Omokentroi Kikloi

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Omokentroi Kikloi

Δημοσίευση από Valerov » 30 Μάιος 2003 22:25

Kai pali zito boitheia :oops: Thelo mia diadikasia i opoia na sxediazei 10 omokentrous kiklous ksekinontaw apo to kentro tis othonis. Euxaristo kai pali.
:: Always Dive With A Partner ::

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Omokentroi Kikloi

Δημοσίευση από LightForce » 30 Μάιος 2003 23:00

scalemode=pixels

Κώδικας: Επιλογή όλων

Private Sub Command1_Click()
For x = 10 To 100 Step 10
Circle (Me.ScaleWidth / 2, Me.ScaleHeight / 2), x
Next x
End Sub

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Omokentroi Kikloi

Δημοσίευση από Valerov » 31 Μάιος 2003 12:10

File se euxaristo poli.
:: Always Dive With A Partner ::

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες