Βασεις δεδομενων στη visual C#

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nikoskourtis
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 07 Μάιος 2008 00:17

Βασεις δεδομενων στη visual C#

Δημοσίευση από nikoskourtis » 24 Μαρ 2009 18:51

Φτιαχνω ενα προγραμμα σε visual C#. Θελω να χρησιμοποιησω βασεις δεδομενων και σκεφτηκα την access (λογω microsoft και συμβατοτητας).
Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο το exe που θα φτιαξω θα μπορει να παιζει σε οποιονδηποτε υπολογιστη με windows που δε θα εχει access. Θα μπορει το exe να τρεξει κανονικα ή θα χρειαζονται καποια προσθετα για τη βαση της access;

Αν χρησιμοποιησω mysql θα χρειζεται να ειναι εγκατεστημενη η mysql σε καθε υπολογιστη για να παιζει το προγραμμα;

Άβαταρ μέλους
bxenos
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 18 Αύγ 2008 19:56

Βασεις δεδομενων στη visual C#

Δημοσίευση από bxenos » 24 Μαρ 2009 19:02

θες το runtime της access (dao ή odbc) το οποίο είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να υπάρχει office εγγατεστημένο.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Βασεις δεδομενων στη visual C#

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Μαρ 2009 19:51

nikoskourtis έγραψε:...Θελω να χρησιμοποιησω βασεις δεδομενων και σκεφτηκα την access (λογω microsoft και συμβατοτητας)...
Να σου προτείνω τότε msde (sql server 2000) ή sql server 200x express;
Εγκαθιστάς το msde σε ένα μηχάνημα και η εφαρμογή σου μπορεί να τρέξει από οποιοδήποτε μηχάνημα είναι στο ίδιο δίκτυο χωρίς να χρειαστείς κάτι άλλο (πέρα από .net framework που ούτως ή άλλως το χρειάζεσαι αφού έχεις C#)

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες