Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 12:32

Εκανα μια πρόοδο τώρα μου εμφανίζει τη σελίδα μαύρη με μια εικόνα άσπρη. Δεν παίζει το flash απλά δείχνει μια κενή εικόνα... να ο κώδικας...

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #000000;
}
-->
</style></head>
<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://active.macromedia.com/flash4/cab ... on=4,0,0,0"
id="intro" width="400" height="400">
<param name="movie" value="Architecture.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="">
<embed name="intro" src="C:\wamp\www\images\flash\Architecture.swf" quality="high" bgcolor=""
width="400" height="400"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... kwaveFlash">
</embed>
</object>
</center>
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:42

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<style type="text/css">
<!--
body &#123;
background-color&#58; #000000;
&#125;
-->
</style></head>
<center>
<object width="500" height="400"> 
<param name="movie" value="name.swf"> 
<embed src="C&#58;\wamp\www\images\flash\Architecture.swf" width="400" height="400"> 
</object>
</center>
</body>
</html>
Για δοκίμασε αυτό.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:51

Αν δεν σου δουλέψει, στείλε μου το .swf να το φτιάξω από εδώ και να στο στείλω...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 12:55

Πάλι τα ίδια ρε γαμώτο μια εικόνα άσπρη μόνο.Ν αστο στείλω με mail?


Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:59

Βάλτω σε ένα zip και ανεβασέ το σε rapidshare και δώσε μου το link.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 13:04

EneMe δουλεύει κανονικά ο κώδικας που το δοκίμασα με δικό μου swf... Ίσως έχει πρόβλημα στο path που βάζει του swf ;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EneMe » 19 Μαρ 2009 13:08

Λογικό να δουλεύει, αλλά μην το ζορίζεις άδικα...

Βάλ' του κι ένα <body> για λόγους τάξης... ;)

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 13:17

EneMe έγραψε:Λογικό να δουλεύει, αλλά μην το ζορίζεις άδικα...

Βάλ' του κι ένα <body> για λόγους τάξης... ;)
Του το έβαλα και τπτ ηδού τα αποδεικτικά..
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<body>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<style type="text/css">
<!--

body{
background-color: #000000;
}
-->
</style></head>
<center>
<object width="500" height="400">
<param name="movie" value="Architecture.swf">
<embed src="C:\wamp\www\images\flash\Architecture.swf" width="500" height="400">
</object>
</center>
</body>
</html>

Eklektos..... τωρα το κάνω upload σε καμια ωρίτσα θα το χεις... :lol:

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 13:23

Δεν γίνεται να μην σου δουλεύει... Βάλε το index.html στο root και βάλε και το flash στο root να είναι δηλαδή μαζί με το index στον ίδιο φάκελο, άλλαξε το src απο αυτό που έχεις σε Architecture.swf και δοκίμασε... Δεν είναι δυνατον να μην σου δουλέψει...

Υ.Σ please όταν βάζεις κώδικα εδώ χρησιμοποιείσε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

&#91;code&#93;ton kodika sou edw&#91;/code&#93;
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 13:29

EkLekTos έγραψε:Δεν γίνεται να μην σου δουλεύει... Βάλε το index.html στο root και βάλε και το flash στο root να είναι δηλαδή μαζί με το index στον ίδιο φάκελο, άλλαξε το src απο αυτό που έχεις σε Architecture.swf και δοκίμασε... Δεν είναι δυνατον να μην σου δουλέψει...

Υ.Σ please όταν βάζεις κώδικα εδώ χρησιμοποιείσε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

&#91;code&#93;ton kodika sou edw&#91;/code&#93;
Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα ok 100000000ευχαριστώ όλους μα όλους σας, δυο τελευταίες ερωτήσεις και απελευθερώνεστε από έμενα :D
1. Το flash είναι στοιχισμένο στη μέση της σελίδας αλλά μόνο οριζόντια όχι και κατακόρυφα εκτός από center πρέπει να γράψω και τπτ άλλο μήπως?
2. Θέλω να βάλω και ένα κουμπί για να κάνει link με την αρχική που έχω στο joomla, υπάρχει κάποιο tutorial για να δω? για να μην σας παιδεύω άλλο?
Και πάλι χιλια ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 13:45

Δεν έβαζες μάλλον σωστα το path έτσι;

Τώρα για να βάλεις κάποιο κουμπί με flash διάβασε μερικά tutorial εδώ.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 14:08

οχι το path το άφησα το ίδιο απλά δεν το χα βάλει το αρχείο html στην στο root.
Τεσπα, κάτι για το κέντρο της σελίδας σας βρίσκεται, εννοώ τι κώδικα θα βάλλω για να κεντράρει οριζόντια και κατακόρυφα???

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 14:22

Βάλε <center> edw to swf kodikas </center>
Αν καταλαβα καλα.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

Πως θα εννώσω το flash με το website χωρίς ftp

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 14:46

Ναι αυτό υπάρχει ήδη στον κώδικα απλά πάει στο κέντρο αλλά πάνω πάνω στη σελίδα, μπορεί να μην γίνεται οπότε δεν πειράζει, ένα πχ http://images.templatemonster.com/scree ... 19252.html εμένα δεν κεντράρεται ορζόντια και κατακόρυφα.
Ξαναλέω αν δεν γίνεται δεν πειράζει ευχαριστώ και πάλι!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες