Live Refresh/Reload

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 08 Μάιος 2009 21:00

Γεια σας,

Έχω έναν μία MySQL database και εκτυπώνω σε ένα table τα δεδομένα της

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="100%" height="300" border="1">
  <tr>
    <td>
		<?
	 		include &#40;'dbconnect.php'&#41;;
			$chat = 'SELECT * FROM &#40; SELECT * FROM etchy ORDER by id DESC limit 20 &#41; TMP ORDER BY ID ASC';
			$result = mysql_query&#40;$chat&#41;; 
			while &#40;$rows = mysql_fetch_assoc&#40;$result&#41;&#41; 
           	&#123; 
            	if &#40;$rows&#91;username&#93;==null&#41; 
					echo ''; 
				else
					echo&#40;$rows&#91;username&#93;.'&#58; '&#41;; 
				if &#40;$rows&#91;message&#93;==null&#41; 
					echo ''; 
				else 
					echo&#40;$rows&#91;message&#93;.'<br \>'&#41;;
			&#125;
		?></td>
  </tr>
</table>
Υπάρχει τρόπος να γίνεται live refresh της τύπωσης;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από dva_dev » 08 Μάιος 2009 22:35

Οταν λες live refresh, τι εννοείς; Οταν βάλει κάποιος μια νέα εγγραφή ή πειράξει κάποια υπάρχουσα να φαίνονται οι αλλαγές χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις refresh, όπως περίπου γίνεται στην access?

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 09 Μάιος 2009 00:15

Ναι

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από dva_dev » 09 Μάιος 2009 02:11

Κατ' αρχάς να ζητήσω συγνώμη στα μέλη του forum, αν νομίζουν ότι δεν ταιριάζει η απάντηση μου. Δεν έχω καμία αντίρρηση να διαγραφεί αν έτσι κρίνετε.

Φίλε MarioSal Η απάντηση βρίσκεται εδώ: http://www.mariosaldinger.gr/πώς-φτιάχνω-ιστοσελίδα/
Τον τελευταίο καιρό όλα τα παιδιά μου λένε πώς φτιάχνω ιστοσελίδα; Εγώ τι πρέπει να τους πω; Είσαι μακάκας; Η κλασική απάντηση μου πρέπει να ξέρεις γλώσσα προγραμματισμού, με ρωτάς πώς να μάθεις; Τι με νοιάζει εμένα; Τσακίσου και μάθε μόνος σου :@ . Ο άλλος ήθελε και να φτιάξει παιχνίδι, ο άσχετος!

Έπρεπε κάπου να ξεσπάσω&#8230; Δεν πάει άλλο!
Το παραπάνω απόσπασμα δεν ζήτησα καμία άδεια για να το αντιγράψω και να το αναδημοσιεύσω εδώ. Λογικά σύμφωνα με τους όρους που έχει για το Ask2Use δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα (υπάρχει μόνο αποσπασματική αντιγραφή, αναφέρεται η πηγή).

Αν νομίζεις ότι αξίζεις βοήθεια, θα βρεθεί κάποιος που δεν θα σου πει "Είσαι μακάκας; ; Τι με νοιάζει εμένα; Τσακίσου και μάθε μόνος σου :@".

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 09 Μάιος 2009 02:23

Ήξερα ότι κάποιος θα μου την έλεγε έτσι κάποτε. Μόνο που εδώ είναι forum και είναι για αυτόν τον λόγο φτιαγμένο :) Άλλωστε εγώ ζητάω για συγκεκριμένα πράγματα στον κώδικα και όχι να μου κάνει κάποιος site.

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από Stathis » 09 Μάιος 2009 02:40

Μαριε την καταχώρηση σου αυτη την εχω διαβασει εδω και καιρο και η αληθεια ειναι οτι διεκρινα πολυ κακια , και μου αφησε πικρη γευση. Εσυ τα ηξερες ολα ; ρωτωντας δεν εφτασες να εχεις τις γνωσεις που εχεις; περα απο τη προσωπικη σου ερευνα;
και δε καταλαβαινω, λες :
Η κλασική απάντηση μου πρέπει να ξέρεις γλώσσα προγραμματισμού, με ρωτάς πώς να μάθεις; Τι με νοιάζει εμένα; Τσακίσου και μάθε μόνος σου
εσυ γιατι ρωτας ; γιατι δε βρηκες μονος σου τον κωδικα ; το να σου κανει λοιπον φιλε ερωτησεις γιατι θελει να μαθει πως γινεται κατι δεν ειναι κακο , γιατι γενικα αλλα μεχρι και εδω στο φορουμ , με αυτη την αντιληψη δεν θα πηγαιναμε πουθενα.

Κατα τα αλλα αμα γνωριζα θα σε βοηθουσα.
Φιλικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stathis την 09 Μάιος 2009 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από EkLekTos » 09 Μάιος 2009 02:41

Όταν κάποιος βάζει το wordpress και κανα δυο plugins σημαίνει πως ξέρει προγραμματισμό;
Η απάντηση που δίνεις στους φίλους σου σημαίνει πως εσύ γνωρίζεις απο προγραμματισμό;
Ο φίλος σου σε ρωτάει ΟΠΩΣ ρωτάς και εσύ εδώ μέσα στο forum, αλλα δεν σου είπε κανείς "Τσακίσου και μάθε μόνος σου" -όπως λες εσύ-.
Καλό είναι μην είμαστε παρτάκιδες!
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από fafos » 09 Μάιος 2009 02:50

elate re.. pitsirikas einai... emeis sta neiata mas eimastan kalyteroi? an den pathei den tha mathei..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 09 Μάιος 2009 03:00

[offtopic]Εμένα δε με πειράζει το να το συζητήσω απλά είναι εντελώς offtopic. Υπάρχουν τα comments, twiiter, facebook, msn, e-mail, pm ώστε να δωθούν απαντήσεις.[/offtopic]

Τελικά ξέρει κανείς πώς γίνεται;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από fafos » 09 Μάιος 2009 03:12

Vasika theleis na kaneis ton server na trexei kati synexeia kai na kanei elenxo sthn vash an allakse kati... auto shmainei oti se 2 lepta h CPU tha exei termatisei kai o server tha paei ekdromh.. :lol:

to mono pou mporeis na kaneis einai na exeis ena ajax to opoio na ananeonei thn selida ana X lepta h deuterolepta... an travaei polla dedomena omos mhn to vazeis na sou kanei refresh kathe 1-2 deutera giati pali tha ton kaneis ton server kainourio..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 09 Μάιος 2009 03:31

[offtopic]
fafos έγραψε:Vasika theleis na kaneis ton server na trexei kati synexeia kai na kanei elenxo sthn vash an allakse kati... auto shmainei oti se 2 lepta h CPU tha exei termatisei kai o server tha paei ekdromh.. :lol:
Ωραίος τρόπος να μπλοκάρεις servers εταιριών :P [/offtopic]

Εάν βρω κάτι που θα μου δουλέψει θα το γράψω και εδώ.

Άβαταρ μέλους
The Razor
Δημοσιεύσεις: 1940
Εγγραφή: 10 Φεβ 2007 12:37
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από The Razor » 09 Μάιος 2009 13:21

Eνταξει ρε παιδια απλά αυτός ο εκενυρισμός για την ερώτηση επαναλαμβάνεται συνεχώς και ακολουθείται απο ερωτησεις και τι ειναι η html? και που ειναι το google? και πληρώνεις για να το επεξεργάζεσαι και τετοια...

και εγώ έκανα comment στο θεμα του μαριο γιατί και εγώ είχα εκνευριστεί (αφου πήγαινα όμως να τους εξηγήσω).

Εξαλλου και εδώ στο φορουμ οταν καποιος ρωτάει τι ειναι η php, τον παραπέμπετε σε tutorials. Δεν του λέτε τα παντα σε ενα ποστ (πως θα γινόταν άλλωστε)

Αυτα :)

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από EkLekTos » 09 Μάιος 2009 15:34

Τα tutorials είναι βοηθήματα που εξηγούν κάποια πράγματα και γιαυτό τον παραπέμπουμε σε tutorials.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter


mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Live Refresh/Reload

Δημοσίευση από mariosal » 09 Μάιος 2009 15:53

Apo ti stigmi pou to Freestuff einai texnologiko forum antallagis gnosewn logika einai gia na apantaei se erotiseis. Allios giati uparxei?

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες