VB morfh buttons

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thekatsa
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 06 Απρ 2009 04:32
Τοποθεσία: Drama

VB morfh buttons

Δημοσίευση από thekatsa » 06 Απρ 2009 04:46

kalhspera. mia erwthsh mporw na allaksw tin morfh ton command buttons sth VB???
ti morfh diladi to sxhma na ginei ligo pio monterno. exw icons gia buttons. mporei na ginei kati H den ginete?

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

VB morfh buttons

Δημοσίευση από virxen75 » 06 Απρ 2009 10:58

λες VB εννοείς Visual Basic 6 π.χ. ή VB.NET?

για VB6 πάντως δες εδώ
www.planet-source-code.com/vb/scripts/S ... 9&lngWId=1

Άβαταρ μέλους
c0d3punk
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1076
Εγγραφή: 15 Σεπ 2008 22:32
Τοποθεσία: Puerto pollo
Επικοινωνία:

VB morfh buttons

Δημοσίευση από c0d3punk » 06 Απρ 2009 11:10

Έχω την εντύπωση πως αντί να παιδεύεσαι να αλλάξεις την μορφή του button μπορείς απλά να βάλεις την εικονίτσα που θες να έχεις σαν button, και στις εντολές βάζεις on_click κάνε αυτό. δηλαδή βάζεις το tool που είναι για να εμφανίσεις μια εικόνα πάνω στην φόρμα και μετά πας από κώδικα και αλλάζεις το function πάνω δεξιά στις επιλογές σε on_click

στο περίπου τα θυμάμαι και δεν έχω να σου δείξω screenshot οπότε αν δεν βγάλεις άκρη πες πάλι :-)
like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr

Άβαταρ μέλους
thekatsa
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 06 Απρ 2009 04:32
Τοποθεσία: Drama

VB morfh buttons

Δημοσίευση από thekatsa » 07 Απρ 2009 01:58

euxaristo paidia. na eisai kala.

TheGuyIsBack23
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:45

VB morfh buttons

Δημοσίευση από TheGuyIsBack23 » 09 Μάιος 2009 20:48

geia sas...tha ithela na rwtiso kati paromoio gia ta koumpia.
Pws mporw molis pataw ena koubi na me anoigei ena url pou evala se kapoia forma?
enow as poume an anoigw to command 1 to koubi na me anoigei auto pou evala sto analogo text

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

VB morfh buttons

Δημοσίευση από dt008 » 08 Αύγ 2009 16:22

Process.Start("http://www.freestuff.gr")
θα ανοίξει με τον default browser

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης