Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 09 Φεβ 2009 14:04

Apostolis_38 έγραψε:
fafos έγραψε:epano tha exeis ta queries kai apo kato thn html me thn forma..
Παιδιά, συγνώμη για το άσχετο αλλά αυτό γιατί γίνεται;
Το έχω δει σε πολλά script αλλά εγώ εμφανίζω την html όπου είναι να εμφανιστεί σύμφωνα με την ροή του κώδικα. Δηλαδή καμμία φορά πάει και πάνω απο τα queries.
Είναι λάθος;
se selida epeksergasias an ta queries pane apo kato otan kaneis thn ananeosh den tha deis ta nea apotelesmata.. tha deixnei akoma ta palia..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 09 Φεβ 2009 14:34

θένκ γιου

konstadina
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Φεβ 2009 15:12

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από konstadina » 09 Φεβ 2009 15:18

Έκανα έτσι τον κώδικα στο epeksergasiaan.php

Code
<html>
<body bgcolor="5E90F5">


<?php

$hostname = "localhost";
$database = "student1200partb.sql";
$username = "myuser";
$password = "mypsw";
$link = mysql_connect( $hostname , $username , $password ) or
die("Prosoxi!Provlima stin sundesi me ton server : " . mysql_error());
if (!$link)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

mysql_select_db("student1200partb.sql", $link);
mysql_query('set character set greek',$link);
mysql_query("SET NAMES 'greek'",$link);




if($_POST[submit]) {
$sql= "UPDATE anakoinwseis
SET (thema='$_POST[thema]' ,kuriws_keimeno='$_POST[kuriws_keimeno]'
WHERE aukswn_arithmos='$_GET[id]')";
}
?>

<form action="epeksergasiaan.php" method="post">
Θέμα: <input type="text" name="thema" />
<p>
Κυρίως Κείμενο: <input type="text" name="kuriws_keimeno" />
<p>
<input type="submit" name="submit" value="submit" />
</form>

<?php
if (!mysql_query($sql,$link))
{
die('Error: ' . mysql_error());
}

echo "<h2/><b/>Τα στοιχεία που επιλέξατε τροποποιήθηκαν με επιτυχία!!!</b/></h2/>";
mysql_close($link);

?>



</body>

</html>
/Code


αλλά πάλι βγάζει λάθος.Με το που πατάω τον υπρσύνδεσμο επεξεργασία μου βγάζει
Notice: Use of undefined constant submit - assumed 'submit' in C:\wamp\www\epeksergasiaan.php on line 25

Notice: Undefined index: submit in C:\wamp\www\epeksergasiaan.php on line 25

Θέμα:
Κυρίως Κείμενο:



Notice: Undefined variable: sql in C:\wamp\www\epeksergasiaan.php on line 41
Error: Query was empty

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 09 Φεβ 2009 15:45

auta einai apla notices... vale auto sto top ths selidas sou:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? error_reporting&#40;E_ALL ^ E_NOTICE&#41;; ?>




to query kane to etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mysql_db_query&#40;$database, "UPDATE anakoinwseis SET thema='$_POST&#91;thema&#93;' , kuriws_keimeno='$_POST&#91;kuriws_keimeno&#93;'
WHERE aukswn_arithmos='$_GET&#91;id&#93;'&#41;"; 
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

konstadina
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Φεβ 2009 15:12

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από konstadina » 09 Φεβ 2009 16:52

Τώρα ο κώδικας έχει την εξής μορφή

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php error_reporting&#40;E_ALL ^ E_NOTICE&#41;; ?> 

<html>
<body bgcolor="5E90F5">


<?php

$hostname = "localhost";
$database = "student1200partb.sql";
$username = "myuser";
$password = "mypsw";
$link = mysql_connect&#40; $hostname , $username , $password &#41; or
die&#40;"Prosoxi!Provlima stin sundesi me ton server &#58; " . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
if &#40;!$link&#41;
&#123;
die&#40;'Could not connect&#58; ' . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
&#125;

mysql_select_db&#40;"student1200partb.sql", $link&#41;;
mysql_query&#40;'set character set greek',$link&#41;;
mysql_query&#40;"SET NAMES 'greek'",$link&#41;;

 
if&#40;$_POST&#91;submit&#93;&#41; 
&#123; 
mysql_db_query&#40;$database, "UPDATE anakoinwseis SET thema='$_POST&#91;thema&#93;' , kuriws_keimeno='$_POST&#91;kuriws_keimeno&#93;' 
WHERE aukswn_arithmos='$_GET&#91;id&#93;'"&#41;;


&#125;
?>

<form action="epeksergasiaan.php" method="post">
Θέμα&#58; <input type="text" name="thema" />
<p>
Κυρίως Κείμενο&#58; <input type="text" name="kuriws_keimeno"  />
<p>
<input type="submit" name="submit" value="submit"  />
</form>

<?php

echo "<h2/><b/>Τα στοιχεία που επιλέξατε τροποποιήθηκαν με επιτυχία!!!</b/></h2/>"; 
mysql_close&#40;$link&#41;;

?>



</body>

</html>
αλλά τώρα διέγραψε αυτά που υπήρχαν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση (στο θέμα και στο κυρίως κείμενο) και τα βγάζει κενά.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 09 Φεβ 2009 17:08

sta diegrapse h aplos den sta emfanizei sthn forma?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

konstadina
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Φεβ 2009 15:12

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από konstadina » 09 Φεβ 2009 19:42

Μου διέγραψε αυτά που είχα και μετά ότι και να καταχωρούσα δεν τα εμφάνιζε.
Και πριν κάνω κάποια αλλαγή μου έλεγε ότι το query είναι άδειο.....

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 09 Φεβ 2009 20:22

leipei ena query pou tha dinei tis times sthn forma.. diavase ta prohgoumena mou posts please....
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

konstadina
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Φεβ 2009 15:12

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από konstadina » 10 Φεβ 2009 15:45

Συγνώμη και πάλι, αλλά το query αυτό πως θα είναι;
Τί θα γράφει για να παίρνει τις τιμές από τη φόρμα;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 10 Φεβ 2009 18:28

konstadina έγραψε:Συγνώμη και πάλι, αλλά το query αυτό πως θα είναι;
Τί θα γράφει για να παίρνει τις τιμές από τη φόρμα;
kati tetoio:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	$query = "select * FROM anakoinwseis WHERE  aukswn_arithmos='$_GET&#91;id&#93;'";
	$result = mysql_db_query&#40;$database, $query, $link&#41;;
		$result = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;
kai sta pedia ths formas prepei na valeis to vallue...p.x.:

value="<? echo $result[thema];?>"
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από ewigkeit » 11 Φεβ 2009 11:29

Δωσε μου λιγο το ονομα της βασης δεδομενων που χρησιμοποιείς.Ειναι το μονο που δεν εχεις δωσει (βασικο)

Επισης χρειαζεσαι και μια φορμα delete record,και update record

konstadina
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Φεβ 2009 15:12

Διαγραφή από πίνακα βάης σεδομένων

Δημοσίευση από konstadina » 11 Φεβ 2009 15:13

Το έκανα!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή είχα καταμπερδευτεί το διέγραψα και το πήρα από την αρχή.Και σιγά-σιγά το έβγαλα....
Ευχαριστώ πολύ όσους ενδιαφέρθηκαν και με βοήθησαν!!!!
Δεν χρειάζεται να παιδευόσαστε άλλο.......

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες