Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 16 Ιουν 2009 12:15

Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ????

κατέβασα την έκδοση 2.6.4 του fckeditor

Την εγκατέστησα και στην mysql τα ελληνικά τα εμφανίζει ωλ&sigma

Παιδιά δοκίμασα τα πάντα δεν γίνεται τίποτα.
Έβαλα encoding uff-8, ISO-8859-7, windows-1253.
έβαλα το FCKConfig.IncludeGreekEntities = false ;

τίποτα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει χθες έφαγα όλη την ημέρα αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ


dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 16 Ιουν 2009 13:05

Το έχω διαβάσει φίλε μου δεν γίνεται τίποτα.

Έχω τρελαθεί.

Διάβασα όλα τα άρθρα χθες. Δεν υπάρχει λύση.

Μόνο αν κάποιος το έχει κάνει αυτό στην έκδοση 2.6.4
να μας στείλει όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στο αρχείο fckconfig.js

Μόνο έτσι μπορεί να παίξει.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 16 Ιουν 2009 14:43

Παιδία το βρήκα το πρόβλημα λύθηκε.

Πρέπει να σβήνουμε τα προσωρινά αρχεία internet διότι δεν ενημερωνόταν το αρχείο fckconfig.js όταν έκανα αλλαγές και το αποθήκευα.

Στην βάση όμως μου αποθηκεύει αυτό:

<p>τεστ</p>

τι είναι αυτά τα σύμβολά μπροστά και πίσω από την λέξη (τεστ)
Μπορώ να τα απενεργοποιήσω ?????


Ευχαριστώ

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 16 Ιουν 2009 20:15

και όταν εμφανίζω τα αποτελέσματα από την βάση μου εμφανίζει αυτά:

<p>?????</p>
<p>???? ??? ?????</p>


Γιατί εμφανίζει το <p> ?????

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 17 Ιουν 2009 18:45

κανένας ????

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 18 Ιουν 2009 14:59

Ρε παιδιά δεν ξέρει κανένας ?????

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13308
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από EneMe » 18 Ιουν 2009 15:01

Aν και δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, το <p> σημαίνει παράγραφος, και δημιουργείται σε πολλά προγράμματα όταν πατάς το Enter (σε αντίθεση με την απλή αλλαγή γραμμής που γίνεται με shift-enter).

Μήπως έχει σχέση με αυτό;

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με ελληνικά με το fckeditor

Δημοσίευση από dpa » 18 Ιουν 2009 15:05

Γνωρίζω τι είναι το <p> αλλά
όταν εμφανίζω τα αποτελέσματα από την βάση με echo μου το εμφανίζει έτσι αντί να το μεταγλωτίσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες