Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
DimitrisAp
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 10 Απρ 2009 16:33

Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Δημοσίευση από DimitrisAp » 10 Απρ 2009 18:13

Έχω το εξής πρόβλημε ρε παιδια.Ειμαι νέος στην κατασκευή ιστοσελιδας.Εχω αγοράσει ένα falsh Tamplate.Εχω τελειωσει την πρωτη σελίδα πχ... Φωτο, επικοινωνια κ.λ.π Αφου τελειωσα το φωτο πχ... θελω να κανω λινκ στο κουμπι ας πουμε... επικοινωνια και να με βγαζει στην σελιδα με την φορμα επικοινωνιας.Πως μπορω να το κανω στο flash? στο κουμπι επικοινωνια δεν εχει "make link" οπως στο dreamweaver.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Δημοσίευση από EkLekTos » 11 Απρ 2009 19:44

Μάλλον αυτό εννοείς..

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) {
getURL("http://ToUrlEdo.gr/");
} 
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

psiloscc
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 01 Δεκ 2007 01:08
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Δημοσίευση από psiloscc » 26 Μάιος 2009 21:53

Γεια σας! ξερει καποιος να μου πει πως να κανω λινκ μια εικονα (.swf) flash για να παρω τον κωδικα να τον βαλω σε ενα site?
ο κωδικας ειναι αυτος:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="180" height="180" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">
<param name="name" value="plugin" />
<param name="src" value="http&#58;//www..gr/images/banners/flash.swf" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="180" height="180" src="http&#58;//www..gr/images/banners/flash.swf" name="plugin"></embed>
</object>
δοκιμασα να προσθεσω το <a href="http://www.edw.gr/"> αλλα δεν δουλευει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="http&#58;//www.edw.gr/"><object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="180" height="180" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">
<param name="name" value="plugin" />
<param name="src" value="http&#58;//www..gr/images/banners/flash.swf" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="180" height="180" src="http&#58;//www..gr/images/banners/flash.swf" name="plugin"></embed>
</object></a>
επειδη δεν εχω φτιαξει ποτε flash (αυτο δεν το εφτιαξα εγω) μηπως το λινκ πρεπει να μπει στο αρχειο .swf ? και εαν ναι κανει το adobe flash?
Ευχαριστω!
Με ένα τσιγάρο χάνεις 2 λεπτά από την ζωή σου, με ένα ουίσκι 5 λεπτά, και με μια εργάσιμη μέρα 8 ώρες
http://www.xrisima.gr

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Δημοσίευση από korgr » 26 Μάιος 2009 23:05

psiloscc έγραψε: επειδη δεν εχω φτιαξει ποτε flash (αυτο δεν το εφτιαξα εγω) μηπως το λινκ πρεπει να μπει στο αρχειο .swf ? και εαν ναι κανει το adobe flash?
Ευχαριστω!
Απαντησες ηδη σωστα στο ερωτημα σου
Το link πρεπει να μπει στο swf αλλα δυστυχως για να το καταφερεις πρεπει να εχεις το original fla αρχειο απο το οποιο προεκυψε το swf. Αν ειναι κατι απλο (ενα banner) μπορεις να το δημιουργησεις εξ αρχης με το adobe flash!

psiloscc
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 01 Δεκ 2007 01:08
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πως θα βάλω Link στο flash 8?

Δημοσίευση από psiloscc » 27 Μάιος 2009 00:23

Σε ευχαριστω! εχω το αρχικο αρχειο, το ανοιξα με το adobe flash αλλα δεν βρηκα καπου να εχει να βαλω λινκ, εαν ειναι ευκολο πχ. μια δυο κινησεις να μου πειτε πως να βαλω το λινκ αλλιως να το αφησω εαν ειναι πολυ δυσκολο!
Με ένα τσιγάρο χάνεις 2 λεπτά από την ζωή σου, με ένα ουίσκι 5 λεπτά, και με μια εργάσιμη μέρα 8 ώρες
http://www.xrisima.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες