Login system

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Fallen
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 02 Ιαν 2008 15:09

Login system

Δημοσίευση από Fallen » 19 Μαρ 2009 13:45

Kalispera,

Prospatho na ftiaxo ena aplo login system se mia selida me php k mysql.

To provlima mou einai pos meta apo kapoies ores afou kano login sto site parameno logged in an kleiso to parathiro xoris na kano logout.

Euxaristo ek ton proteron,

fallen

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Login system

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Μαρ 2009 15:29

Παράθυρο ή tab?

Fallen
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 02 Ιαν 2008 15:09

Login system

Δημοσίευση από Fallen » 19 Μαρ 2009 15:41

k ta dio na kleiso to idio pragma simvainei opote upotheto oti kati paizei me ta cookies.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Login system

Δημοσίευση από fafos » 19 Μαρ 2009 16:03

Ta login systems prepei na paizoun me sessions kai na exeis mia epilogh gia to melos na sozei se cookie an thelei na ton thymatai to systhma..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Fallen
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 02 Ιαν 2008 15:09

Login system

Δημοσίευση από Fallen » 19 Μαρ 2009 16:15

Hmm,

vasika auto pou kano einai

-Se petixemno login :
session_start();
$_SESSION['reg_user'] = $username;

K se kathe selida elegxo prota:
session_start ();
$puser=$_SESSION['reg_user'];
if (isset($_SESSION['reg_user']))

opote me auto to tropo elegxo an einai logged o user fortonei i selida allios paei sto login page..

apla mallon xreiazetai na prostheso timeout..

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Login system

Δημοσίευση από fafos » 19 Μαρ 2009 16:24

Fallen έγραψε:Hmm,

vasika auto pou kano einai

-Se petixemno login :
session_start();
$_SESSION['reg_user'] = $username;

K se kathe selida elegxo prota:
session_start ();
$puser=$_SESSION['reg_user'];
if (isset($_SESSION['reg_user']))

opote me auto to tropo elegxo an einai logged o user fortonei i selida allios paei sto login page..

apla mallon xreiazetai na prostheso timeout..

stis sessions to timeout to dinei o server.. den xreiazetai na to valeis esy... logika otan kleineis ton browser prepei na sou "skotonei" thn session...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Login system

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Μαρ 2009 16:31

Εκτός κι αν σε κάποιο σημείο setάρεις την μεταβλητή χωρίς έλεγχο.

Επίσης, δείξε μας πως παίρνεις την $username

Fallen
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 02 Ιαν 2008 15:09

Login system

Δημοσίευση από Fallen » 19 Μαρ 2009 16:44

Κώδικας: Επιλογή όλων

extract ($_POST);	
		$username =addslashes( $text1) ;
Ara vasika lathos mou tha eprepe na einai :

Κώδικας: Επιλογή όλων

$username = $row["username"];
Auto pou epistrefei dld apo ti vasi an vrethei match ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες