JSP στον SERVER

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

JSP στον SERVER

Δημοσίευση από mazoulini » 05 Φεβ 2009 23:23

Γεια σας παιδιά,
Λοιπόν έχω τον εξής κώδικα αποθηκευμένο στο index.jsp
<html>
<body>
Hello World!
<br>
Current time is <%= new java.util.Date() %>
</body>
</html>
Δέν δουλεύει...Μου το εμφανίζει ακριβώς όπως είναι...
Το έχω στο Server που κάνω Host ενα Site...Φταίει που δεν έχω εγκαταστήσει κάτι;
απο ότι έψαξα εχω καταλήξει οτι πρέπει να εγκαταστήσω κάτι.. ΜΠορει κάποιος να με βοηθήσει να το κάνω; Κάθε πληροφορία δεκτή!
Ευχαριστώ! 8) 8) 8)

Άβαταρ μέλους
nirvana
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 01 Σεπ 2005 18:28
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

JSP στον SERVER

Δημοσίευση από nirvana » 06 Φεβ 2009 14:54

Έχεις βάλει τον Apache Tomcat ή καποιον άλλο server που να υποστηρίζει jsp?

Αν έχεις έναν απλό web server για html π.χ. δεν καταλαβαίνει οτι αυτό που έχεις γράψει δεν είναι απλή html. Γι' αυτο και στο βγάζει ετσι οπως το έχεις γράψει.

mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

JSP στον SERVER

Δημοσίευση από mazoulini » 06 Φεβ 2009 15:58

Όχι δεν έχω κάνει τίποτα... Ωραία να βάλω τον Apache Tomcat... Αυτό μόνο πρέπει;
Μπορεί κάποιος να μου πεί για την εγκατάστασή του;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες