Upload photos και ταυχτοχρονα προβολή εικόνας loading

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
george_r1977
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 15 Αύγ 2007 15:30

Upload photos και ταυχτοχρονα προβολή εικόνας loading

Δημοσίευση από george_r1977 » 02 Μαρ 2009 03:23

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω για το εξής script και αναρωτιέμαι μήπως έχει παίξει εδώ ή ξέρει κανείς πως να το κάνει.

Έστω πως έχω μια φόρμα με ένα file field.Μόλις ο χρήστής πατάει submit και αρχίζει το upload, να του δείχνει ένα image loading, όσο διαρκεί το ανέβασμα του αρχείου στον server. Αν είναι και στυλ lightobx (να σκουραίνει το φόντο δηλαδή) και χωρίς να μπορεί να πατήσει κάπου εκτός, ακόμα καλύτερα.

Εχεί κανείς ιδεά πως μπορεί να γίνει αυτό??

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Upload photos και ταυχτοχρονα προβολή εικόνας loading

Δημοσίευση από vassilism » 02 Μαρ 2009 19:24

Κοίτα εδώ ο fafos δήνει τη λύση.

Άβαταρ μέλους
george_r1977
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 15 Αύγ 2007 15:30

Upload photos και ταυχτοχρονα προβολή εικόνας loading

Δημοσίευση από george_r1977 » 02 Μαρ 2009 20:53

Thanx, alla vrika mia paromoia kai aplh lysh , gia opoion endiaferetai :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">
    function startUpload&#40;&#41;&#123;
	document.getElementById&#40;'f1_upload_process'&#41;.style.visibility = 'visible';
	document.getElementById&#40;'form_upload'&#41;.style.visibility = 'hidden';
	return true;
	&#125;
function stopUpload&#40;success&#41;&#123;
var result = '';
if &#40;success == 1&#41;&#123;
document.getElementById&#40;'f1_upload_process'&#41;.style.visibility = 'hidden';
alert &#40;'Sucessfull upload'&#41;;
&#125;
else &#123;
document.getElementById&#40;'f1_upload_process'&#41;.style.visibility = 'hidden';
alert &#40;'Unsucessfull upload'&#41;;
&#125;

document.getElementById&#40;'file_upload'&#41;.innerHTML = 'File &#58; <input name="myfile" type="file" size="30" />';
document.getElementById&#40;'form_upload'&#41;.style.visibility = 'visible';
return true;
&#125;
</script>


<div id="form_upload" style="visibility&#58;visible;">
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" target="upload_target" onsubmit="startUpload&#40;&#41;;" >
		
		 
		<div id="file_upload">File&#58; <input name="myfile" type="file"  /></div>
		<input type="submit" name="submitBtn" value="Upload" />

</form>
</div>

<div id="f1_upload_process" style="visibility&#58;hidden;" align="center" rel="lyteframe" >
Pls wait while uploading...<br/><img src="loader.gif" />
</div>
<iframe id="upload_target" name="upload_target" src="#" style="width&#58;0;height&#58;0;border&#58;0px solid #fff;"></iframe>

</body>
Kai sto upload.php vazw ta ekshs :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
   // Edit upload location here
   $result = 0;
   $target_path = "uploads/".basename&#40; $_FILES&#91;'myfile'&#93;&#91;'name'&#93;&#41;;

   if&#40;move_uploaded_file&#40;$_FILES&#91;'myfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;, $target_path&#41;&#41; &#123;
      $result = 1;
   &#125;
   sleep&#40;1&#41;;
?>
<script language="javascript" type="text/javascript">window.top.window.stopUpload&#40;<?php echo $result; ?>&#41;;</script>
Apla paizw me to visibility ton divs, kai kanw to upload se iframe
:D

Telos, xreiazetai ston idio fakelo kai to loader.gif, to opoio einai h eikona "loading"...

To simantiko epishs einai pos mporw meta to upload (sto upload.php) na kanw kai thn antistoixh eggrafh sth vash mou kanonika.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες