Αλλαγη banner μετα απο refresh

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από nackgr » 07 Μάιος 2009 01:14

Θελω μετα απο καθε refresh να μου δειχνει αλλο βαννερ ( διαφημιστικο ) που θα εχω στο bottom της σελιδας

Ενα παλικαρι μου εστειλε αυτο ειναι σωστό?? που πρεπει να το βαλω (χρησιμοποιω smf )

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript"><!--



images = new Array&#40;ΕΔΩ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ BANNER πχ 2&#41;;

images&#91;0&#93;= "<a href = 'http&#58;//forumakias.gr'target='_blank'><img src='/images/1732zsfegdz5rkb939.jpg' alt='Tο Forum σου'></a>";

images&#91;1&#93;= "<a href = 'http&#58;//forumakias.gr'target='_blank'><img src='/images/1732zsfegdz5rkb939.jpg' alt='Tο Forum σου'></a>";

images&#91;2&#93;= "<a href = 'http&#58;//forumakias.gr'target='_blank'><img src='/images/1732zsfegdz5rkb939.jpg' alt='Tο Forum σου'></a>";

index = Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41; * images.length&#41;;

document.write&#40;images&#91;index&#93;&#41;;

//done

// --></script> 
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από EkLekTos » 07 Μάιος 2009 03:24

Πρίν κάποια χρόνια είχα παρόμοια ερώτηση αλλά με adsense ίσως να σε βοηθήσει..
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 869#272869
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από nackgr » 07 Μάιος 2009 16:43

αυτος ειναι τελικα .. αλλα δεν ξερω πως να τον βαλω οταν τον βαζω στο template crashari


βρηκα και σε php δεν ξερω ομως πως να το βαλω στο template !~!~!~

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT>

<!-- written by The Omega

//   http&#58;//members.xoom.com/the_omega/

//   the_omega@geocities.com

// You must leave these comments in to use the script

//  &#40;hey, I wrote it. Let me have a little credit!&#41;



// put info for randomly selected banners here, as in the examples

gfx0="http&#58;//www.forumakias.gr/img/banner03.jpg";

lnk0="www.forumakias.gr";

alt0="Alt code 1";

txt0="";

gfx1="http&#58;//freefotos.gr/images/tmkx7sxngw1brun93fp.gif";

lnk1="http&#58;//freefotos.gr";

alt1="Alt code 2";

txt1="";

gfx2="http&#58;//www.forumakias.gr/img/adw.gif";

lnk2="http&#58;//www.adworksprime.gr";

alt2="Alt code 3";

txt2="";

len=3;  // change to equal number of banners



today=new Date&#40;&#41;;

today=Math.round&#40;today.getTime&#40;&#41;/10&#41;;

rnd=today%len;

document.writeln&#40;'<A HREF="'+eval&#40;"lnk"+rnd&#41;+'"><IMG SRC="'+eval&#40;"gfx"+rnd&#41;+'" ALT="'+eval&#40;"alt"+rnd&#41;+'"><BR>'+eval&#40;"txt"+rnd&#41;+'</A>'&#41;;

//-->

</SCRIPT>


Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$num = rand&#40;1,9&#41;;
if&#40;$num == 1&#41;&#123;
$src = "pics/logo1.jpg";
alt = "Logo1";
$href = "main.php";
&#125;elseif&#40;$num == 2&#41;&#123;
$src = "pics/logo2.jpg";
alt = "Logo2";
$href = "index.php";
&#125;elseif&#40;$num == 3&#41;&#123;
$src = "pics/logo3.jpg";
alt = "Logo3";
$href = "products.php";
&#125;elseif&#40;$num == 4&#41;&#123;
$src = "pics/logo4.jpg";
alt = "Logo4";
$href = "contact.php";&#125;
?>




κώδικας&#58;

<?php
echo "<a href=\"$href\"><img src=\"$src\" alt=\"$alt\" width="73" height="113" /></a>"
?>
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από nackgr » 13 Μάιος 2009 18:21

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo ' <br><br><SCRIPT>

<!-- written by The Omega

//   http://members.xoom.com/the_omega/

//   the_omega@geocities.com

// You must leave these comments in to use the script

//  (hey, I wrote it. Let me have a little credit!)



// put info for randomly selected banners here, as in the examples

gfx0="http://www.forumakias.gr/img/banner03.jpg";

lnk0="www.forumakias.gr";

alt0="Alt code 1";

txt0="";

gfx1="http://freefotos.gr/images/tmkx7sxngw1brun93fp.gif";

lnk1="http://freefotos.gr";

alt1="Alt code 2";

txt1="";

gfx2="http://www.forumakias.gr/img/adw.gif";

lnk2="http://www.adworksprime.gr";

alt2="Alt code 3";

txt2="";

len=3;  // change to equal number of banners



today=new Date();

today=Math.round(today.getTime()/10);

rnd=today%len;

document.writeln(\'<A HREF="\'+eval("lnk"+rnd)+\'"><IMG SRC="\'+eval("gfx"+rnd)+\'" ALT="\'+eval("alt"+rnd)+\'"><BR>\'+eval("txt"+rnd)+\'</A>\');

//-->

</SCRIPT> ';[/code


 το εβαλα ετσι και δουλεψε  με   '; στο τελος  και echo ' στην αρχη
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από fiskilis » 13 Μάιος 2009 19:18

δες και αυτο εδω που χρησιμοποιω εγω και κανει μια χαρα δουλεια

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript">
<!--
// original content taken from Nic's JavaScript Page with permission
// lack of these three lines will result in copyright infringment
// made by&#58; Nic's JavaScript Page - http&#58;//www.javascript-page.com

var currentdate = 0;
var core = 0;

function initArray&#40;&#41; &#123;

this.length = initArray.arguments.length;
  for &#40;var i = 0; i < this.length; i++&#41; &#123;
  this&#91;i&#93; = initArray.arguments&#91;i&#93;;
  &#125;
&#125;


link = new initArray&#40;
"http&#58;//www.greekinfo.net/ads/greekatalog.htm",
"http&#58;//www.chat-room.gr",
"http&#58;//www.pixelads.gr",
&#41;;

image = new initArray&#40;
"http&#58;//www.greekinfo.net/ads/1advhere.gif",
"http&#58;//www.greekinfo.net/ads/Chat_Room.gif",
"http&#58;//www.greekinfo.net/ads/pixelads.gif",
&#41;;

text = new initArray&#40;
"Greek Advertise Services",
"Best Greek Chat Room",
"Free Pixel Ads System",
&#41;;

var currentdate = new Date&#40;&#41;;
var core = currentdate.getSeconds&#40;&#41; % image.length;
var ranlink  = link&#91;core&#93;;
var ranimage = image&#91;core&#93;;
var rantext  = text&#91;core&#93;;

document.write&#40;'<a href=\"' +ranlink+ '\" target="_blank"><img src=\"'+ranimage+'\" border="0"  alt=\"'+rantext+'\"></a>'&#41;;

//-->
</SCRIPT>
στα text , link , images βαζεις οσα θελεις στην σειρα

Άβαταρ μέλους
sovokai
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: 30 Οκτ 2008 01:33

Αλλαγη banner μετα απο refresh

Δημοσίευση από sovokai » 20 Νοέμ 2009 18:20

μαλλον κατι κανω λαθος και δεν μου δουλευει.. μεσα στο ψηλοτερο σημειο της σελιδας (μεσα σε πινακα) βαζω τον κωδικα για να εναλλασονται 5-6 banner. Τωρα εχω 3. τα dvd, του ΟΚΝΕ και την Ελληνικη σημαια. μπορει καποιος να με βοηθησει? το site ειναι το πρωτο στην υπογραφη μου

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες