highslide and iexplorer

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από katerina28 » 27 Μαρ 2009 15:24

Έχω βάλει το highslide για μία παρουσίαση σε φωτ/φιες και από κάτω υπάρχει ένα flash,όταν κάνω κλικ να δω την φωτ/φία ναι μεν ανοίγει και κλείνει αλλά την πάει πίσω από το flash movie αυτό συμβαίνει μόνο στον iexplorer,πως θα λύσω αυτό το πρόβλημα για να εμφανίζετε και εκεί σωστά δηλ μπροστά από το flash movie και όχι πίσω?

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από dimsis » 27 Μαρ 2009 15:28

Βάζεις param wmode στο flash object και μικρό zindex

<param name="wmode" value="transparent" />

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από katerina28 » 27 Μαρ 2009 15:40

Το έχω κάνει αυτό σε mozila δουλεύει κανονικά σε iexplorer όχι.<param name="wmode" value="transparent" />

Βάζεις param wmode στο flash object και μικρό zindex <------εδώ που λες μικρο zindex δηλαδή πως?

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από dimsis » 27 Μαρ 2009 16:05

Πως το εμφανίζεις το flash σου, με object / embed ή με κανένα swfobject κλπ; για κάνε ένα paste, γιατί κανονικά και μόνο το wmode transparent πρέπει να δουλεύει.

Δοκίμασε π.χ. αυτό (old school αλλά για να μας φύγει η απορία, βάλε σωστό πλάτος ύψος και όνομα του swf):

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"            
codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
    width="500" height="150" id="Flash">
    <param name="movie" value="yourflash.swf"> 
    <param name="quality" value="high"> 
    <param name="wmode" value="transparent">
    <embed src="yourflash.swf" quality="high" bgcolor="#FFFFFF"  width="500" 
            height="150" name="Flash" align="" wmode="transparent"
            type="application/x-shockwave-flash" 
            pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer">          
    </embed>
</object>

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από katerina28 » 27 Μαρ 2009 16:29

Ευχαριστώ πολύ dimsis

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

highslide and iexplorer

Δημοσίευση από dimsis » 27 Μαρ 2009 17:17

np, δούλεψε δηλαδή έτσι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης