Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 18 Μαρ 2009 12:01

Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι καινούρια στην παρέα και ελπίζω να βοηθηθώ στο εγχείρημα της νέας μου σελίδας και να βοηθήσω όσο μπορώ φυσικά...
Ξεκινάμε λοιπόν... φτιάχνω μια σελιδά χρησιμοποιώντας το joomla...
Θέλω όμως στην αρχή η σελίδα μου να ξεκινάει κάπως έτσι http://images.templatemonster.com/scree ... 19252.html
και απ' όσα έχω καταλάβει διαβάζοντας πρέπει να φτιάξω μια στατική σελίδα και να βάλω μέσα το βιντεο αρχικά έγραψα αυτό :
<html>
<head>
<title>Δοκιμαστική Σελίδα 1</title>
</head>
<body bgcolor="#000000"> </body>

</html>

πως θα ανεβάσω όμως το βίντεο (τι θα γράψω ακριβώς) και πως θα το κάνω ώστε να είναι κεντραρισμένο και να παίζει αυτόματα από μόνο του?
Υ.Γ. δεν έχω εγκαταστησει κάποιο ftp, δεν γίνεται να το ανεβάσω χωρίς αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 18 Μαρ 2009 14:03

δεν γνωρίζει κανείς? :cry: :cry: :cry: :cry:
plzzzzz


debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 18 Μαρ 2009 21:16

μπορει να είπα βλακεία αλλά εχω κατεβάσει το joomla και το δουλεύω με wamp server, οποτε θα έχω δλδ ftp????
δεν ξέρω όμως τι κώδικα θα χρησιμοποιήσω (πως θα το γράψω) για να εισάγω το βίντεο....

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 18 Μαρ 2009 23:19

Ρε παιδιά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γράψω για να εισάγω το βιντεο μου στην index? ή απλά με αγνοείτε????
:roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EneMe » 18 Μαρ 2009 23:37

Πολύ βιαστική είσαι...

Κατ'αρχήν δεν μας έχεις πει καν τι εννοείς "video"...

Μιλάς για video και μας δείχνεις flash...

Δώσε μας στοιχεία...

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 18 Μαρ 2009 23:56

Δεν σε αγνοεί κανείς, απλά μπορεί όσοι είδα το ερωτημά σου να μην γνώριζαν την απάντηση. Ούτε εγώ την γνωρίζω αλλά έψαξα και βρήκα αυτό...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<center>
<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http&#58;//active.macromedia.com/flash4/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0"
id="intro" width="400" height="400">
<param name="movie" value="THEINTRO.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="">
<embed name="intro" src="THEINTRO.swf" quality="high" bgcolor=""
width="400" height="400"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
</embed>
</object>
</center>
Όπου THEINTRO το όνομα του flash και αλλάζεις τις διαστάσεις σε αυτές που είναι το δικό σου.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 00:17

οκ οκ συγνώμη βιάστηκα...
έχω φτιάξει ένα αρχείο σε μορφή swf (η αρχική κατάληξη ήταν mp4 αλλά το μετέτρεψα) έχω φτιάξει λοιπόν αυτό με το πρόγραμμα Vaio Movie Story (εφόσον το είχα στον η/υ δεν μπήκα στην διαδικασία να κατεβάσω κάτι άλλο...)
και τώρα προσπαθώ να το εννώσω με τη σελίδα μου μόνο που δεν γνωρίζω τι πρέπει να γράψω...
όσο αναφορά τον κωδικό πρέπει να τον συνάντησα κάπου αυτόν τον κωδικό αλλά εδώ για παράδειγμα _
codebase="http://active.macromedia.com/flash4/cab ... on=4,0,0,0"
id_ δεν πρέπει να ισχύουν τα ίδια σε μένα και δεν ξέρω τι να γράψω...
:(
Μήπως τελικά 'ταν πιο σωστό αν κατέβαζα το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται όλοι για να κάνω αυτό που θέλω? :roll:

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EneMe » 19 Μαρ 2009 09:44

Απ' ότι λες λοιπόν, δεν έχεις ένα video, έχεις ένα flash [άσχετα με το περιεχόμενο, αρχεία swf είναι αρχεία flash].

O κώδικας που σου έδωσε ο EkLekTos είναι αυτός που θέλεις.

Θα βάλεις λοιπόν το swf σε κάποιον φάκελο του project που ετοιμάζεις και μετά θα εισάγεις τον παραπάνω κώδικα στο body της σελίδας που θέλεις να εμφανίζεται, τροποποιώντας τις διαστάσεις και το όνομα του swf.

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 11:47

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #000000;
}
-->
</style></head>
<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://active.macromedia.com/flash4/cab ... on=4,0,0,0"
id="intro" width="400" height="400">
<param name="movie" value="THEINTRO.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="">
<embed name="intro" src="THEINTRO.swf" quality="high" bgcolor=""
width="400" height="400"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... kwaveFlash">
</embed>
</object>
</center>
</body>
</html>

Ουφ! Εγραψα αυτό και πάλι τπτ! Μπορεί να ακουστιεί κουλό αλλά υποθέτω πως κάνω κάποιο λάθος αφού δεν καταλαβαίνω (και λογικό είναι λόγω χαμηλού IQ) πως θα το βρεί ο υπολογιστής αφου δεν του γράφω to path του αρχειου swf πως να το εμφανίσει????
(βγάζει μόνο μια μάυρη σελίδα)

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 11:49

Για να στο εμφανίσει με τον συγκεκριμένο κώδικα, πρέπει το swf να το βάλεις στο root του σερβερ σου..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 12:01

EkLekTos έγραψε:Για να στο εμφανίσει με τον συγκεκριμένο κώδικα, πρέπει το swf να το βάλεις στο root του σερβερ σου..
Μα το έχω βάλει ήδη εδω C:\wamp\www και τπτ πάλι λάθος είμαι?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:04

Σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα που έγγραψες. Αν θες σε παρακαλώ γράψε μόνο σε ένα θέμα για να μην μπερδευομαστε... ;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 12:12

EkLekTos έγραψε:Σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα που έγγραψες. Αν θες σε παρακαλώ γράψε μόνο σε ένα θέμα για να μην μπερδευομαστε... ;)
Πω πω πραγματικά με έχει πιάσει το κεφάλι μου απ' τα νέυρα μου και να φανταστείς το κάνω εθελοντικά όλο αυτό για φίλο....

Λοιπόν εγώ έβαλα το αρχείο μου στο root και συγκεκριμένα εδώ :C:\wamp\www καλά μεχρι εδώ?
Μετά έφτιαξα αυτό στο σημειωματάριο:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #000000;
}
-->
</style></head>
<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://active.macromedia.com/flash4/cab ... on=4,0,0,0"
id="intro" width="400" height="400">
<param name="movie" value="THEINTRO.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="">
<embed name="intro" src="THEINTRO.swf" quality="high" bgcolor=""
width="400" height="400"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... kwaveFlash">
</embed>
</object>
</center>
</body>
</html>

Το αποθήκευσα με μορφή html και πάω να το δω και μου βγαίνει μια μαύρη μόνο σελίδα...

Απ' όλα αυτά είναι κάποιο σωστό ή όλα λάθος? Τι άλλο να κάνω

Χίλια συγνωμη για την ταλαιπωρία ειλικρινά :(

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:16

Μα δεν έχεις αλλάξει αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

<embed name="intro" src="THEINTRO.swf" quality="high" bgcolor="" 
Στο src που λέει THEINTRO.swf θα το αλλάξεις με το path αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

C&#58;\wamp\www\images\flash\Architecture.swf
Αν πάλι δεν σου δουλέψει, κάνε copy paste εδώ τον κώδικα να τον φτιάξουμε.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης