Πρόβλημα με την CURL

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Ιουν 2009 23:17

Έχω ένα τελείος χαζό πρόβλημα με την CURL (έως γελίο θα έλεγα αλλα θα σκάσω με την λύση)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<body>

We are calling <?php echo $_POST&#91;"phone"&#93;; ?> Now
<?php
$ch = curl_init&#40;&#41;;
$ret = curl_setopt &#40;$ch, CURLOPT_URL,
"http&#58;//www.http&#58;//www.pbxes.org/ossis?n=$_POST&#91;"phone"&#93;;"&#41;;
$ret = curl_setopt &#40;$ch, CURLOPT_HEADER, 1&#41;;
$ret = curl_setopt &#40;$ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1&#41;;
$ret = curl_setopt &#40;$ch, CURLOPT_NOBODY, 1&#41;;
$ret = curl_setopt &#40;$ch, CURLOPT_TIMEOUT, 60&#41;;
$ret = curl_exec&#40;$ch&#41;;
$info = curl_getinfo&#40;$ch&#41;;
curl_close&#40;$ch&#41;;
?>

</body>
</html> 
Έχω αυτό τον κώδικα, θέλω σαν δεύτερο Action μίας φόρμας να στείλω data στον API του pbxes. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να εμφανίσω το phone. Δοκίμασα και άλλες λύσεις, όπως το να το κάνω μεταβλητή, τα .' '. στο phone κτλ αλλα δεν μπορώ να βρώ πως να περάσω την μεταβλητή στο URL :(

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από ThyClub » 02 Ιουν 2009 23:19

Θέλεις να είναι post η μεταβλητή ή απλά get?

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Ιουν 2009 23:27

Θέλω να περνάει την μεταβλητή και το get νομίζω οκ θα ήταν...

δοκίμασα και να το κάνω έτσι,

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<body>

We are calling <?php echo $_POST&#91;"phone"&#93;; ?> Now
<? 
$phoneNumber = $_POST&#91;"phone"&#93;;
$curlPost = 'n='  . urlencode&#40;$phoneNumber&#41; .'';
$ch = curl_init&#40;&#41;;
curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_URL, 'http&#58;//www.pbxes.org/ossis/'&#41;;
curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_HEADER, 1&#41;;
curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1&#41;;
curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_POST, 1&#41;;
curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $curlPost&#41;;
$data = curl_exec&#40;&#41;;
curl_close&#40;$ch&#41;;
 ?> 
</body>
</html> 
και ο δεύτερος μου τρόπος πετάει
Warning: Wrong parameter count for curl_exec() in /home/oasisdes/public_html/call/send.php on line 14

:'(

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από fafos » 03 Ιουν 2009 00:17

Gia dokimase sto 2o auto: $data = curl_exec($ch);
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από Stadem » 03 Ιουν 2009 04:51

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
   "http&#58;//www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>

<body>
<form action="send.php" method="post">

 <input type="text" name="n" >
 </form>

 
 <?php 
 
if &#40;isset&#40;$_REQUEST&#91;'n'&#93;&#41;&#41; &#123;
$no="030".$_REQUEST&#91;'n'&#93;;
    echo "We are calling ".$no." Now";

 $curl_handle=curl_init&#40;&#41;;
curl_setopt&#40;$curl_handle,CURLOPT_URL,"http&#58;//www.pbxes.com/demo?n=$no"&#41;;
curl_setopt&#40;$curl_handle,CURLOPT_CONNECTTIMEOUT,2&#41;;
curl_setopt&#40;$curl_handle,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1&#41;;
$buffer = curl_exec&#40;$curl_handle&#41;;
curl_close&#40;$curl_handle&#41;;

if &#40;empty&#40;$buffer&#41;&#41;
&#123;
    print "Sorry, no buffer<p>";
&#125;
else
&#123;
echo "<META http-equiv=\"refresh\" content=\"2;URL=http&#58;//web-iq.gr\"> ";
   // print $buffer;
   
&#125;


&#125;else&#123;
echo "Παρακαλώ βάλτε αριθμό";
&#125;
 
 ?>
 



</body>
</html>

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Πρόβλημα με την CURL

Δημοσίευση από mariosal » 28 Ιουν 2009 06:16

Λογικά του Stadem πρέπει να δουλεύει. Αλλά με βάση το δικό σου εάν δοκιμάσεις αυτό;

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
curl_setopt &#40;curl_init&#40;&#41;, CURLOPT_URL, "http&#58;//www.http&#58;//www.pbxes.org/ossis?n=&#123;$_POST&#91;'phone'&#93;&#125;"&#41;;
curl_setopt &#40;curl_init&#40;&#41;, CURLOPT_HEADER, 1&#41;;
curl_setopt &#40;curl_init&#40;&#41;, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1&#41;;
curl_setopt &#40;curl_init&#40;&#41;, CURLOPT_NOBODY, 1&#41;;
curl_setopt &#40;curl_init&#40;&#41;, CURLOPT_TIMEOUT, 60&#41;;
curl_exec&#40;curl_init&#40;&#41;&#41;;
curl_getinfo&#40;curl_init&#40;&#41;&#41;;
curl_close&#40;curl_init&#40;&#41;&#41;;
?>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες