button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
trotk
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 19 Φεβ 2003 12:24
Τοποθεσία: Vrilissia

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από trotk » 27 Μάιος 2003 11:54

Gia Xara se olous tous Xristes!!!!
Thelw na ftiaxw ena button To opoio na kanei insert egrafis stin vasi dedomenwn (access)

prospathisa alla den vrika akri!!!!!

to dataset to exw dilwsi san antikeimeno!!!!!
enw dbconnection kai to adapter ta exw kanei me tous wizards tis vb.net
kapia voithia please!!!!! :oops: :hammer: min varate eimai stis arxes akoma !!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από tsiger » 27 Μάιος 2003 12:36

milas gia standalone efarmogh i gia selida asp.net ?

trotk
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 19 Φεβ 2003 12:24
Τοποθεσία: Vrilissia

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από trotk » 27 Μάιος 2003 12:53

stand alone

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από cordis » 27 Μάιος 2003 18:01

tha itan protimotero na bazoume kapoio pio antiprosopeftiko titlo sta post mas... to voithiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa den perigrafei to problima mas....
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
tsigeroula
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 02:15
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από tsigeroula » 28 Μάιος 2003 00:09

perigrafi tin apognosi xexexe :hammer:

trotk
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 19 Φεβ 2003 12:24
Τοποθεσία: Vrilissia

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από trotk » 28 Μάιος 2003 14:22

ok sorry an to thema itan ligo ilithio!!!
alla tha itan protimotero apo merikous-es anti na kanoun pneuma
na apantousan stin erwtisi i na min apantousan katholou

Giati ypotithete pws edw erxomaste gia ligi voithia apo kapious pou xeroun pio polla apo emas kai einai datethimenoi na prosferoun voithia kai oxi na poulane pneuma px"tsigeroula"

Άβαταρ μέλους
tsigeroula
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 02:15
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από tsigeroula » 28 Μάιος 2003 14:43

mi sou pernane teties idees apo to mialo! den poulao pneyma. ena sxoleio ekana me kali diathesi... de tha skeftomai kai na kano plaka gia na min pareksigiounte merikoi edo mesa. an esy perneis ta panta apo tin anapodi de sou fteo ego!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από cordis » 29 Μάιος 2003 10:29

trotk έγραψε:Giati ypotithete pws edw erxomaste gia ligi voithia apo kapious pou xeroun pio polla apo emas kai einai datethimenoi na prosferoun voithia kai oxi na poulane pneuma px"tsigeroula"
sosta, alla exo ena TIP na sou doso os administrator...
otan ginese eristikos oi alloi apofebgoun na apantisoun...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

akiskollas18
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 25 Αύγ 2007 13:40

button gia insert egrafis stin vasi dedomenwn

Δημοσίευση από akiskollas18 » 02 Σεπ 2007 11:14

Δεν πειράζει θα προσπαθήσω να απαντήσω εγώ , γιατί όσο να'ναί δίκιο έχει
-------------------------------------------------------------------------------
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε την βάση δεδομένων με όνομα mydb3 .
Η Βάση αυτή περιέχει τον πίνακα με όνομα basi και τα πεδία username και password

Για την Visual Basic ο κώδικας , πατώντας ένα κουμπί και να αποθηκεύονται τα αντίστοιχα πεδία στην βάση ( στις στήλες username , password ) είναι ο εξής :

------------------------------------------------------------------------------
Private Sub Command1_Click()
Dim sConn As String
Dim db As New ADODB.Connection
Dim rs As New ADODB.Recordset
Dim spath As String
'Παρακάτω δηλώνεις τα πεδία που περίεχει η βάση . Στην περίπτωση μας username και
password
Dim username,password as string
Dim sSQL As String
'Παρακάτω γράφεις το path που είναι η βάση σου C:\....
spath = App.Path & "C:\.... ;"
sConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & spath
sSQL = "INSERT INTO basi (username,password) values (" & Text1.Text & "','" & Text2.Text & "' )
db.ConnectionString = sConn
db.Open "mydb3.mdb"
rs.ActiveConnection = db
rs.LockType = adLockOptimistic
rs.CursorType = adOpenKeyset
rs.Open sSQL
MsgBox "Τα στοιχεία σας αποθηκεύτηκαν επιτυχώς στην βάση " , vbokonly , "Ειδοποίηση"
End Sub
-------------------------------------------------------------------------------------

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες