Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από aimonas2000 » 27 Φεβ 2009 22:06

Θα ήθελα την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site.
Το url του site είναι http://www.odigitrialefkimmis.gr/
Και οι σελίδα που έχω βάλει τα βίντεο είναι: http://www.odigitrialefkimmis.gr/video.html
Το πρόβλημα που έχω με τα video αυτά είναι ότι ενώ εγώ τα βλέπω κανονικά στον browser μου και πολύ άλλοι που έχω ρωτήσει αν τα βλέπουν, ο Ιερέας για τον οποίον έχω κάνει το site μου λέει ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι που έχει ρωτήσει δεν βλέπουν τα video στον browser τους.
Τι φταίει για αυτό;
Ο κώδικας που έχω βάλει είναι:
<embed src="papastria.avi" height="300" width="300">

Tι έχω κάνει λάθος;

Άβαταρ μέλους
Theodoros Klikas
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 26 Δεκ 2008 06:12
Επικοινωνία:

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από Theodoros Klikas » 27 Φεβ 2009 23:13

Δοκίμασε κ αυτό αλλάζοντας τα έντονα γράμματα με το path του βίντεο σου

<object id="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/co ... 5,1,52,701"
standby="Loading Microsoft Windows&reg; Media Player components..." type="application/x-oleobject" width="300" height="300">
<param name="fileName" value="Kick_Baby_2.mpg">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="Volume" value="-450">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="Kick_Baby_2.mpg" name="MediaPlayer1" width=300 height=300 autostart=1 showcontrols=1 volume=-450>
</object>
Απο τότε που πέρασα σε σχολή σχετική με πληροφορική το "γειά σου" απο τους φίλους μου αντικαταστάθηκε με το "εεε...τι κάνεις?έχω ένα πρόβλημα με το pc μου.."

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από aimonas2000 » 28 Φεβ 2009 14:01

΄
Αν το video είναι σε μορφή avi υπάρχει πρόβλημα;
Theodoros Klikas έγραψε:Δοκίμασε κ αυτό αλλάζοντας τα έντονα γράμματα με το path του βίντεο σου

<object id="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/co ... 5,1,52,701"
standby="Loading Microsoft Windows&reg; Media Player components..." type="application/x-oleobject" width="300" height="300">
<param name="fileName" value="Kick_Baby_2.mpg">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="Volume" value="-450">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="Kick_Baby_2.mpg" name="MediaPlayer1" width=300 height=300 autostart=1 showcontrols=1 volume=-450>
</object>

Άβαταρ μέλους
Theodoros Klikas
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 26 Δεκ 2008 06:12
Επικοινωνία:

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από Theodoros Klikas » 28 Φεβ 2009 19:15

Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα, τσέκαρέ το...
Απο τότε που πέρασα σε σχολή σχετική με πληροφορική το "γειά σου" απο τους φίλους μου αντικαταστάθηκε με το "εεε...τι κάνεις?έχω ένα πρόβλημα με το pc μου.."

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από aimonas2000 » 28 Φεβ 2009 20:19

Moυ έχουν πει να ανεβάζω τα video στην youtube.Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό;
Theodoros Klikas έγραψε:Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα, τσέκαρέ το...

Άβαταρ μέλους
Theodoros Klikas
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 26 Δεκ 2008 06:12
Επικοινωνία:

Θέλω την βοήθεια σας με 2 video που έχω βάλει σε ένα site

Δημοσίευση από Theodoros Klikas » 28 Φεβ 2009 20:52

Νομίζω πως για να παίξει σωστά ένα βίντεο στο youtube και να μη δείχνει άλλα ντ' άλλων πρέπει να ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν την ανάλυσή του , το μέγεθος του κλπ κλπ κλπ.
Νομίζω οτι τα στοιχεία που χρειάζονται μπορείς να τα βρεις και στο ίδιο το youtube σε οδηγίες.Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί για να ξέρω σε τι μορφή πρέπει να είναι το βίντεο αλλά οκ δεν υπάρχει πρόβλημα αν το ανεβάσεις και εκεί. Ίσα ίσα πρώτον θα μπορείς να το ενσωματώσεις το site σου πολύ εύκολα μιας και ο κώδικας είναι έτοιμος στο youtube και θα μπορείς στα σχόλια του βίντεο να βάλεις και ένα link προς το site σου έτσι ώστε να το βλέπει όποιος βλέπει και το βίντεο :wink:
Απο τότε που πέρασα σε σχολή σχετική με πληροφορική το "γειά σου" απο τους φίλους μου αντικαταστάθηκε με το "εεε...τι κάνεις?έχω ένα πρόβλημα με το pc μου.."

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης