visual studio 2005

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
athlon
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 02 Οκτ 2008 01:53
Τοποθεσία: pola kai diafora........

visual studio 2005

Δημοσίευση από athlon » 17 Μαρ 2009 18:12

dokimazo to visual studio 2005 exo mia efarmogi tin aneptiksa me visual studio 2003
prospato na tin dimiougiso apo tin arxi me to 2005
o parakato kodika me 2003 douleve xoris provlima sto 2005 den litourgi


If e.KeyCode = Keys.Enter Then

OleDbDataAdapter2.SelectCommand.Parameters("eponimo").Value = "%" & TextBox1.Text.ToUpper & "%" '
DataSet11.Clear()

OleDbDataAdapter2.Fill(DataSet11)
End If
prospatisa me polous tropou dixos apotelesma bori kapios na voitisi;
pos ta epeze se 2005

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

visual studio 2005

Δημοσίευση από dva_dev » 17 Μαρ 2009 19:22

Οταν λες δεν λειτουργεί τι ακριβώς εννοείς;

athlon
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 02 Οκτ 2008 01:53
Τοποθεσία: pola kai diafora........

visual studio 2005

Δημοσίευση από athlon » 18 Μαρ 2009 00:40

dva_dev έγραψε:Οταν λες δεν λειτουργεί τι ακριβώς εννοείς;
Den anagnorizi tin idiotita "SelectCommand" O kodikas doulevi opos ton vlepis sto 2003
ti ginete omos me to 2005

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

visual studio 2005

Δημοσίευση από dva_dev » 18 Μαρ 2009 10:56

Τσεκάρισε ότι το "SelectCommand" το έχεις γράψει σωστά.
Μετά, δοκίμασε να το γράψεις έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

OleDbDataAdapter2.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("eponymo", "%" & TextBox1.Text.ToUpper & "%");

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες