Πρόβλημα με header(Location: )

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από Basilakis » 25 Μάιος 2009 17:48

Ναι συγνώμη, δεν έγραψα που πήγαινε! :P

dotoree
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 10:51

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dotoree » 28 Μάιος 2009 21:41

dpa έγραψε:Παιδιά το βρήκα με Javascript.

Δείτε τι έκανα ώστε να γνωρίζεται και εσείς.
Είδα από το manual της php την παρακάτω συνάρτηση.
function redirect($url){
if (!headers_sent()){ //If headers not sent yet... then do php redirect
header('Location: '.$url); exit;
}else{ //If headers are sent... do java redirect... if java disabled, do html redirect.
echo '<script type="text/javascript">';
echo 'window.location.href="'.$url.'";';
echo '</script>';
echo '<noscript>';
echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;url='.$url.'" />';
echo '</noscript>'; exit;
}
}

Την έβαλα στον κώδικα και έγραψα:
redirect("web_master/insert.php?user_id=$user_id2");

Και όλα ΟΚ!!!!!!!!


http://www.foulbet.gr
Μπορείς να κανεις redirect και έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

function redir&#40;$url, $time = 0&#41; &#123;
	echo '<meta http-equiv="refresh" content="', $time, ';URL=', $url, '">';
	die;
&#125;

//Usage
redir&#40;"web_master/insert.php?user_id=$user_id2"&#41;;

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από mariosal » 03 Ιουν 2009 03:47

Κώδικας: Επιλογή όλων

header&#40;"Location&#58; web_master/insert.php?user_id=$user_id2"&#41;;

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από Stadem » 03 Ιουν 2009 23:03

κάντο :

Κώδικας: Επιλογή όλων

function redirect &#40;$url&#41;
&#123;
   if &#40;headers_sent&#40;&#41;&#41; &#123;
      echo '<script language="javascript" type="text/javascript">document.location.href="'.$url.'";</script>'."\n";
   &#125; else &#123;
      header&#40; "Location&#58; $url" &#41;;
   &#125;
   exit&#40;&#41;;
&#125; 
Και δες να δουλέυει
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από mariosal » 04 Ιουν 2009 15:40

Πρέπει να μας δώσεις όλα τα αρχεία που συσχετίζονται με το αρχείο που έχει αυτόν τον κώδικα.. Δοκίμασε όμως να κάνεις τον κώδικα έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$username = $_POST&#91;'username'&#93;;
$password = $_POST&#91;'password'&#93;;
if &#40;isset&#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41; &#123;
	include&#40;'conn.php'&#41;;
	mysql_query&#40;"SET NAMES 'greek'",$conn&#41;;
	$result = mysql_query&#40;"SELECT username, password, user_id FROM user WHERE username = '$username' and password = 'password'",$conn&#41; or die&#40;mysql_query&#40;&#41;&#41;&#41;;
	while &#40;$row = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
		$user = $row&#91;'username'&#93;;
		$pass = $row&#91;'password'&#93;;
		$user_id2 = $row&#91;'user_id'&#93;;
	&#125;
	if &#40;$username == $user && $password == $pass&#41; &#123;
		$_SESSION&#91;'username'&#93; = $user;
		header&#40;"Location&#58; web_master/insert.php?user_id=$user_id2"&#41;;
		exit;
	&#125;
	else &#123;
		die&#40;'Αδύνατη είσοδος'&#41;;
	&#125;
&#125;
?>
Γράψε μας τι ακριβώς πετάει ο parser της PHP.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από korgr » 04 Ιουν 2009 19:32

Ο φιλος που δημοσιευσε αυτη την απορια, εχει να γραψει απο τις 10 Μαϊου οπου μας πουλησε την ειρωνεια του και εξαφανιστηκε. Απορω με το κεφι σας να ασχολειστε ακομα με το θεμα αυτο...

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από mariosal » 04 Ιουν 2009 21:00

dpa έγραψε:Αν κάποιος είναι γάτος και το βρεί χωρίς Javascript τότε του βγάζω το καπέλο.
@korgr Για το καπέλο το κάνουμε :P Αν και δεν είναι αναγκαστικό να λύσουμε την απορία ενός. Αφού υπάρχει το topic καλύτερα να το λύσουμε και κάποιον άλλο που θα έχει την ίδια απορία ;) Τώρα άμα πει ότι δεν λειτουργεί κανένα από αυτά μας κοροΐδεύει

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιουν 2009 01:05

Για πείτε κανα άλλο τρόπο.
Αυτοί δε δουλεύουν :roll: :roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Ιουν 2009 12:33

korgr έγραψε:Ο φιλος που δημοσιευσε αυτη την απορια, εχει να γραψει απο τις 10 Μαϊου οπου μας πουλησε την ειρωνεια του και εξαφανιστηκε. Απορω με το κεφι σας να ασχολειστε ακομα με το θεμα αυτο...
Και έλεγα πότε θα το πει κάποιος.

-Ήρθε
-Νομίζει ότι το έφτιαξε
-Πέταξε την εξυπνάδα του μόλις του είπαμε ότι δεν το έφτιαξε
-Εξαφανίστηκε μιας και ως γνωστόν εμείς του ΙΤ την έχουμε πάντα μεγαλύτερη από τους άλλους και δεν ακουμε αν νομίζουμε ότι λύσαμε το πρόβλημα μας λόγω ημημάθειας.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dva_dev » 05 Ιουν 2009 17:37

Αυτοί δε δουλεύουν
Αυτοί οι τρόποι βασίζονται υπολογιστή γι αυτό δεν δουλεύουν. Ο μοναδικός σίγουρος τρόπος που ξέρω να δουλεύει είναι να βγάλεις μήνυμα στο χρήστη.
"Μεγάλε, τσακίσου και δώσε την <τάδε> διεύθυνση στον browser, που σε βλέπω όλη την ώρα μπροστά μου να κοπροσκυλιάζεις και τα περιμένεις όλα έτοιμα."

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από korgr » 05 Ιουν 2009 19:17

dva_dev έγραψε: "Μεγάλε, τσακίσου και δώσε την <τάδε> διεύθυνση στον browser, που σε βλέπω όλη την ώρα μπροστά μου να κοπροσκυλιάζεις και τα περιμένεις όλα έτοιμα."
:lol:
Αυτο μου θυμιζει τον Αλβανικο ιό:
"Παρακαλείται ο χρήστης όπως διαγράψει όλα του τα αρχεία από τον σκληρό δίσκο, γιατί η τεχνολογία μας δεν είναι τόσο προηγμένη ώστε να διαγραφούν αυτόματα! Ευχαριστούμε...
The Albanian Hackerz Team"

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με header(Location: )

Δημοσίευση από dva_dev » 05 Ιουν 2009 21:15

Τους ξέρεις βλέπω κι εσύ. :D

Πρωτόγονη μέθοδος, αλλά έχει αποτέλεσμα. Αν ο χρήστης δεν ξέρει να διαβάζει δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Αν ξέρει αλλά βαριέται να το κάνει με το χέρι, ε, δεν του αξίζει να δει την άλλη σελίδα. Είναι άξιος της μοίρας του, η σελίδα εκεί είναι άμα θέλει την κοιτάει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες