Πρόβλημα με μεγαλύτερη εικόνα

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
prokopios
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 17 Φεβ 2006 15:47

Πρόβλημα με μεγαλύτερη εικόνα

Δημοσίευση από prokopios » 29 Μάιος 2009 16:59

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με css

Έχω δημιουργήσει ένα div

Κώδικας: Επιλογή όλων

#logo {
width: 919px;
height: 80px;
text-align: right;
padding-top: 272px;
padding-right: 20px;
background: url(images/1.jpg) left top no-repeat;
}
Αλλά η εικόνα που θέλω να βάλω είναι πολύ μεγαλύτερη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω ??

Ευχαριστώ
ΑΥΤΑ!!!

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεγαλύτερη εικόνα

Δημοσίευση από korgr » 29 Μάιος 2009 19:38

Τωρα ή εγω δεν καταλαβαινω ή εσυ μας κανεις πλακα :lol:

Ετσι οπως διατυπωσες παντως το ερωτημα σου εχω δυο απαντησεις:
1. Μικρυνε την εικονα του Background και φερτην στις διαστασεις του div
2. Μεγαλωσε το div σου ωστε να χωραει την εικονα σου ως background

prokopios
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 17 Φεβ 2006 15:47

Πρόβλημα με μεγαλύτερη εικόνα

Δημοσίευση από prokopios » 29 Μάιος 2009 20:46

Εννοούσα αν υπάρχει εναλλακτική λύση για να μη το κάνω χειροκίνητα το resize.
περίμενα να ακούσω κάτι π.χ.

όρισε ένα στυλ για img και και όρισε εκεί τη φωτογραφία πειράζοντας κάπως τα όρια
ΑΥΤΑ!!!

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεγαλύτερη εικόνα

Δημοσίευση από EneMe » 29 Μάιος 2009 21:04

Aφού θα χρειαστείς μικρότερη εικόνα, καλό είναι το resize να γινει στην εικόνα, οπότε θα γλυτώσεις και σε όγκο δεδομένων!

Είναι προφανές!

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης