Πρόβλημα με header(Location: )

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 08 Μάιος 2009 15:58

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα. Έχω ψάξει παντού.

Καθώς κάποιος κάνει login θέλω να παίρνει το id τοu και να το στέλνει στο url.

Δοκίμασα έτσι:
$id = $row['id'];

header("Location: insert.php?user_id=".$id);=".$id);
exit;
ή έτσι
header("Location: insert.php?user_id=$id");
exit;
ή έτσι
header("Location: http://www.domain.gr/insert.php?user_id=".$id);
exit;

Τίποτα εμφανίζει σφάλμα στην γραμμή που υπάρχει το header

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??

Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από fafos » 08 Μάιος 2009 16:48

1. koitakse an yparxei keno prin anoikseis thn php (prin to <? ) h an to exeis metatrepsei se UTF-8 an exei kana BOM xarakthra

2. koita mhpos zhtas na ektyponei kati allo prin ton header..

3. na mas stelneis kai to error pou sou petaei gia na katalavainoume kati parapano..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από paink1ller » 08 Μάιος 2009 17:00

Αυτο
header("Location: insert.php?user_id=$id");
επρεπε να δουλευει.

Λογικα το εχεις μεσα σε καποιο html tag γι'αυτο δεν δουλευει. Βαλε την php πριν την HTML.
Ηobby: Shooting photons

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 08 Μάιος 2009 17:03

Αυτό έχω

if(($username === $user) && ($password === $pass)){
$_SESSION['username'] = $user;

και μετά το header

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 08 Μάιος 2009 19:35

Δεν ξέρει κανένας γιατί δεν παίζει το header() ??????


??????

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από ThyClub » 08 Μάιος 2009 19:41

Όχι μάλλον δεν ξέρουμε. Όταν είναι να κάνουμε κάτι με το header τότε πάμε εδώ: http://gr2.php.net/manual/en/function.header.php και κάνουμε το σταυρό μας.

:-?

Μάθε πως μπορείς να κάνεις concat vars και να δίνεις και κανένα error που σου δίνει να βγάζουμε άκρη.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από fafos » 08 Μάιος 2009 19:55

dpa έγραψε:Δεν ξέρει κανένας γιατί δεν παίζει το header() ??????


??????
esy mhpos gnorizeis giati to toutou mou vgazei ena periergo thoryvo tora teleutaia? :D pou na ksereis? akoma kai an eisai mhxaikos an den to deis... steile mas OLO ton kodika kai isos sou vroume thn lysh..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από korgr » 08 Μάιος 2009 20:20

Ακομα καλυτερα ανεβασε καπου το php αρχειο σου για να δουμε αν εχει κανενα BOM και δεν το εχεις παρει χαμπαρι...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 08 Μάιος 2009 20:21

<?php


$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];

if(!isset($_POST['submit'])) {
exit;
} else {
include('conn.php');

mysql_query("SET NAMES 'greek'",$conn);
$sql = "SELECT username, password, user_id FROM user WHERE username = '".$username."' and password = '".$password."'";
$result = mysql_query($sql,$conn) or die('Adinati ektelesi query'.mysql_query());

while($row = mysql_fetch_array($result)){
$user = $row['username'];
$pass = $row['password'];
$user_id2 = $row['user_id'];
}
if(($username === $user) && ($password === $pass)){
$_SESSION['username'] = $user;
header("Location: web_master/insert.php?user_id=".$user_id2);
exit;
} else {
die("Αδύνατη είσοδος");
}

}//end if

?>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από fafos » 08 Μάιος 2009 20:38

den vlepo kapoio lathos se auton ton kodika... gia koita to conn.php pou kaneis include mhpos exei kapoio keno epano h typonei kapoio html klp klp...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 08 Μάιος 2009 21:32

Δεν έχει κάτι το conn.php

κάνει κανονικά σύνδεση.

Ρε παιδιά κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ???????

??????????

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από fafos » 08 Μάιος 2009 21:44

dpa έγραψε:Δεν έχει κάτι το conn.php

κάνει κανονικά σύνδεση.

Ρε παιδιά κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ???????

??????????
mporeis (opos proaneferei kai o korgr) na kaneis auto to arxeio ena zipaki kai na to anevaseis edo?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από paink1ller » 08 Μάιος 2009 22:08

χμ.. για δοκιμασε να βαλεις προχειρα comments στο line του header και βαλε ενα αναγνωριστικο if (header_sent()) echo kati να δεις μηπως ξερναει κατι η conn.php.
Ηobby: Shooting photons

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 09 Μάιος 2009 12:26

Παιδιά χτυπάει μόνο στην γραμμή του header() δεν χτυπάει στην conn.php

δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με την βάση.

Αν βάλω αντί για header
echo "<a href=\"web_master/insert.php?user_id=$user_id2\">Kane Klik edw gia na metafertheis</a>";


Douleyei kanonika.

Alla den thelw na mou emfanizei mia ypersindesi kai meta na kano klik gia na metavo stin epomeni selida.
Thelo na paei aytomata.


Kserei kaneis na bohthisei ??????????????????????????????

Eyxaristw

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dpa » 09 Μάιος 2009 12:36

Αν βάλω αυτήν την σύνταξη:
header("Location: web_master/insert.php?user_id=".$user_id2);

Εμφανίζει αυτό το σφάλμα:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/foulbet/public_html/login.php:9) in /home/foulbet/public_html/login.php on line 204

Στην γραμμή 204 υπάρχει το header που γράφω παραπάνω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες