Προβλημα με φόρμα

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από alexpant2 » 02 Μαρ 2009 15:36

Λοιπόν, έχω ένα μικρό προβληματάκι με μια φόρμα.

και δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει .

Είναι 40 check boxes οπου όταν τα επιλέγεις και πατήσεις οκ πρέπει να μου έρχεται e-mail . Επίσης το είχα ορίσει μόλις γίνεται αυτό να επιστρέφει στην αρχική αλλά αυτό δεν κάνει τπτ αλλά λέει οτι η σελίδα δεν υπάρχει.

Να μερικά κομμάτια του κώδικα που μπορεί να έγινε λάθος...


από αρχείο php

Κώδικας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.....
........
..........$40 = $_POST["Alesha Dixon The Boy Does Nothing"];
  $subject = "poll" ;
  $message = "$1, $2, $3, $4, $5, $6, $7, $8, $9, $10, $11, $12, $13, $14, $15, $16, $17, $18, $19, $20, $21, $22, $23, $24, $25, $26, $27, $28, $29, $30, $31, $32, $33, $34, $35, $36, $37, $38, $39, 40$";
  mail( $to, $subject, $message);
  header( "Location: http://www.e-stixoi.gr" );
?>
από αρχείο html


HTML Κώδικας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="sendthem.php" method="post">........
..............................................................
..........<td> <font face="Arial">Alesha Dixon The Boy Does Nothing </font>
</td>
<td>
<font face="Arial">
<input type="checkbox" name="39" id="39" value="ON"  /> </font>
</td>
</tr>
<tr><td><font face="Arial"><input type="submit" value="OK" /><input type="reset" value="reset" />
  </font>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από fafos » 02 Μαρ 2009 16:03

ta variables den prepei na ksekinane me arithmo!! vasikh arxh ths php...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από alexpant2 » 02 Μαρ 2009 20:02

Ναι το γνωρίζω...Οι τελίτσες δείχνουν οτι δεν είναι η αρχή ! Είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι που νομίζω οτι υπάρχει λάθος

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από fafos » 02 Μαρ 2009 20:20

alexpant2 έγραψε:Ναι το γνωρίζω...Οι τελίτσες δείχνουν οτι δεν είναι η αρχή ! Είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι που νομίζω οτι υπάρχει λάθος
afou to gnorizeis giati exeis arithmous gia variables? ($1,$2 klp)

vale ena:

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting&#40;E_ALL&#41;;
sthn koryfh ths selidas sou na deis ti lathi pairneis..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από alexpant2 » 02 Μαρ 2009 21:42

Ωραία αντικατέστησα τους αριθμούς με γράμματα. Πάλι δεν λειτουργεί.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με φόρμα

Δημοσίευση από fafos » 02 Μαρ 2009 21:47

alexpant2 έγραψε:Ωραία αντικατέστησα τους αριθμούς με γράμματα. Πάλι δεν λειτουργεί.
den sou vgazei error?

gia kane ena echo message; kato apo to:
$message = "$1, $2, $3, $4, $5, $6, $7, $8, $9, $10, $11, $12, $13, $14, $15, $16, $17, $18, $19, $20, $21, $22, $23, $24, $25, $26, $27, $28, $29, $30, $31, $32, $33, $34, $35, $36, $37, $38, $39, 40$";
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης