Έχω πρόβλημα με την εντολή border στο img

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Έχω πρόβλημα με την εντολή border στο img

Δημοσίευση από aimonas2000 » 26 Απρ 2009 16:05

Έχω πρόβλημα με την εντολή border στο img src =
Συγκεκριμένα ο κώδικας που έχω γράψει είναι
<a href="javascript:CaricaFoto('megalesetimesgiasite/agatsa.jpg')"><img border=0 class="img" src="mikrestimesgiasite/agatsa.jpg"></a>

Όταν βάζω τιμή στο border πχ border=2 δεν εμφανίζεται το περίγραμμα στην φωτογραφία.
Τι λάθος κάνω;

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

Έχω πρόβλημα με την εντολή border στο img

Δημοσίευση από Burned4 » 26 Απρ 2009 16:11

Γεια σου,

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα με τον κώδικα. Ισως έχεις κάποιο CSS που κάνει τις εικόνες να μην έχουν border.

Άνοιξε το CSS σου και ψάξε για img.
You can do anything, but not everything.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Έχω πρόβλημα με την εντολή border στο img

Δημοσίευση από korgr » 26 Απρ 2009 19:21

Απ' οτι φαινεται η class="img" κανει overwrite την border=
Δοκιμασε να αλλαξεις τη σειρα σε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img class="img" border=0 src="mikrestimesgiasite/agatsa.jpg">

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες