mporeite na mou peite pou einai to la8os??

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
antonis777
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 04 Μάιος 2009 19:54

mporeite na mou peite pou einai to la8os??

Δημοσίευση από antonis777 » 04 Μάιος 2009 19:58

Askhsh:
Να γραφεί πρόγραμμα που να εισάγει σε πίνακα που αποτελείται από 20 στοιχεία τυχαίους αριθμούς από το 100 έως το 120. Κατόπιν να υπολογίζει το πλήθος των αριθμών από τους αριθμούς 100 έως 120 που υπάρχουν μέσα στον πίνακα και να εμφανίζει ποιοι είναι αυτοί οι αριθμοί.



void main
#include <stdio.h>

#include <iostream>

int main()
int c,i[20];
int c[20]; //array of 20 integers
printf("Dwse tous 20 ari8mous apo to 100 mexri to 120");
scanf("%c%",&i++);

for (i:=0; i<=120 and i>=100; i++)
printf("Ypologise tous ari8mous pou uparxoun ston pinaka apo to 100 ews to 120");
scanf("%i%",&c);
system("pause");

Άβαταρ μέλους
bxenos
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 18 Αύγ 2008 19:56

mporeite na mou peite pou einai to la8os??

Δημοσίευση από bxenos » 05 Μάιος 2009 00:16

απο σύνταξη C/C++ δεν έχεις ιδέα όπως είναι φανερό. Ψάξε κανένα tutorial, ξεκίνα με κανένα hello world και μετά ίσως καταφέρεις κάτι μόνος σου, τουλάχιστο στο να ξεκινήσεις να κάνεις compile.

Αλλιώς περίμενε, υπάρχει κάποιος που δίνει έτοιμες λύσεις, ίσως είσαι τυχερός...

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

mporeite na mou peite pou einai to la8os??

Δημοσίευση από virxen75 » 05 Μάιος 2009 01:21

λάθος??
μάλλον λάθη!


συντακτικά λάθη άπειρα , λάθη λογικής
από που να αρχίσει κανείς.

λάθη λογικής:
π.χ. να εισάγει σε πίνακα που αποτελείται από 20 στοιχεία τυχαίους αριθμούς από το 100 έως το 120
τυχαίους ενώ εσύ τους ζητάς από τον χρήστη(τουλάχιστον προσπαθείς)

συντακτικά λάθη
π.χ. void main από πότε ή που το έχεις δει πάνω από το #include?

κατα τα άλλα συμφωνώ με τον bxenos.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες