 Ιαν 2009 21:46

opws na nai..

alla tha mou itan pio xrisimo na apantiseis sto thema me to stavrolekso...please

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=40535

tha mas swseis.

Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 18 Ιαν 2009 21:51

dont be a greedy bastard.... an thes mporw na dokimasw to GUI tis kremalas kai mono auto. tha parei ligo xrono bebaia.....ektos an exeis kapoia kali oikonomiki protasi ( zitw signwmi apo tous mods tou freeStuff)..................... :pint: loipon???
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 18 Ιαν 2009 22:13

den exw lefta oute gia deigma.. an mporw na se voithisw kapos alios gia antalagma, pes mou.

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από Stathis » 18 Ιαν 2009 23:20

Χωρις να πάρω ρόλο mod ή του εξυπνακια να πω οτι είναι λιγο αδικο για παιδια που πασχιζουν να γραψουν ένα κομματι κωδικα να το παιρνουν έτοιμο όλο. Δε λεω ο thekliar είχε όλη τη καλή διάθεση , το έγραψε και μπραβο του! αλλα ας μην είμαστε αχάριστοι ζητωντας extra πράγματα και λυση κι αλλων ασκησεων , χωρις καν μια μικρη προσπαθεια ή να επειδειξουμε ένα μικρο κομματι κωδικα δικο μας.

Όσο για το χρηματικο θα ήταν καλυτερα ίσως μεσω προσωπικων μηνυματων.


Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 22 Ιαν 2009 21:53

Loipon megale...ekana kai to GUI opws eipes oti itheles....sinexizeis na to thes i mpa???? elpizw na to deis to min auto kai na min to paratiseis toso eukola. thelw apantisi prwta... :idea:
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 23 Ιαν 2009 00:46

eimai paron file, den ta paratisa kai sinexizw na thelw to GUI...

oso gia tous prolalisantes, egw prospathw k gi auto rwtaw...

Άβαταρ μέλους
thekliar
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 30 Μάιος 2006 16:52
Τοποθεσία: Zion
Επικοινωνία:

Κρεμαλα

Δημοσίευση από thekliar » 23 Ιαν 2009 01:13

katarxin yia na deixeis oti prospatheis sta forum deixneis kai kwdika kai zitas boitheia yia ton kwdika...tespa de tha sou kanw kai manifesto....steile ena mail na sou steilw ena zipaki pou exei to gui se mia psilo apli morfi...min perimeneis trela pramata...douleuei pantws...oti alages thes na kaneis rwta na se pw an xerw....na diabaseis to readme prwta..
Xn- Irritating e??
StOp ThE WaR

gadia
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Ιαν 2009 18:18

Κρεμαλα

Δημοσίευση από gadia » 23 Ιαν 2009 01:19

euxaristw re megale.

an diladi to simio sto opoio exw ftasei den aksizei na sou to diksw, tha zw me tin aporia.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gadia την 23 Ιαν 2009 01:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες