Φόρμα Επικοινωνίας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από vassilism » 08 Φεβ 2009 18:03

Σε αυτό το βοήθημα θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε μια απλή φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να την ενσωματώσουμε στο site μας και να λαμβάνουμε τα μηνύματα των χρηστών στο mail μας.

Ξεκινώντας θα φτιάξουμε ένα αρχείο με όνομα mail.php το οποίο περιέχει την φόρμα.

mail.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>
<HEAD><TITLE>Φόρμα Επικοινωνίας</TITLE>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</HEAD>
<BODY>
<form method="post" action="send_email.php">
              <table align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
                <tr>
                  <td>
                <strong><?php

$status = $_GET&#91;'status'&#93;;

if&#40;$status=="1"&#41; &#123;

   echo 'Το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς!';
   
   &#125; elseif &#40;$status=="0"&#41; &#123;
   
   echo '<font color="#FF0000">Το μήνυμα δεν στάλθηκε! Ελέγξτε τα στοιχεία σας.</font>';
   
   &#125; else &#123;
   
   echo "Στείλτε το μήνυμά σας";
   
   &#125;

?> </strong>         
                 </td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>Πληκτρολογήστε το όνομα&#58;</td>
                </tr>
                <tr>
                
                  <td><input name="name" type="text" id="name" value="" size="32" maxlength="20"></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>E-Mail&#58;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td><input name="email" type="text" id="email" value="" size="32" maxlength="15"></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>Θέμα μηνύματος&#58;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td><input type="text" name="subject" id="subject" size="32" /></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>Πληκτρολογήστε το μήνυμα&#58;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td valign="top"><textarea name="messages" cols="50" rows="8" id="messages"></textarea></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td height="43">
                    <div align="left">
                      <input name="Send message" type="submit" id="Send message "value="Αποστολή μηνύματος"/>
                    </div>
                    <label>
                  <div align="left"></div></label></td>
                </tr>
              </table>
</form>
     </BODY>
</HTML>
Στην συνέχεια θα φτιάξουμε άλλο ένα αρχείο με όνομα send_email.php το οποίο αναλαμβάνει την αποστολή του μηνύματος, το πέρασμα των δεδομένων της φόρμας, τον έλεγχο των πεδίων και την επιστροφή των κατάλληλων μηνυμάτων.

send_email.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 

//Dinoume to mail pou theloume na lamvanoume ta minimata

$admin_email = "info@mail.gr";
$site_name = "Contact Form";

//Elegxoume ean to mail pou dinei o xristeis einai pragmatiko

function check_email_address&#40;$email&#41; &#123;
  if &#40;!ereg&#40;"^&#91;^@&#93;&#123;1,64&#125;@&#91;^@&#93;&#123;1,255&#125;$", $email&#41;&#41; &#123;
    header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;
  &#125;
  $email_array = explode&#40;"@", $email&#41;;
  $local_array = explode&#40;".", $email_array&#91;0&#93;&#41;;
  for &#40;$i = 0; $i < sizeof&#40;$local_array&#41;; $i++&#41; &#123;
     if &#40;!ereg&#40;"^&#40;&#40;&#91;A-Za-z0-9!#$%&'*+/=?^_`&#123;|&#125;~-&#93;&#91;A-Za-z0-9!#$%&'*+/=?^_`&#123;|&#125;~\.-&#93;&#123;0,63&#125;&#41;|&#40;\"&#91;^&#40;\\|\"&#41;&#93;&#123;0,62&#125;\"&#41;&#41;$", $local_array&#91;$i&#93;&#41;&#41; &#123;
       header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;
    &#125;
  &#125;  
  if &#40;!ereg&#40;"^\&#91;?&#91;0-9\.&#93;+\&#93;?$", $email_array&#91;1&#93;&#41;&#41; &#123; 
    $domain_array = explode&#40;".", $email_array&#91;1&#93;&#41;;
    if &#40;sizeof&#40;$domain_array&#41; < 2&#41; &#123;
         die &#40;"Invalid email address"&#41;;
    &#125;
    for &#40;$i = 0; $i < sizeof&#40;$domain_array&#41;; $i++&#41; &#123;
      if &#40;!ereg&#40;"^&#40;&#40;&#91;A-Za-z0-9&#93;&#91;A-Za-z0-9-&#93;&#123;0,61&#125;&#91;A-Za-z0-9&#93;&#41;|&#40;&#91;A-Za-z0-9&#93;+&#41;&#41;$", $domain_array&#91;$i&#93;&#41;&#41; &#123;
         header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;
      &#125;
    &#125;
  &#125;
  return $email;
&#125;

//Pername se metavlites ta pedia tis formas

$check_email = check_email_address&#40;$_REQUEST&#91;'email'&#93;&#41;;           
$name = $_POST&#91;name&#93;;
$subject = $_POST&#91;subject&#93;;
$messages = $_POST&#91;messages&#93;;
 
$message = "Apostoleas&#58; " .$name."\n".
           "Thema&#58;      ".$subject ."\n"."\n".$messages; 

$time = date&#40;'l dS \of F Y h&#58;i&#58;s A'&#41;;
$email_subject = "New message from ".$site_name."";

//Elegxoume an o xristis exei pliktologisei kapoia timi sto onoma kai sto thema

if&#40;$name == '' || $subject == ''&#41;
&#123;
if&#40;$name == ''&#41; &#123;  header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;&#125;
if&#40;$subject == ''&#41; &#123;  header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;&#125;
&#125;  
else&#123;

if&#40;mail&#40;$admin_email,$email_subject,$message,"From&#58;$check_email,Reply-to&#58;$check_email"&#41;&#41; &#123;
header&#40;"Location&#58; mail.php?status=1"&#41;;
exit;
&#125; else &#123;
header&#40;"Location&#58; mail.php?status=0"&#41;;
&#125;
&#125;
?>
:arrow: Στην γραμμή του αρχείου send_email.php πρέπει να γράψουμε το mail που θέλουμε να λαμβάνουμε τα μηνύματα από την φόρμα επικοινωνίας.

:arrow: Για να δούμε την φόρμα πληκτρολογούμε στον browser μας mail.php

Demo της φόρμας επικοινωνίας μπορείτε να δείτε εδώ
Συνημμένα
contact_form.zip
(1.91 KiB) Μεταφορτώθηκε 1006 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vassilism την 19 Μαρ 2009 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
mike78
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 20 Απρ 2008 19:08
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από mike78 » 18 Φεβ 2009 01:49

αν θέλουμε να προσθέσουμε την φόρμα επικοινωνίας σε ένα index.html ?
Εικόνα

acerbitch
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 02 Φεβ 2009 11:33

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από acerbitch » 18 Φεβ 2009 14:29

Το αρχείο send_email.php δεν δουλεύει καλά. Συγκεκριμένα δεν κάνει σωστό validation των δεδομένων. Πιθανότατα λόγω άστοχης σύνταξης.

Ακόμα το αρχείο mail.php δέχεται πολύ μικρό αριθμό χαρακτήρων στο email (15 για την ακρίβεια) και θέλει μια μικρή αλλαγή. Αν κάποιος μπορεί να διορθώσει το send_email.php θα ήταν πολύ καλό!

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από vassilism » 18 Φεβ 2009 18:40

mike78 έγραψε:αν θέλουμε να προσθέσουμε την φόρμα επικοινωνίας σε ένα index.html ?
Στην index βάζεις μόνο την φόρμα, δηλαδή το παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form method="post" action="send_email.php"> 
              <table align="center" cellpadding="2" cellspacing="0"> 
                <tr> 
                  <td> 
                <strong><?php 

$status = $_GET&#91;'status'&#93;; 

if&#40;$status=="1"&#41; &#123; 

   echo 'Το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς!'; 
    
   &#125; elseif &#40;$status=="0"&#41; &#123; 
    
   echo '<font color="#FF0000">Το μήνυμα δεν στάλθηκε! Ελέγξτε τα στοιχεία σας.</font>'; 
    
   &#125; else &#123; 
    
   echo "Στείλτε το μήνυμά σας"; 
    
   &#125; 

?> </strong>          
                 </td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td>Πληκτρολογήστε το όνομα&#58;</td> 
                </tr> 
                <tr> 
                
                  <td><input name="name" type="text" id="name" value="" size="32" maxlength="20"></td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td>E-Mail&#58;</td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td><input name="email" type="text" id="email" value="" size="32" maxlength="15"></td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td>Θέμα μηνύματος&#58;</td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td><input type="text" name="subject" id="subject" size="32" /></td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td>Πληκτρολογήστε το μήνυμα&#58;</td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td valign="top"><textarea name="messages" cols="50" rows="8" id="messages"></textarea></td> 
                </tr> 
                <tr> 
                  <td height="43"> 
                    <div align="left"> 
                      <input name="Send message" type="submit" id="Send message "value="Αποστολή μηνύματος"/> 
                    </div> 
                    <label> 
                  <div align="left"></div></label></td> 
                </tr> 
              </table> 
</form> 
acerbitch έγραψε:Το αρχείο send_email.php δεν δουλεύει καλά. Συγκεκριμένα δεν κάνει σωστό validation των δεδομένων. Πιθανότατα λόγω άστοχης σύνταξης.
Δηλαδή? Για δώσε ένα παράδειγμα...
acerbitch έγραψε:Ακόμα το αρχείο mail.php δέχεται πολύ μικρό αριθμό χαρακτήρων στο email (15 για την ακρίβεια) και θέλει μια μικρή αλλαγή. Αν κάποιος μπορεί να διορθώσει το send_email.php θα ήταν πολύ καλό!
Πιστεύω 15 χαρακτήρες για email είναι πολύ καλά.
Ωστόσο αν κάποιος θέλει να δέχεται περισσότερους χαρακτήρες τότε πρέπει να αλλάξει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

maxlength="15"
και να το κάνει όσο θέλει.

acerbitch
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 02 Φεβ 2009 11:33

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από acerbitch » 20 Φεβ 2009 14:40

Όντως να αλλάξει κάποιος το πλήθος των χαρακτήρων στο email είναι πολύ απλό.

Έχω ανεβάσει τη φόρμα σε έναν server που υποστηρίζει php, έχω κάνει τις αλλαγές σχετικά σε ποιο mail θα αποστέλεται το μήνυμα αλλά μου όταν πατάω "αποστολή μηνύματος" στην συμπληρωμένη φόρμα μου εμφανίζει Το μήνυμα δεν στάλθηκε! Ελέγξτε τα στοιχεία σας. Όντας αρκετά πρωτάρης στην php κάθε βοήθεια είναι δεκτή!

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από vassilism » 22 Φεβ 2009 13:16

Δηλαδή εκτός από το mail που πρέπει να αλλάξεις δεν έκανες άλλες αλλαγές?
Για κάνε post τον κώδικα που τρέχεις&#8230;

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από cpulse » 23 Φεβ 2009 15:22

Με την ευκαιρία να κι ένα δικό μου script. Είναι για big boys only! Αν δεν ξέρετε καλή PHP θα σας μπερδέψει.

Το script αυτό είναι μια κλασσική φόρμα επικοινωνίας που όμως δεν επιτρέπει spam bots. Κι αυτό χωρίς την χρήση captcha κτλ. Βασίζεται σε ένα hash που κρατιέται στα session variables και περνάει μέσω JavaScript στην φόρμα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

session_start&#40;&#41;;

$message_sent = false;

if &#40;!empty&#40;$_POST&#41;&#41; &#123;
	if &#40;empty&#40;$_SESSION&#91;'contact_form_key'&#93;&#41;&#41; &#123;
		echo '<p>Το session έληξε. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε.</p>';
	&#125;
	else if &#40;empty&#40;$_POST&#91;'auth'&#93;&#41;&#41; &#123;
		echo '<p>Λείπουν πληροφορίες εξουσιοδότησης.</p>';
	&#125;
	else if &#40;$_SESSION&#91;'contact_form_key'&#93; == $_POST&#91;'auth'&#93;&#41; &#123;
		$message_sent = true;

		$message = '
Θέμα&#58; ' . $_POST&#91;'subject'&#93; . '

Μήνυμα&#58;
' . $_POST&#91;'msg'&#93;;

		mail&#40;'email@example.com', 'Contact form', $message&#41;;

		echo "<p>Το μήνυμα σας εστάλει.</p>\n";
	&#125;
	else &#123;
		echo "<p>Μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια αποστολής μηνύματος.</p>\n";
	&#125;
&#125;

function js_string_scrabble&#40;$in&#41; &#123;
	$result = "";

	while &#40;$in != ''&#41; &#123;
		if &#40;$result != ""&#41;
			$result .= " + ";

		switch &#40;mt_rand&#40;0, 2&#41;&#41; &#123;
			case 1&#58;
				$result .= "String.fromCharCode&#40;" . ord&#40;$in&#123;0&#125;&#41; . "&#41;";
				$in = substr&#40;$in, 1&#41;;
				break;

			case 2&#58;
				$len = mt_rand&#40;1, 3&#41;;
				$str = substr&#40;$in, 0, $len&#41;;
				$in = substr&#40;$in, $len&#41;;

				$i = mt_rand&#40;0, strlen&#40;$str&#41; - 1&#41;;

				$result .= "'" . substr&#40;$str, 0, $i&#41; . sprintf&#40;'\\u%04x', ord&#40;$str&#123;$i&#125;&#41;&#41; . substr&#40;$str, $i + 1&#41; . "'";
				break;

			default&#58;
				$len = mt_rand&#40;1, 3&#41;;
				$str = substr&#40;$in, 0, $len&#41;;
				$in = substr&#40;$in, $len&#41;;

				$result .= "'$str'";
		&#125;
	&#125;

	return $result;
&#125;


if &#40;!$message_sent&#41; &#123;
	// προετοιμασία για το επόμενο μήνυμα
	$_SESSION&#91;'contact_form_key'&#93; = md5&#40;microtime&#40;&#41;&#41;;

	echo '
<form name="frm" method="post" action="">
	<input type="hidden" name="auth" value="' . md5&#40;mt_rand&#40;&#41;&#41; . '" />

	Θέμα
	<br/><input type="text" name="subject" value="' . htmlspecialchars&#40;@$_POST&#91;'subject'&#93;&#41; . '" />

	<br/>&nbsp;

	<br/>Μήνυμα
	<br/><textarea name="msg">' . htmlspecialchars&#40;@$_POST&#91;'msg'&#93;&#41; . '</textarea>

	<br/>&nbsp;

	<br/><input type="submit" name="btn" value="Αποστολή" />
</form>

<script type="text/javascript">
// <!&#91;CDATA&#91;
document.forms.frm.auth.value = ' . js_string_scrabble&#40;$_SESSION&#91;'contact_form_key'&#93;&#41; . ';
// &#93;&#93;>
</script>
';
&#125;

acerbitch
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 02 Φεβ 2009 11:33

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από acerbitch » 24 Φεβ 2009 15:44

Εκτός από το mail πραγματικά δεν πείραξα τπτ άλλο. Όσο για τον κώδικα του cpulse δεν είναι μόνο για big boys αλλά και για bad boys!

Άβαταρ μέλους
kormos
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 14 Μαρ 2007 21:50
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από kormos » 27 Μάιος 2009 22:03

Καλησπέρα...

Ίσως λίγο αργά αλλά ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στον κώδικα που έχει αναρτήσει ο φίλος μας ο vassilism.

Βρίσκω κάποια προβληματάκια...
1. ΔΕΝ δέχεται Ελληνικά , αν δηλαδή γράψει κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο της φόρμας Ελληνικά τα εμφανίζει κάπως έτσι :
Ξ Ξ‘ΞΞ‘Ξ“Ξ™Ξ©Ξ€Ξ‘Ξ‘Ξ‘ΞšΞŸΞ£ ΞšΞ©ΞΞ£Ξ€Ξ‘ΞΞ€Ξ™ΞΞŸΞ£
2. Όταν λαμβάνεις το email ανεξαρτήτου θέματος και κειμένου λέει :
email@example.com; "Reply-t???????????????????? New message from Contact Form

Υπάρχει κάποια βοήθεια για την επίλυση τους?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από vassilism » 27 Μάιος 2009 22:48

Κάτω από εκεί που λέει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$email_subject = "New message from ".$site_name.""; 
Πρόσθεσε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$headers ="MIME-Version&#58; 1.0\n";
$headers .="Content-type&#58; text/html; charset=utf-8; \n";
$headers .= "From&#58;$check_email";
Και εκεί που λέει:
if(mail($admin_email,$email_subject,$message,"From:$check_email,Reply-to:$check_email"))
Αντικατέστησε το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"From&#58;$check_email,Reply-to&#58;$check_email"
Με:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$headers

Άβαταρ μέλους
kormos
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 14 Μαρ 2007 21:50
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από kormos » 27 Μάιος 2009 23:14

vassilism έγραψε:Κάτω από εκεί που λέει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$email_subject = "New message from ".$site_name.""; 
Πρόσθεσε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$headers ="MIME-Version&#58; 1.0\n";
$headers .="Content-type&#58; text/html; charset=utf-8; \n";
$headers .= "From&#58;$check_email";
Και εκεί που λέει:
if(mail($admin_email,$email_subject,$message,"From:$check_email,Reply-to:$check_email"))
Αντικατέστησε το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"From&#58;$check_email,Reply-to&#58;$check_email"
Με:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$headers

Είσαι πρώτος :P

Το δοκιμάζω και "αναφέρω" :kaloe:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kormos
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 14 Μαρ 2007 21:50
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από kormos » 30 Μάιος 2009 08:18

Καλημέρα...

Αν και άργησα να αναφέρω τα αποτελέσματα μου , με μια μικρή επεμβασούλα ακόμα θα έχω ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα που περίμενα.

Υπάρχει η πιθανότητα εκεί που γράφει:

$message = "Apostoleas: " .$name."\n".
"Thema: ".$subject ."\n"."\n".$messages;

Να γίνει διόρθωση και να λέει Αποστολέας / Θέμα στα Ελληνικά; Αν όχι κανένα πρόβλημα απλά θα δοκιμάσω να το κάνω στ Αγγλικά και όχι Greeklish :roll:

Και κάτι τελευταίο για να μην σας ζαλίζω :oops: όταν λαμβάνω το μήνυμα αν γίνεται να μην εμφανίζεται έτσι -> Sender: kormos Subject:TEST Δοκιμαστική έκδοση(είναι το σημείο που γράφεις το μήνυμα) αλλά με την παρακάτω μορφή:
Sender: kormos
Subject:TEST

Δοκιμαστική έκδοση


Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την βοήθεια και το χρόνο...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από vassilism » 30 Μάιος 2009 15:03

Με horde διαβάζεις τα mail? :D
kormos έγραψε:Υπάρχει η πιθανότητα εκεί που γράφει:

$message = "Apostoleas: " .$name."\n".
"Thema: ".$subject ."\n"."\n".$messages;

Να γίνει διόρθωση και να λέει Αποστολέας / Θέμα στα Ελληνικά; Αν όχι κανένα πρόβλημα απλά θα δοκιμάσω να το κάνω στ Αγγλικά και όχι Greeklish :roll:
Και βεβαία, αποθήκευσε το αρχείο send_email.php utf8 και γράψε στα Ελληνικά.
kormos έγραψε:Και κάτι τελευταίο για να μην σας ζαλίζω :oops: όταν λαμβάνω το μήνυμα αν γίνεται να μην εμφανίζεται έτσι -> Sender: kormos Subject:TEST Δοκ.ιμαστική έκδοση(είναι το σημείο που γράφεις το μήνυμα) αλλά με την παρακάτω μορφή:
Sender: kormos
Subject:TEST
Απ’ ότι καταλαβαίνω δεν σου αλλάζει γραμμή.
Σε όποιο σημείο θες να σου αλλάζει γραμμή πρόσθεσε ένα <br>
Δηλαδή έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"Apostoleas&#58; " .$name."\n<br>".
ή έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"Apostoleas&#58; " .$name."\n"."<br>".
EDIT

Αν θέλεις να σου εμφανίζει π.χ Sender: kormos
Τότε δεν χρειάζεται να κάνεις post αλλά να γράψεις απλό κείμενο

Κώδικας: Επιλογή όλων

"Apostoleas&#58; kormos" . "\n"."<br>"

Άβαταρ μέλους
kormos
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 14 Μαρ 2007 21:50
Επικοινωνία:

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από kormos » 31 Μάιος 2009 22:28

Ευχαριστώ και πάλι vassilism
Εικόνα

stratis79
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 17:12

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσίευση από stratis79 » 21 Νοέμ 2009 17:26

μου βγάζει λάθος 404

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες