Πρόβλημα με σύνδεση μετά την αναβάθμιση

Ανταλλαγή εμπειριών και νέα για τις τιμές των συνδέσεων ADSL, VDSL στο internet.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Erevis
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Ιουν 2008 16:31
Τοποθεσία: Χαλάνδρι

Πρόβλημα με σύνδεση μετά την αναβάθμιση

Δημοσίευση από Erevis » 13 Ιουν 2009 19:41

Καλησπέρα σε όλους,

έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στην γραμμή μου (απο 1mpbs σε 8mbps) και από τότε αντιμετωπίζω προβλήματα, στην αρχή ενώ συνδεόταν στη DSL δε μπορούσε το router να πάρει IP . Αφού πήρα τον ΟΤΕ και μου είπαν να δηλώσω βλάβη περίμενα 2 μέρες για να μου πουν ότι τελικά δεν έφταιγε η γραμμή αλλά οι ρυθμίσεις του router. Μου είπαν να βάλω το encapsulation σε PPPoE , το multiplexing σε LLC και τα VPI,VCI 8 και 35 αντίστοιχα. Το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι πως ενώ συνδέεται κανονικά και παίρνει ΙP, μετά από κάποιο Χ (γύρω 2 ώρες) διάστημα φαίνεται να 'μπουκώνει' η σύνδεση , μέχρι και τις ιστοσελίδες παίρνει πάρα πολύ ώρα να τις φορτώσει,αν κάνω restart το router διορθώνεται αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτή η δουλειά συνέχεια..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Το router μου είναι το WAG200G της linksys(με το τελευταίο firmwire)

Διάβασα σε sites ότι to WAG200G είναι απάτη τελικά και μάλλον αυτό ευθύνεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος και δε θέλω να δώσω τσάμπα χρήματα να πάρω καινούργιο αν είναι να μου βγάζει τα ίδια προβλήματα :P

Thanks in advance

Άβαταρ μέλους
wingman
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 17 Οκτ 2004 01:15
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Πρόβλημα με σύνδεση μετά την αναβάθμιση

Δημοσίευση από wingman » 13 Ιουν 2009 20:21

δοκίμασε με το router του οτε, αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και αν όχι τότε δεν φτάει η σύνδεση αλλα το configuration στο linksys

Άβαταρ μέλους
c0d3punk
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1076
Εγγραφή: 15 Σεπ 2008 22:32
Τοποθεσία: Puerto pollo
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με σύνδεση μετά την αναβάθμιση

Δημοσίευση από c0d3punk » 13 Ιουν 2009 20:23

κατεβάζεις αβέρτα torrentιες μέσα σε αυτό το δίωρο που λες πως σέρνεται? πόσα ταυτόχρονα download/upload?
like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr

Erevis
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Ιουν 2008 16:31
Τοποθεσία: Χαλάνδρι

Πρόβλημα με σύνδεση μετά την αναβάθμιση

Δημοσίευση από Erevis » 13 Ιουν 2009 20:56

wingman έγραψε:δοκίμασε με το router του οτε, αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και αν όχι τότε δεν φτάει η σύνδεση αλλα το configuration στο linksys
Δεν μου έχουν στείλει ακόμα router, περιμένω απο Δευτέρα!


c0d3punk έγραψε: Kατεβάζεις αβέρτα torrentιες μέσα σε αυτό το δίωρο που λες πως σέρνεται? πόσα ταυτόχρονα download/upload?

Όχι δεν έχω ενεργά torrents , περιμένω να στρώσει η σύνδεση μέχρι να αρχίσω τα downloads..



Δοκίμασα να αλλάξω το encapsulation σε PPPoA και VC και τώρα αμα αποσυνδέθει ξανασυνδέεται μόνο του σχεδόν αμέσως

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνδέσεις ADSL, VDSL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης