firefox problem

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν σχέση με το Internet και την καθημερινή του χρήση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από cyberfreak » 10 Μάιος 2009 19:38

ρε παιδια τον τελευταιο καιρο μου δεσμευει υπερβολικη μνημη ο firefox...εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από EkLekTos » 10 Μάιος 2009 19:45

Έμενα στο PC τα ιδια μου έκανε.... Στο Mac μου τρώει 175MB ..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από cyberfreak » 10 Μάιος 2009 22:11

ειναι λογικο αυτο τωρα?


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από EneMe » 11 Μάιος 2009 01:11

Κι εμένα τέτοια κάνει [μέχρι 300 το έχω δει] + ότι δεν τερματίζει [αν το κλείσω, στα processes φαίνεται να τρώει κανένα 30άρι]...

Υγ: Καλά, ο chrome πάει από το κακό στο χειρότερο, δεν το συζητώ...

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από EkLekTos » 11 Μάιος 2009 03:50

Μα πόσα πια security τρέχουν απο πίσω και τρώει τόση μνήμη; :P

Εικόνα
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από korgr » 11 Μάιος 2009 09:52

Με win7 μια χαρα ολα :P
Συνημμένα
firefox_memory.JPG

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 11 Μάιος 2009 14:59

κάτι μου λέει ότι μόλις βγει επίσημα και φύγει από RC θα ξανακάνω format :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

firefox problem

Δημοσίευση από oikonomou » 13 Ιουν 2009 21:23

και εμενα μου τρωει ρε παιδια πολυ μνημη και επισης εχει σταματησει να μου κραταει τα κουκις!!! Καθε φορα πλεον πρπεει να κανω επανασυνδεση και ειναι εκνευριστικο. Καμια λυση;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

firefox problem

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 13 Ιουν 2009 21:33

Mipos exeis riksei block n ta exeis kavei disable ?
Episis gia to 8ema tis ram exo balei to RAMback to addon to opoio evtopizei oti leaks iparxouv kai ta apele8erovei,
Sivexizei va exei megalo footprint alla dev megalovei akatasxeta.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

firefox problem

Δημοσίευση από oikonomou » 13 Ιουν 2009 21:38

οχι δεν ειχα πειραξει τιποτα, μια μερα στα καλα καθουμενα δεν αποθηκευε κουκις

εχω δοκιμασει να τα απενεργοποιησω, να τα ενργοποιησω, να τα σβησω τα παντα ολα αλλα τιποτα....λετε να τον κανω απεγκατασταση και μετα παλι απ την αρχη εγκατασταση;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet Help”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες