Πρόβλημα στην εκτέλεση webservice....

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
it05129
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 25 Ιαν 2008 19:20

Πρόβλημα στην εκτέλεση webservice....

Δημοσίευση από it05129 » 28 Μάιος 2009 20:57

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το post είναι για αυτό το μέρος του forum.
λοιπον.
φτιάχνω ένα web service σε C# στο visual studio. έχω ολοκληρώσει τον κώδικα και το κάνω start debugging και τρέχει κανονικά στον internet explorer αλλά όταν πάω να κάνω δοκιμή μου βγάζει το παρακάτω μνμ στον browser. μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί σημαίνει?

System.ArgumentOutOfRangeException: Ο δείκτης και το μήκος πρέπει να αναφέρονται σε μια θέση εντός της συμβολοσειράς.
Όνομα παραμέτρου: length
σε System.String.InternalSubStringWithChecks(Int32 startIndex, Int32 length, Boolean fAlwaysCopy)
σε System.String.Substring(Int32 startIndex, Int32 length)
σε Service.takedata(String separator) στο c:\Users\user\Documents\Visual Studio 2005\WebSites\testws4\App_Code\Service.cs:γραμμή 32


it05129
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 25 Ιαν 2008 19:20

Πρόβλημα στην εκτέλεση webservice....

Δημοσίευση από it05129 » 16 Ιουν 2009 18:15

οκ το εκανα. απλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα.

Το πρόβλημα που μου δημιουργεί είναι ότι μερικές φορές μου το τρέχει κανονικά, μερικες όχι. Μου βγάζει σαν μνμ ότι είναι αδύνατη η σύνδεση με τον απομακρυσμένο διακομηστή οπότε θεωρώ ότι φταίει το streamreader που χρησιμοποιώ στην webmethod για να τραβάω δεδομένα απο το ιντερνετ.
Ξέρω πως η ερώτηση είναι γενικόλογη και ίσως να είναι δύσκολο για μια σαφή απάντηση αλλα θα ήθελα να ακούσω γνώμες γιατί μπορει να το κάνει αυτό.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω πιο αποδοτική την μέθοδο μου που τραβάει δεδομένα? η πιο αποδοτικό το αντικείμενο streamreader? θεωρώ ότι αφού μου το τρέχει κανονικά μερικές φορές δεν έχω κανει κατι λάθος, η δεν είναι ετσι?


δοκίμασα να συνδέσω το webservice και με ένα website πάλι σε asp.net c# όπου κάνει και εκεί το ίδιο πράγμα. πότε το τρέχει και πότε μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στην εκτέλεση webservice....

Δημοσίευση από dt008 » 08 Αύγ 2009 15:51

Θες να μας δείξεις λίγο κώδικα να δούμε τι κάνεις, μήπως και το εντοπίσουμε;

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες