Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 20 Ιαν 2009 22:58

Γεια χαρά.
Υπάρχει plugin για το Lightbox 2 για να παίξει σε joomla 1.5.9 ;



Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 21 Ιαν 2009 10:14

Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3194
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από CyberCr33p » 21 Ιαν 2009 12:29

Να έχεις υπόψην σου πάντως ότι τα περισσότερα εμπορικά templates για Joomla το υποστηρίζουν απευθείας.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Ιαν 2009 20:08

takis1985 έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.
hahah :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Πολύ μου άρεσε αυτό... Offtopic είμαι, αλλα μ άρεσε 8)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιαν 2009 01:59

lunarmedia έγραψε:http://www.yootheme.com/member-area/dow ... yooeffects

Δεν είναι το Lightbox 2 αλλά έχει και άλλα καλούδια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
υπάρχει κάπου demo?


Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 22 Ιαν 2009 12:52

Basilakis έγραψε:
takis1985 έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.
hahah :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Πολύ μου άρεσε αυτό... Offtopic είμαι, αλλα μ άρεσε 8)
Ειρωνικά το λες ή το εννοείς;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από Basilakis » 22 Ιαν 2009 15:54

Fisika kai to lew ilikrina.

Είναι θετικό όταν ένα μη - official support forum, είναι καλύτερο απο το official :P

Άβαταρ μέλους
mechpanos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1709
Εγγραφή: 20 Μαρ 2003 00:59
Τοποθεσία: Athens - Pyrgos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από mechpanos » 22 Ιαν 2009 16:20

Καλά καλύτερο δεν είναι, αλλά είναι καλό!!! Σε όλα, γιαυτό και μπαίνουμε και ας μην γράφουμε πολύ...
Και η ελληνική κοινότητα είναι πολύ καλή και έχει απίστευτα πολύ υλικό και ανθρώπους που βοηθάνε, μην τους αδικούμε!
Πύργος θεός Πανηλειακός!!

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 22 Ιαν 2009 20:54

mechpanos έγραψε:Καλά καλύτερο δεν είναι, αλλά είναι καλό!!! Σε όλα, γιαυτό και μπαίνουμε και ας μην γράφουμε πολύ...
Και η ελληνική κοινότητα είναι πολύ καλή και έχει απίστευτα πολύ υλικό και ανθρώπους που βοηθάνε, μην τους αδικούμε!
Μπες να δεις εδώ σε ενδιαφέρει άμεσα http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/ar ... 1#more-261

Άβαταρ μέλους
wired
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Ιουν 2007 14:12
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από wired » 09 Φεβ 2009 23:18

έχω ένα θεματάκι...

έβαλα το lightbox όχι το plugin το κανονικό και όχι το lightbox2 αλλά το lightbox++ (ένα customized lightbox που παίζει και SWFs) στο joomla 1.5.κάτι το τελευταίο τέλος πάντων και όλα καλά μέχρι που το δοκίμασα και στον γ@μ....νο explorer στην αρχή νόμιζα ότι ο 6 μόνο δεν παίζει και ότι ο 7 θα έπαιζε όπως firefox (mac-pc), o chrome και o safari αλλά τίποτα...

κανείς καμιά ιδέα?

πάντως αυτά που προτείνετε πιο πάνω τα lightbox like plugins δεν είναι κανένα δωρεάν ε?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

geoflgr
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Σεπ 2008 13:20

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από geoflgr » 17 Φεβ 2009 20:45

δες αυτό
http://forum.joomla.gr/viewtopic.php?f= ... 411#p76411
έχει έτοιμες λύσεις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες