Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear

Δημοσίευση από dikere » 27 Απρ 2009 15:54

Γεια σας σχεδιαζω οπτικα ενα προγραμμα στην Builder CodeGear, αφου τελειωσω το κανω Build,Run, etc.... το τρεχω κανονικα... και μετα αν παρω το αρχειο exe και το παω σε εναν αλλο υπολογιστη που δεν εχει την Builder δεν το τρεχει και βγαζει σφαλματα!!!

Μηπως ξερει καποιος πως θα μπορεσω να το μεταφερω επιτυχως?
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear

Δημοσίευση από dva_dev » 27 Απρ 2009 19:26

Προφανώς χρησιμοποιείς διάφορα components που βρίσκονται σε dlls που δεν υπάρχουν στο μηχάνημα που πας να βάλεις την εφαρμογή. Εχω την εντύπωση ότι η borland τα dlls τα έχει με κατάληξη .bpl
Για να δεις ποιά χρειάζεται να αντιγράψεις μαζί με το exe σου κοίταξε στο google για dependency viewer (είχε ξανασυζητηθεί και παλιότερα). Κατέβασε το και δες ποιά dlls χρησιμοποιεί, και κάντα και αυτά copy.
Ισως αν χρησιμοποιήσεις κάποιον installer (κάτι σε install shield express δεν έχει;) αυτή η δουλειά πρέπει να μπορεί να γίνεται πιο εύκολα.

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear

Δημοσίευση από dikere » 28 Απρ 2009 00:04

Ενταξει...με λιγο ψαξιμο εγινε!!!!
Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση dva_dev ειδα καποια πραγματα στο ιντερνετ που με βοηθησαν!!
Τωρα να ενημερωσω για οσους τυχον εχουν ή θα εχουν αυτο το προβλημα....γινετε ως εξης:

Αφου τελειωσουμε το προγραμμα μας και το τρεξουμε και ειναι ολα σωστα παμε...

1)Project->Option->Linker->Linking και ξετσεκαρουμε απο εκει την επιλογη Dynamic RTL

kai...

2)Project->Packages-> και ξετσεκαρουμε απο εκει την επιλογη Build with runtime packages

Αυτο ηταν, μετα μπορουμε να παρουμε το αρχειακι *.exe και να το παμε σε οποιοδηποτε υπολογιστη και θα τρεχει κανονικα. :D :D
hasta la victoria siempre

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης