ascii shootem up

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

ascii shootem up

Δημοσίευση από LightForce » 23 Μάιος 2003 22:06

Ενα shootem up με χαρακτηρες ASCII 8)


Φορμα -> backcolor=black, forecolor=white, font arial 72, scaleheight=400,scalewidth=550,scalemode=3,autoredraw=true
Timer1 -> interval=50, enabled=true

Κώδικας: Επιλογή όλων

Option Explicit

Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
Private Const VK_LEFT = &H25
Private Const VK_RIGHT = &H27
Private Const VK_SPACE = &H20

Dim BL, BT, ST, SF As Integer
Dim xx, yy, a As Integer
Dim Fire As Boolean

Private Sub Form_Load()
Randomize
xx = Int(Rnd * 350) + 72: yy = -50: ST = 250: SF = 225: a = Int(Rnd * 255) + 1
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Cls
CurrentX = xx: CurrentY = yy: Print Chr(a)
yy = yy + 5
CurrentX = SF: CurrentY = ST: Print "w"
If GetAsyncKeyState&#40;VK_LEFT&#41; <> 0 Then SF = SF - 10
If GetAsyncKeyState&#40;VK_RIGHT&#41; <> 0 Then SF = SF + 10
If GetAsyncKeyState&#40;VK_SPACE&#41; <> 0 Then&#58; BT = ST&#58; BL = SF + 25&#58; Fire = True

If Fire = True Then
CurrentX = BL&#58; CurrentY = BT&#58; Print "'"
BT = BT - 5
End If
       If BL > xx And BL < xx + 40 Then
        If BT < yy + 40 Then Fire = False&#58;  Form_Load
       End If
       If yy > 350 Then CurrentX = 0&#58; Form_Load
       
End Sub
...chill
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LightForce την 13 Νοέμ 2004 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

ascii shootem up

Δημοσίευση από tsiger » 24 Μάιος 2003 03:37

axaxaxaxaxax e oxi. autos isws einai o kaliteros tropos na xrisimopoiei kapoios tin texnologia. for fun n only. keep it up dude :D

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

ascii shootem up

Δημοσίευση από Bugman » 03 Ιούλ 2003 00:56

LightForce,
ρε μεγάλε και συ εδώ!
περιμένω και pacman!

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

ascii shootem up

Δημοσίευση από LightForce » 03 Ιούλ 2003 16:25

George gia xara :lol:

Pacman etoimazo alla se Flash, me VB den asxoloymai pia


http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=4602

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες