Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 20 Ιαν 2009 22:58

Γεια χαρά.
Υπάρχει plugin για το Lightbox 2 για να παίξει σε joomla 1.5.9 ;



Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 21 Ιαν 2009 10:14

Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3191
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από CyberCr33p » 21 Ιαν 2009 12:29

Να έχεις υπόψην σου πάντως ότι τα περισσότερα εμπορικά templates για Joomla το υποστηρίζουν απευθείας.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Ιαν 2009 20:08

takis1985 έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.
hahah :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Πολύ μου άρεσε αυτό... Offtopic είμαι, αλλα μ άρεσε 8)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιαν 2009 01:59

lunarmedia έγραψε:http://www.yootheme.com/member-area/dow ... yooeffects

Δεν είναι το Lightbox 2 αλλά έχει και άλλα καλούδια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
υπάρχει κάπου demo?


Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 22 Ιαν 2009 12:52

Basilakis έγραψε:
takis1985 έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ! Είστε καλύτεροι απο την ελληνική κοινότητα του Joomla.
hahah :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Πολύ μου άρεσε αυτό... Offtopic είμαι, αλλα μ άρεσε 8)
Ειρωνικά το λες ή το εννοείς;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από Basilakis » 22 Ιαν 2009 15:54

Fisika kai to lew ilikrina.

Είναι θετικό όταν ένα μη - official support forum, είναι καλύτερο απο το official :P

Άβαταρ μέλους
mechpanos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1709
Εγγραφή: 20 Μαρ 2003 00:59
Τοποθεσία: Athens - Pyrgos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από mechpanos » 22 Ιαν 2009 16:20

Καλά καλύτερο δεν είναι, αλλά είναι καλό!!! Σε όλα, γιαυτό και μπαίνουμε και ας μην γράφουμε πολύ...
Και η ελληνική κοινότητα είναι πολύ καλή και έχει απίστευτα πολύ υλικό και ανθρώπους που βοηθάνε, μην τους αδικούμε!
Πύργος θεός Πανηλειακός!!

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από takis1985 » 22 Ιαν 2009 20:54

mechpanos έγραψε:Καλά καλύτερο δεν είναι, αλλά είναι καλό!!! Σε όλα, γιαυτό και μπαίνουμε και ας μην γράφουμε πολύ...
Και η ελληνική κοινότητα είναι πολύ καλή και έχει απίστευτα πολύ υλικό και ανθρώπους που βοηθάνε, μην τους αδικούμε!
Μπες να δεις εδώ σε ενδιαφέρει άμεσα http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/ar ... 1#more-261

Άβαταρ μέλους
wired
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Ιουν 2007 14:12
Επικοινωνία:

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από wired » 09 Φεβ 2009 23:18

έχω ένα θεματάκι...

έβαλα το lightbox όχι το plugin το κανονικό και όχι το lightbox2 αλλά το lightbox++ (ένα customized lightbox που παίζει και SWFs) στο joomla 1.5.κάτι το τελευταίο τέλος πάντων και όλα καλά μέχρι που το δοκίμασα και στον γ@μ....νο explorer στην αρχή νόμιζα ότι ο 6 μόνο δεν παίζει και ότι ο 7 θα έπαιζε όπως firefox (mac-pc), o chrome και o safari αλλά τίποτα...

κανείς καμιά ιδέα?

πάντως αυτά που προτείνετε πιο πάνω τα lightbox like plugins δεν είναι κανένα δωρεάν ε?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

geoflgr
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Σεπ 2008 13:20

Πώς βάζω το Lightbox 2 σε joomla;

Δημοσίευση από geoflgr » 17 Φεβ 2009 20:45

δες αυτό
http://forum.joomla.gr/viewtopic.php?f= ... 411#p76411
έχει έτοιμες λύσεις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες