Flash copyright

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

Flash copyright

Δημοσίευση από katerina28 » 19 Μαρ 2009 15:10

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται αυτό σε αρχεία από flash.
πχ.όταν πάνω σε ένα αρχείο flash πατήσω δεξί κλικ βγαίνει ένα ταμπελακι και δείχνει μόνο αυτά
copyright πχ from tade.eu <-----
about adobe flash player

και όχι τα settings? <------
about adobe flash player
Φαντάζομαι ότι ίσος γίνεται μέσα από το flash,έχω όπως και κάποια άλλα αρχεία σε μορφή swf
τα οποία δεν είναι από το flash αλλά από το swish max γίνεται σε αυτά να το κάνω αυτό

copyright πχ from tade.eu <-----αντί να γράφει εδώ settings να γράψω ότι θέλω.
about adobe flash player

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Flash copyright

Δημοσίευση από vassilism » 19 Μαρ 2009 16:52

Βάλε το παρακάτω στα Actions - Frame:

Κώδικας: Επιλογή όλων

// Add link to rightclick menu
var mnu&#58;ContextMenu = new ContextMenu&#40;&#41;;
mnu.hideBuiltInItems&#40;&#41;;
function goTo&#40;&#41; &#123; getURL&#40;"http&#58;//www.tade.eu"&#41;; &#125;;
mnu.customItems.push&#40;new ContextMenuItem&#40;"copyright from tade.eu",goTo&#41;&#41;;
this.menu = mnu;

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

Flash copyright

Δημοσίευση από katerina28 » 19 Μαρ 2009 19:46

ευχαριστώ πολύ.Στο swish max2 σε τι action μπαίνει?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Flash copyright

Δημοσίευση από vassilism » 19 Μαρ 2009 19:48

Στο swish max δεν έχω ιδέα :D

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

Flash copyright

Δημοσίευση από katerina28 » 19 Μαρ 2009 23:59

Έστω αυτός ο κώδικας που έγραψες που ακριβώς μπαίνει

στα Actions - Frame: αλλα σε ποια απ όλα?Μήπως σου είναι εύκολο να μου γράψεις τον κώδικα όπως θα είναι μέσα στα Actions - Frame: για να το καταλάβω?


var mnu:ContextMenu = new ContextMenu();
mnu.hideBuiltInItems();
function goTo() { getURL("http://www.tade.eu"); };
mnu.customItems.push(new ContextMenuItem("copyright from tade.eu",goTo));
this.menu = mnu;

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Flash copyright

Δημοσίευση από vassilism » 20 Μαρ 2009 00:05

Κάνεις copy paste τον κώδικα που σου έδωσα στο πρώτο frame.

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

Flash copyright

Δημοσίευση από katerina28 » 27 Μάιος 2011 19:52

Στο flash cs5.5 μάλλον δεν δουλεύει το geturl έχει αλλάξει κάτι.
1180: Call to a possibly undefined method getUR



var mnu:ContextMenu = new ContextMenu();
mnu.hideBuiltInItems();
function goTo() { getURL("http://www.tade.eu"); };
mnu.customItems.push(new ContextMenuItem("copyright from tade.eu",goTo));
this.menu = mnu;


Βασικά το βάζω στο πρώτο frame αλλα δεν δουλεύει μήπως έχει να κάνει το ότι στο τελικό αρχείο flash περιεχέι xml αρχεία? Και άλλο script ανάλογο που έχω βάλει δεν λέει να παίξει,σε δοκιμή με ένα νέο project κενό δουλεύει μια χαρά.
Την βοήθεια σας please!!!!

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Flash copyright

Δημοσίευση από korgr » 27 Μάιος 2011 23:04

Δεν φταίει το CS5
Είναι που ξεκίνησες το Movie σε actionscript 3
Με actionscript 2 πρέπει να σου δουλέψει!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες