c προβλημα με αρχειο

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tsirgotis
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 28 Μάιος 2009 16:01
Επικοινωνία:

c προβλημα με αρχειο

Δημοσίευση από tsirgotis » 12 Ιουν 2009 19:17

πως μπορω να διαβασω ενα αρχειο γραμη γραμη? στην c ξερω οτι γινετε με την fgets αλλα πρεπει να ξερεις το μεγεθος τισ γραμης και νομιζω οτι θα χασω την γραμη με το EOF

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

c προβλημα με αρχειο

Δημοσίευση από virxen75 » 13 Ιουν 2009 02:12


Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες