Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 11 Μάιος 2009 18:06

Ο κώδικας που χρησιμοποιώ στην φόρμα που κάνει ο χρήστης login είναι ο εξής

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
	$err = $_GET&#91;'error'&#93;;
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en">

<head>
<title>Login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

	<div id="container">
	
		<div id="header">
		
			<h1>*******************</h1>
			
		</div>
		
		<div id="menu">

			<ul>
				<li><a href="index.php">Home</a></li>
				<li><a href="login.php">Login</a></li>
				<li><a href="search.php">Search</a></li>
				<li><a href="registeruser.php">Register Account</a></li>
				<li><a href="edituserinfo.php">Edit Account </a></li>
			</ul>
		
		</div>
		
		<div id="content">
		
			<form id="login" method="post" action="checklogin.php">

				<table border ="0">
	
					<tr>
		
						<td><label>Username</label></td>
						<td>&#58;</td>
						<td><input maxlength="50" id="Username" name="Username" type="text" /></td>
		
					</tr>	
	
					<tr>
	
						<td><label>Password</label></td>
						<td>&#58;</td>
						<td><input maxlength="50" id="Password" name ="Password" type="password" /></td>
		
					</tr>
	
					<tr>
						<td><input name="submit" type="submit" value="Submit" /></td>
					</tr>
	
				</table>
			
			</form>
			
			<br />
			
			<?php
			
				if&#40;$err == 1&#41; &#123;
				
					echo&#40;"Username and/or password wrong"&#41;;
				
				&#125;
				
				if&#40;$err == 2&#41; &#123;
				
					echo&#40;"You should login first in order to see this page"&#41;;
				
				&#125;
				
			?>
		
		</div>
		
		<div id="footer">
		
			<p>&copy; 2009, ********************</p>
		
		</div>
	
	</div>

</body>

</html>
Και ο κώδικας του checklogin είναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

	require_once &#40;"db.php"&#41;;
	$myusername=$_POST&#91;'Username'&#93;;
	$mypassword=$_POST&#91;'Password'&#93;;
	$sql="SELECT * FROM users WHERE Username='$myusername' and Password='$mypassword'";
	$result=mysql_query&#40;$sql&#41;;
	$count=mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
	
	if&#40;$count==1&#41;&#123;
	
		$_SESSION&#91;'Username'&#93;=$myusername;
		$_SESSION&#91;'Password'&#93;=$mypassword;
		header&#40;"location&#58;loggedin.php"&#41;;
		
	&#125;
	
	else &#123;
	header&#40;"Location&#58; login.php?error=1"&#41;;
	die&#40;&#41;;
	
	&#125;
?>
Αυτό που θέλω είναι όταν ο χρήστης που έχει κάνει login πατήσει στον σύνδεσμο edituserinfo.php η εφαρμογή να καταλαβαίνει ποιος είναι και να εμφανίζει τα στοιχεία του στα καταλλήλα πεδία ώστε να γίνουν οι επιθυμητές διορθώσεις. Ο κώδικας του edituserinfo βρίσκεται παρακάτω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

	session_start&#40;&#41;;
	if &#40;!session_is_registered&#40;"myusername"&#41;&#41;&#123;
		header&#40;"Location&#58;login.php?error=2"&#41;;
		die&#40;&#41;;
		
	&#125;

	include &#40;"db.php"&#41;;
	$code = $_GET&#91;'code'&#93;;
	
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en">

<head>
<title>Edit User Info</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

	<div id="container">
	
		<div id="header">
		
			<h1>******************</h1>
			
		</div>
		
		<div id="menu">

			<ul>
				<li><a href="index.php">Home</a></li>
				<li><a href="login.php">Login</a></li>
				<li><a href="search.php">Search</a></li>
				<li><a href="registeruser.php">Register Account</a></li>
				<li><a href="edituserinfo.php">Edit Account </a></li>
			</ul>
		
		</div>
		
		<div id="content">

			<?php
				
				require_once&#40;"db.php"&#41;;
				
				$PID = $_GET &#91;'PID'&#93;;
				
				$data = mysql_query &#40;"SELECT * FROM users WHERE PID='$PID'"&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
				
				while &#40;$info= mysql_fetch_array&#40;$data, MYSQL_ASSOC&#41;&#41; &#123;
				
					$PID = $info&#91;'PID'&#93;;
					$Username = $info&#91;'Username'&#93;;
					$Password = $info&#91;'Password'&#93;;
					$LastName = $info&#91;'LastName'&#93;;
					$FirstName = $info&#91;'FirstName'&#93;;
					$Age = $info&#91;'Age'&#93;;
					$Gender = $info&#91;'Gender'&#93;;
					$Hobbies = $info&#91;'Hobbies'&#93;;
					$FavouriteColour = $info&#91;'FavouriteColour'&#93;;
					$FavouriteArtists = $info &#91;'FavouriteArtists'&#93;;
				&#125;
				
			?>

			<form id="editinfo" method="post" action="editinfo.php">
			
			<table border ="0">
			
				<tr>
					<td> <input type="hidden" name="PID" value=" <?php echo $PID ?>"/> </td>
				</tr>
			
				<tr>
			
					<td><label>Username</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="Unsername" value="<?php echo $Username ?>" type="text" /></td>
			
				</tr>
			
				<tr>
			
					<td><label>Password</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="Password" value="<?php echo $Username ?>" type="password" /></td>
			
				</tr>
				
				<tr>
				
					<td><label>Last Name</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="LastName" value="<?php echo $LastName ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>
			
				<tr>
				
					<td><label>First Name</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="FirstName" value="<?php echo $FirstName ?>" type="text" /></td>
					
			</tr>
			
			<tr>
				
				<td><label>Age</label></td>
				<td>&#58;</td>
				<td><input maxlength="50" name="Age" value="<?php echo $Age ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>

				<tr>
				
					<td><label>Gender</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="Gender" value="<?php echo $Gender ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>

				<tr>
				
					<td><label>Hobbies</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="200" name="Hobbies" value="<?php echo $Hobbies ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>
			
				<tr>
				
					<td><label>Favourite Colour</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="FavouriteColour" value="<?php echo $FavouriteColour ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>
			
				<tr>
				
					<td><label>Favourite Artists</label></td>
					<td>&#58;</td>
					<td><input maxlength="50" name="FavouriteArtists" value="<?php echo $FavouriteArtists ?>" type="text" /></td>
				
				</tr>
			
				<tr>
			
					<td><input name="Submit" type="submit" value="Submit" /></td>
			
				</tr>
			
			</table>
			
			</form>
		
		</div>

		<div id="footer">
		
			<p>&copy; 2009, ********************</p>
		
		</div>
	
	</div>
		
</body>

</html>
Λογικά πρέπει να αποθηκεύσω και το PID στο session και να το διαβάζω από εκεί;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 11 Μάιος 2009 19:12

Opos to vlepo pairneis to PID me kapoio get (mallon meso tou link pou odhgei sthn edituserinfo.php) alla den mou aresei... katarghse to GET PID kai trekse to query tou edituserinfo.php zhtontas na epalhtheusei to username kai to password (opos kanei kai to query tou checklogin) afou etsi kai allios ta pairneis auta ta 2 san sessions... to theoro kai poio asfales etsi..
vevea, den vlepo pou ginetai to edit ton plhroforion alla auto einai mia allh istoria.. :D
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 11 Μάιος 2009 19:44

Δε δίνεις λίγη βοήθεια ακόμη με το query γιατί τα έμπλεξα χειρότερα.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 11 Μάιος 2009 20:22

auto (sto editinfo):

Κώδικας: Επιλογή όλων

            $PID = $_GET &#91;'PID'&#93;;
            
            $data = mysql_query &#40;"SELECT * FROM users WHERE PID='$PID'"&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;; 
antikatesthse to me auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

      $myusername = $_SESSION&#91;'Username'&#93;;
     $mypassword = $_SESSION&#91;'Password'&#93;;
            $data = mysql_query &#40;"SELECT * FROM users WHERE Username='$myusername' and Password='$mypassword'"&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;; 
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 11 Μάιος 2009 20:45

Thanks για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν μου δείχνει τίποτα.

Το log του apache όταν πατάω σε αυτή τη σελίδα είναι το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;44 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined index&#58;  error in C&#58;\\*******\\login.php on line 2, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; _SESSION in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 41, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; _SESSION in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 42, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; PID in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 66, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Password in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 73, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; LastName in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 81, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FirstName in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 89, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Age in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 97, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Gender in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 105, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Hobbies in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 113, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FavouriteColour in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 121, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php
&#91;Mon May 11 19&#58;36&#58;50 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FavouriteArtists in C&#58;\\*******\\edituserinfo.php on line 129, referer&#58; http&#58;//localhost/*******/index.php

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 11 Μάιος 2009 22:52

prin to session_start(); den prepei na yparxei keno para mono to <?php:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php&#58;
session_start&#40;&#41;;

keno den prepei na yparxei kai prin to <?php
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 11 Μάιος 2009 23:41

Δεν με αφήνει να δω τη σελίδα. Μου λέει να κάνω login για να τη δω. Και όταν έχω σκέτο το session_start(); στην αρχή της σελίδας, δεν μου εμφανίζει τίποτα από τα στοιχεία. Ο apache μου λέει τα εξής σε αυτή την περίπτωση:

Κώδικας: Επιλογή όλων

&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined index&#58;  Username in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 43, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined index&#58;  Password in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 44, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Password in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 71, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; LastName in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 79, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FirstName in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 87, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Age in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 95, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Gender in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 103, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; Hobbies in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 111, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FavouriteColour in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 119, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php
&#91;Mon May 11 22&#58;30&#58;34 2009&#93; &#91;error&#93; &#91;client 127.0.0.1&#93; PHP Notice&#58;  Undefined variable&#58; FavouriteArtists in C&#58;\\*********\\edituserinfo.php on line 127, referer&#58; http&#58;//localhost/*********/edituserinfo.php

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 11 Μάιος 2009 23:48

o kodikas ths selidas loggedin.php pos einai? gia na ton doume...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 12 Μάιος 2009 12:17

Απλά το έχω αλλάξει και το έχω βάλει να κάνει redirect στην index.php που εκεί δεν υπάρχει ίχνος php κώδικα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en">

<head>
<title>Index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

	<div id="container">
	
		<div id="header">
		
			<h1>Test Page</h1>
			
		</div>
		
		<div id="menu">

			<ul>
				<li><a href="index.php">Home</a></li>
				<li><a href="login.php">Login</a></li>
				<li><a href="search.php">Search</a></li>
				<li><a href="registeruser.php">Register Account</a></li>
				<li><a href="edituserinfo.php">Edit Account</a></li>
			</ul>
		
		</div>
		
		<div id="content">
		
			<p> Welcome</p>
		
		</div>
		
		<div id="footer">
		
			<p>&copy; 2009, **********************</p>
		
		</div>
	
	</div>

</body>

</html>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 12 Μάιος 2009 16:10

prepei na exei kai ekei ena session start epano (1h grammh prin thn html):

Κώδικας: Επιλογή όλων

  <? session_start&#40;&#41;; ?>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 12 Μάιος 2009 17:02

Δυστυχώς συνεχίζει να μη μου εμφανίζει τίποτα όταν κλικάρω στην edituserinfo.php και αφού έχω κάνει πρώτα login με κάποιον χρήστη.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 12 Μάιος 2009 17:34

to session_start(); prepei na yparxei se oles tis selides pou emplekontai me to login.. an yparxei selida xoris auto tha "spaei" h session kai sthn epomenh selida pou tha pas den tha vriskei ta stoixeia gia na se deiksei os syndemeno...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 12 Μάιος 2009 20:22

Μα έχω βάλει στην index και στην edituserinfo και δεν γίνεται τίποτα. Κάνω login με κάνει redirect στην index κλικάρω μετά να κάνω edit και μου εμφανίζει τα textboxes κενά.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από fafos » 12 Μάιος 2009 20:32

Threshold έγραψε:Μα έχω βάλει στην index και στην edituserinfo και δεν γίνεται τίποτα. Κάνω login με κάνει redirect στην index κλικάρω μετά να κάνω edit και μου εμφανίζει τα textboxes κενά.
auto (sto edit): if (!session_is_registered("myusername")) mhpos den einai sosto? mhpos thelei "Username"?.. kane ena echo to $_SESSION['Username']; na deis an sou dinei kati (amesos meta to session_start(); sto editinfo file)
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Threshold
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 02 Μαρ 2009 22:16
Επικοινωνία:

Επεξεργασία στοιχείων χρήστη

Δημοσίευση από Threshold » 12 Μάιος 2009 20:49

O κώδικας που έχω πλέον στην κορυφή της edituserinfo ειναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
	session_start&#40;&#41;;
	echo $_SESSION&#91;'Username'&#93;;
?> 
Δεν μου εμφανίζει τίποτα όμως στο echo.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες